Reacties voor: Chromecast ondersteunt iOS-apps dankzij SDK

Google heeft een SDK beschikbaar gesteld, waarmee ontwikkelaars ondersteuning voor Chromecast in iOS-apps kunnen integreren.
Lees het complete artikel → Chromecast ondersteunt iOS-apps dankzij SDK
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Hopen dat ze snel met vlc aan de gang gaan!

  2. Dan wordt het net zoals een apple tv!!! Toch maar eentje besteld op ebay voor net €40, ben wel erg benieuwd..

  3. Het lijkt er nu echt op alsof Google het volle potentieel gaat benutten van de Chromecast. Heb er al paar weken geleden een gekocht en was al tevreden. Zoals ik het nu lees, wellicht een van mijn betere aankopen (had slechts 50 euro voor betaald)

  4. dus dit wordt een google reclame site

  5. En zo kruipt Google nóg verder in ons privéleven. Na de overname van Nest, Boston Dynamics (militaire robots), Artificial Intelligence etc zijn we makkelijk traceerbare prooien!!! Veel plezier met je Chromecast.
    Wat zijn de mensen toch dóm!

    Vanmiddag is bekend gemaakt dat Google zelfs video’s van mobiele telefoons gaat uploaden naar de NSA. Hoe ver moeten ze gaan voordat de “Nerd” eens wakker wordt?

    Google=NSA, dus weg ermee!

  6. @Michel: als je Google niet wil gebruiken moet je dat natuurlijk zelf weten, maar het zou wel heel erg naïef zijn om te denken dat alleen Google dat doet en niet elk bedrijf (vrijwillig of niet). Dus dan moet je helemaal geen technologie meer gebruiken. Als je denkt dat je daar beter van blijft/wordt.

  7. Laat maar zoveel mogelijk apps compatibel worden, ik heb chromecast nu iets meer dan een maand en hoop zo spoedig mogelijk op Netflix in België en eventueel XBMC ondersteuning.

  8. Dit wordt echt grootse technologie en zal airplay gigantisch achter zich laten.

  9. @Michel: Haha onder welke steen heb jij geleefd? Denk je nou echt dat Google de enige is. Anders moet je net zoals Rick voorstelde helemaal geen technologie gebruiken en in een hutje op de hei gaan wonen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.