Reacties voor: Circuitous: een alternatieve manier om te multitasken (jailbreak)

Circuitous is een app switcher waarmee je eenvoudig een selectie kunt maken tussen de openstaande applicaties en deze ook direct af kunt sluiten.
Paul Pols -

Reacties: 47 reacties

  1. Heel leuk natuurlijk allemaal, maar er zijn er wel veel zo… misschien een idee voor Apple om dit eindelijk eens officieel te doen.!

  2. Oh dit is handig! Als je nou ook netjes wat iBlank icoontjes aan de rechter rij (rij is verticaal toch?) zet, ziet het er nog mooi uit ook!

  3. Worden er inderdaad steeds meer! Is er toevallig ergens een overzicht van alles en welke dan de beste is etc?

  4. IS ie beter dan proswitcher of niet? Ben erg tevreden met ProSwitcher, maar ik gun altijd de kans aan anderen om ook iets te introduceren. En ik vind het leuk om een beetje te klooien met mn ipod touch 😛

  5. Je iphone is bewust niet gemaakt voor multitasking omdat het je batterij opvreet, “deze tweaks etc zal je een “hoge” energie rekening bezorgen”

    ik vraag me af met OS 4.0 of er een oplossing is voor multitasking en tegelijkertijd dat het je batterij niet opvreet

  6. proswitcher vind ik niet goed werken bij de grote apps op mijn 3g. Deze dan maar proberen 😉

  7. Welke theme is dat op de achtergrond of is dat gewoon een wallpaper?

  8. Super werkt perfect

  9. VEEEEEEL stabieler, gemakkelijker en dus beter dan proswitcher imho

  10. Origineel geplaatst door Hamertej
    Heel leuk natuurlijk allemaal, maar er zijn er wel veel zo… misschien een idee voor Apple om dit eindelijk eens officieel te doen.!

    Ja, die komt er, in iphone os 4.0 wordt het officieel ondersteund 😉

  11. kirikae blijf ik de beste vinden. snel en simpel.

  12. @Dolor:
    Zijn nog wel geruchten hè, niet verkondigen alsof het al een feit is.

  13. Als ik bijvoorbeeld in de Hyves app switch naar safari en dan weer de tweak opstart is Hyves weg, hoe kan dat?

  14. Ik verheug me nu al op de ipad jailbreak 🙂

  15. @ Nathan

    je moet wel backgrounder geinstalleerd hebben! 🙂 Dit om apps in de background door te laten lopen! Anders open je wel de switcher maar zal na de switch naar safari gewoon hyves alsnog afgeloten worden.

    Om te multitasken met de muziekplayer, mail en safari heb je die backgrounder niet nodig want apple heeft die apps toegestaan om ook op de achtergrond te blijven draaien.

  16. Weet iemand al of die balk links werkt zoals bij SBSettings of dat ie gewoon blijft staan ?

  17. Ik snap het nut van deze tools niet echt. Ik heb nooit meer dan 2 programma’s open staan naast elkaar. Wie wel?
    Je zet toch alleen een ap op de achtergrond als je snel even wat anders moet doen?

    Volgens mij is er niemand die meer dan 2 apps naast elkaar runt (zonder mail etc.)

  18. @Flugel: ik ben ook wel benieuwd wat mensen dan zoal tegelijkertijd gebruiken…

  19. Bijv. App store tegelijkertijd met een spelletje en cydia

  20. als ik een app open zie ik hem verschijnen in het dockje rechts, als ik op springboard klik of op de hometoets duw dan verdwijnt hij weer. hoe zet je deze er in of dus hoe open je een nieuw programma als er een ander open staat?

  21. Origineel geplaatst door iphonaa
    Je iphone is bewust niet gemaakt voor multitasking omdat het je batterij opvreet, “deze tweaks etc zal je een “hoge” energie rekening bezorgen”ik vraag me af met OS 4.0 of er een oplossing is voor multitasking en tegelijkertijd dat het je batterij niet opvreet

    Dat valt best wel mee hoor, ik heb nu sinds een tijdje ook multitasken op mijn itouch 3g en het maakt praktisch geen verschil. Misschien is het 10 min minder…

  22. Dit werkt veel beter dan Proswitcher.
    Het is sneller en makkelijker. Gebruikte proswitcher niet meer omdat mn 3g het niet meer aankon, is hier niet het geval. 😀

  23. Bedankt evertjan,

    Dit zou al helemaal super zijn met de iPad:
    Internetten en een word document typen tegelijk 😀

  24. Werkt prima! Een stuk stabieler dan proswitcher

  25. Origineel geplaatst door Nathan
    Bedankt evertjan,Dit zou al helemaal super zijn met de iPad:Internetten en een word document typen tegelijk

    Internetten EN een Word document typen op hetzelfde moment..hoe ga je dat doen dan? Ik zie er werkelijk serieus helemaal het nut niet van in.
    Hetzelfde als zwemmen en hardlopen tegelijk??

  26. Backgrounder is ook goed, al zou deze applicatie best door Apple ” uitgevonden” kunnen worden.Snel, simpel en effectief

  27. @marcooo: ik bedoel informatie opzoeken bijvoorbeeld voor een werkstuk voor school…

  28. Wat zitten mensen toch te piepen over de batterij, ga er dan alleen mee bellen!! Als je meer wilt neem een oplader mee, wat ishet probleem?? Er is geen toestel die dat wel aankan!! Ook de iPhone niet! Multitasken please!!

