Reacties voor: Chrome to iPhone werkt vanaf 1 november in bijna alle browsers

De browser-extensie Chrome to iPhone krijgt vanaf 1 november ondersteuning voor nog meer browsers: ook IE, Safari, Firefox en Opera worden ondersteund op iPhone en iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. mooi, maar zal het nooit gebruiken

  2. Ik heb het niet echt zo op dit soort apps, als ik onderweg iets wil gebruik ik altijd Safari.

  3. @Sapermun: bestond reeds o.a in de vorn van PushThePage (zie app store)

  4. Origineel geplaatst door Marrrrtijn
    Ik heb het niet echt zo op dit soort apps, als ik onderweg iets wil gebruik ik altijd Safari.

    Dit soort apps? Ik ken absoluut geen andere app die precies dit kan.

    Onderweg Safari gebruiken? Volgens mij heb jij echt geen flauw idee waar dit artikel over gaat he?

  5. Waar kan ik de app vinden, niet in de app store in ieder geval :S

  6. Handig voor touch gebruikers zie geen meerwaarde voor iphone in

  7. Origineel geplaatst door Thaan
    Origineel geplaatst door MarrrrtijnIk heb het niet echt zo op dit soort apps, als ik onderweg iets wil gebruik ik altijd Safari.Dit soort apps? Ik ken absoluut geen andere app die precies dit kan.Onderweg Safari gebruiken? Volgens mij heb jij echt geen flauw idee waar dit artikel over gaat he?

    Waarschijnlijk niet (net zomin als ikzelf). Maar misschien kan jij ons uitleggen wat het nut van deze app is, wat het dus beter maakt dan safari op de iPhone? Kan ik dan misschien Flash sites zien op mijn iPhone ofzo?

  8. “Met Chrome to iPhone kun je een bezochte webpagina vanuit de Chrome-browser op je desktop naar je iPhone of iPad sturen.”

    Ik zal het nog eens uitleggen: je kan vanaf je computer dingen die je interessant vind, doorsturen naar je iPhone/iPod Touch/iPad en die dan ook daar op bekijken.
    (= soort bladwijzers/favorieten)

  9. Zover ik begrijp gaat dit artikel niet over een iPhone applicatie. Volgens mij gaat het over een plugin voor de browser Google chrome. Die browser zit alleen op je computer en heeft dus in principe niets met je iPhone te maken. Maar deze plugin koppelt je iPhone aan Google chrome, zodat je alles wat je daarmee hebt uitgevoerd ook op je mobiel kunt zien.

  10. Is deze plugin te vergelijken met Instapaper?

  11. Origineel geplaatst door Matthijs
    Zover ik begrijp gaat dit artikel niet over een iPhone applicatie. Volgens mij gaat het over een plugin voor de browser Google chrome. Die browser zit alleen op je computer en heeft dus in principe niets met je iPhone te maken. Maar deze plugin koppelt je iPhone aan Google chrome, zodat je alles wat je daarmee hebt uitgevoerd ook op je mobiel kunt zien.

    En voor die koppeling heb je dus een iPhone app nodig 😉

  12. Je hebt geen app nodig.. Gebruik t al even en app is niet nodig!

  13. Je hebt helemaal geen app nodig hiervoor. De plugin (op je mac/pc) laat je de eerste keer naar een webpagina gaan op je iphone zodat deze gekoppeld kan worden. Zodra de koppeling tot stand is gebracht druk je op de in safari en maak je een snelkoppeling aan voor op je beginscherm.

  14. Gebruik dit al een half jaartje op Android en het is echt erg handig. Zeker de mogelijkheid om op je desktop een telefoonnummer te selecteren en met een druk op de knop staat je telefoon klaar om het nummer te bellen. Ook het selecteren van stukken tekst die je dan meteen overal op je phone kan pasten is erg handig.
    Wat ook super werkt is een route plannen op je desktop met Google Maps (customizen van je route is hier veel makkelijker doordat je de route met sleur en pleur kan aanpassen) welke dan meteen opent in de navigatie app.

  15. Dit is voor de chrome to iphone app, als je een andere browser gebruikt op je desktop is het wachten tot 1 nov
    Even ter verduidelijking voor sommige mensen: hij stuurt dus een webpagina enzo door van je chrome browser op je desktop naar je safari browser op je iphone/ipad.

  16. Dat is allemaal best leuk maar ik wil gewoon Flash op mijn iphone!!

  17. De helft leest het artikel volgens mij niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.