Reacties voor: Chronic Dev Team ontdekt mogelijke jailbreak voor iPad

Het Chronic Dev Team heeft een jailbreak-methode klaar, die mogelijk ook geschikt is voor de iPad. De gevonden exploit zal in Greenpois0n worden geïntegreerd. Via donaties willen ze het verder onderzoeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Nice, resepct voor die gasten

  2. ik ben helemaaaal geen voorstander van jailbraiks – ben erg tevreden over wat ik op mijn iPhone heb, er mee kan er wwar ik het voor nodig heb en ik heb er dus ook eigenlijk helaaml niet zo’n behoefte aan…

    maar….

    een jailbraik op een iPad en als het effe kan vervolgens MacOS-10.6 draaien – dat zou super zijn

    al zie ik ook heel erg goede mogelijkheden voor VNC – of zoals al was aangekondigd een Cytrix oplossing

  3. Ik denk dat het gezond is voor de ontwikkeling van de ipad dat hij gejailbreaked gaat worden. Dan kan Apple mooi afkijken!

  4. heel nice… jongens.. ik was laatst in een apple store en vroeg wnr de ipad in nederland te verkrijgen is… HIJ ZEI 3 APRIL, en hij was de baas van die apple store!:O hopelijk zit hij me nie voor te liege want 3 april ga ik eer ook egt heen 😛

  5. Super de mogelijkheden worden ongekend
    mijn schoonzus neemt twee ipads 32gb 3g mee
    uit Boston lage sales taxes
    dit wordt genieten maar 3 april in THE states en in nl. Rond de kerst zijn de geruchten bij mijn mac shop en die wisten ook hoe het met de iPhone zat prijs was helaas nog niet bekend

  6. Jailbreaking is uit veiligheids oogpunt niet slecht. Op deze manier kan Apple de Iphone/Ipod/Ipad beschermen tegen kwaadwillende en dan bedoel ik niet de gebruikers die “custom software” 😉 willen gebruiken.

    Als de Ipad een succes wordt, is dit een nieuwe kandidaat voor het installeren van malware als er weer een lek wordt ontdekt. De kans dat bankzaken worden gedaan is groter op een Ipad dan op een Iphone. Dus keyloggers op een Ipad die gejailbreaked is of geïnstalleerd door misbruik van een lek is niet uit te sluiten.

    Zoals een bekende Nederlander wel een ventileert:
    “Ieder nadeel heeft zijn voordeel” ofzo.

    Ze komen vrijwel iedere keer weer met een oplossing voor een lek bij een nieuwe versie.

  7. @hein:

    3 april in de Apple store. Nou ik denk het niet hoor. Denk niet dat wij hem alzo vroeg krijgen. Maar wie en ik 😉

  8. @Appelflap: gelukkig draait de iPad geen apps in de achtergrond en daardoor wordt een virus/spyware/maleware progje schrijven wel erg moeilijk.

    (ff vanuitgaande dat er geen backgrounder op geinstalleerd staat)

  9. @ Donstil
    onzin, de iphone draait ook vanalles op de achtergrond, dat ze de gebruiker maar 1 app tegelijk laten draaien zegt helemaal niks. En boel functionaliteit van het iPhone OS maakt gebruik van background services, en dat zijn gewoon apps zonder grafische gebruikers interface die in de achtergrond naast elkaar draaien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.