  29. Jammer, bij mij hangt ie al vast als ik wil aangeven hoe ik hem activeer via activator…

  30. In dit onduidelijke filmpje kan je (bijna) zien hoe het werkt.

    We komen nu hopelijk in een fase dat springboard geen aparte app meer is maar gewoon als een popup-launcher overal te activeren is.
    Andere smrtphones hebben dat al langer.

  31. via een omweg heb ik het probleem kunnen verhelpen, alhoewel hij het nogsteeds doet, maarja, hij werkt inderdaad wel veel fijner en volgensmij ook veel lichter dan proswitcher.. relax 😀

  32. Origineel geplaatst door marcooo
    Origineel geplaatst door NathanBedankt evertjan,Dit zou al helemaal super zijn met de iPad:Internetten en een word document typen tegelijk Internetten EN een Word document typen op hetzelfde moment..hoe ga je dat doen dan? Ik zie er werkelijk serieus helemaal het nut niet van in.
    Hetzelfde als zwemmen en hardlopen tegelijk??

    Los van het feit dat je veel sneller kunt switchen tussen programma’s, afsluiten en opnieuw opstarten duurt uiteindelijk toch langer, gebruik ik het vooral wanneer ik muziek wil luisteren terwijl ik een spelletje speel. Dat lukt niet zonder Proswitcher.

  33. Is ook handig als TomTom aanstaat en je krijgt telefoon. Nu is het echt rampzalig. Moet je eerst TomTom weer opnieuw opstarten wil je weer je kaart kunnen zien. Hoop dat TomTom of Apple hier snel iets aan doet.

  34. Gebruik ze alle twee proswitcher en circuitous, werkt uitstekend :D, gebruik proswitcher in springboard en circuitous tijdens gamen, in app muhahahahha werkt super

  35. Toch best makkelijk in de auto. En Maps aan en Flitspalen, ook nog ff IKitt draaien, iemand bellen en radio 2 resistent laten staan. Genoeg voorbeelden waarom multitasken fijn kan zijn? Met de nadruk op kan, want het is natuurlijk uitermate subjectief, maar ja dat is met alles in het leven.
    De een zou het laten, de ander zou het doen en de derde zou het laten doen……..
    @Paul: bedankt voor de beschrijving!

  36. Geinstalleerd als vervanger van proswitcher omdat proswitcher niet soepel liep op mijn 3g.

    kheb wel het probleem nu dat niet alle handelingen werken om het te activeren. Als ik bijv. instell dattie moet activeren bij double home button press, klapt hij gewoon terug naar me homescreen…

  37. Ik vind ‘m leuk, gebruik hem naast Kirikae.
    Wat ik op de achtergrond draai is meestal alleen een audio stream en af en toe m’n wachtwoorden programma.

  38. Zit al een tijdje te wachen tot dat ik met TomTom tijdens het navigeren kan bellen. Als ik nu tijdens het navigeren telefoon krijg moet ik opnemen. Dan vliegt TomTom eruit dan moet ik naar het homescreen om TomTom weer op te starten. En dan moet ie weer alles zoeken. En dat is hopeloos. Laat gewoon de naam in TomTom Zien en ga gewoon verder met navigeren zou ik Zeggen. Hoop dat dit binnenkort is opgelost met multitasking

  39. Ik heb nu een week pro-switcher gebruikt. Wat mij opvalt is dat het geheugen lijkt vol te lopen. Op een 3G zou dat zonder geopende app’s zo’n 50 mb moeten zijn. Na pro-switcher geïnstalleerd te hebben wisselt deze waarde waardoor mijn Iphone traag werd. Ik heb zojuist circuitous geïnstalleerd en het geheugen lijkt weer stabiel te zijn. Voor als nog is dit proagramma voor mij een betere keuze.

  40. Ik wil ook graag deze tweak proberen, maar er zit wss een andere tweak of app in de weg? Heb proswitcher eraf gegooid, zie via de backgrounder badge dat er apps in de background draaien maar krijg geen view aan de zijant van wat draait?

  41. @Marco: @Marco:

    Ik ervaar hetzelfde. het loopt wat soepeler nu. Wat een verademing 😀

  42. ik snap er echt niks van, ik heb dit soort programma’s nooit gebruikt dus ja. ik heb het gedownload, hij staat bij instellingen, cirquitous samen met activator. maar ik heb al verschillende dingen gezien over backgrounder, MOET ik die er bij downloaden ?

    ik heb het al een beetje uitgevonden, behalve hoe je apps op de achtergrond moet draaien :O !?

  43. grafisch is er niet heel goed overnagedacht ofwel?
    proswitcher ziet eruit alsof het hoort op je iphone, daar is nou echt goed overnagedacht!
    vind dit er een beetje simpel uitzien…

  44. @NesCio01: ga naar instellingen circuitous dock activation en daar klik je aan hoe je deze activeert werkt trouwens makkelijker dan proswicher tijdens navigeren

  45. Origineel geplaatst door martijn
    grafisch is er niet heel goed overnagedacht ofwel? proswitcher ziet eruit alsof het hoort op je iphone, daar is nou echt goed overnagedacht! vind dit er een beetje simpel uitzien…

    Ik denk juist dat het goed is dat het een beetje minimalistisch is, neemt het waarschijnlijk ook minder geheugen in?

  46. Is het normaal dat indien een app wordt afgesloten d.m.v. de home button, de app nog in het geheugen blijft? De app afsluiten zou dan in Circuitous worden gedaan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.