Reacties voor: Cijfers: slechts 5 procent van Amerikanen heeft een tablet

Een onderzoek van TMT Research wijst uit dat 5 procent van de Amerikanen een tablet heeft. De iPad is met 80 tot 85 procent absoluut marktleider in de tabletsector, maar kan dus veel mensen nog niet verleiden.
Bart Breij -

Reacties: 6 reacties

  1. Cijfers: slechts 5 procent van Amerikanen kan een tablet betalen

  2. zo weinig is dat nou toch ook weer niet ?. Vergeet niet dat de lifecycle van tablets pas een jaar is. Heb de mobiele telefoon of laptop niet zo’n snelle opgang zien maken, dus of 5% nou echt zo weinig is met één model weet ik nog zo niet

  3. Ik heb Maslow’s piramide er even op nageslagen maar het bezit van gadgets stond niet tussen de 1ste 4 basisbehoeften. Om het nog meer in perspectief te plaatsen….ruim 45 miljoen amerikanen kunnen zich geen fatsoenlijke zorgverzekering veroorloven. Als klap op de vuurpijl wil ik nog even melden dat van die 12,5% ipadbezitters deze voor meer dan 70% aangekocht zijn met een creditcard dus de eigenlijke bezitters zijn visa, mastercard enz. tot dat de creditcardrekening voor deze aankoop voldaan is!

  4. Kijk, jij snapt het!! Daar hoef je geen analist voor te zijn. 🙂

    Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    Ik heb Maslow’s piramide er even op nageslagen maar het bezit van gadgets stond niet tussen de 1ste 4 basisbehoeften. Om het nog meer in perspectief te plaatsen….ruim 45 miljoen amerikanen kunnen zich geen fatsoenlijke zorgverzekering veroorloven. Als klap op de vuurpijl wil ik nog even melden dat van die 12,5% ipadbezitters deze voor meer dan 70% aangekocht zijn met een creditcard dus de eigenlijke bezitters zijn visa, mastercard enz. tot dat de creditcardrekening voor deze aankoop voldaan is!

  5. Ik heb een Ipad, dat telt. Hoeveel amerikanen een iPad hebben doet me nu even helemaal niets.
    Dusssssss…..

  6. Week terug zat ik nog in Usa.ipad2 totaal uitverkocht. Nergens te krijgen. Snap ik dat er nog maar weinig mensen hem in bezit hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.