Reacties voor: Chrome krijgt update met Google Translate en databesparing

Chrome voor iOS laat je met aankomende update websites met één tap vertalen en bespaart bandbreedte dankzij nieuwe datacompressiefunctie.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. War is nu de snelheid tenopzichte van safari?

  2. @LightPhoenix: Zal altijd trager zijn dan Safari (op iDevices) omdat Apple de benodigde system resources niet beschikbaar stelt.

  3. Lijkt me niet dat dit gaat werken met https verbindingen?

  4. Forced fullscreen nu ook weg of blijft dat?

  5. Ffe nitrous op cydia kopen 🙂
    Deze geeft andere browsers toegang om gebruik te maken van het nitro java script engine die safari wel kan gebruiken
    Ik hou het toch bij safari aangezien die toch nog net iets sneller is

  6. QUOTE: “Google’s Safe Browsing-dienst die je tegen kwaadwillende websites probeert te beschermen.” Whahaha GOOGLE doelt op zich zelf, weliswaar (nog) niet kwaadwillend, maar wel een ernstig nieuwsgierige controlfreak die al je data wil (en krijgt). Zolang we maar allemaal braaf googlen en navigeren (waze), stoken (Nest) en wat al niet meer.

  7. Origineel geplaatst door Ad
    QUOTE: “Google’s Safe Browsing-dienst die je tegen kwaadwillende websites probeert te beschermen.” Whahaha GOOGLE doelt op zich zelf, weliswaar (nog) niet kwaadwillend, maar wel een ernstig nieuwsgierige controlfreak die al je data wil (en krijgt). Zolang we maar allemaal braaf googlen en navigeren (waze), stoken (Nest) en wat al niet meer.

    Er zijn ergere bedrijven dan Google.

  8. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Wat is nu de snelheid tenopzichte van safari?

    Dat valt moeilijk te zeggen. Chrome met datacompressie hoeft minder verbindingen te leggen en minder te downloaden, Safari kan na het downloaden de pagina sneller op het scherm toveren. Wie in de praktijk de winnaar is zal per site verschillen.

  9. Waar blijft die update?

  10. Blijf me verbazen hoeveel mensen deze waardeloze browser gebruiken. Heel onstabiel en vele malen trager als Safari op de iPhone. Bovendien zou ik me niet zo prettig voelen bij het gebruik van Google programma’s. Waarom spreekt voor zich.

  11. Origineel geplaatst door Kees
    Blijf me verbazen hoeveel mensen deze waardeloze browser gebruiken. Heel onstabiel en vele malen trager als Safari op de iPhone. Bovendien zou ik me niet zo prettig voelen bij het gebruik van Google programma’s. Waarom spreekt voor zich.

    Safari is niet beter qua veilligheid, Apple verzamelt net als ieder bedrijf je data, verder mag chrome dan wel trager zijn, komt doordat Apple niet alle api’s beschikbaar stelt zodat er geen snellere is dan safari.
    Onstabiel is ook een kletskoek, net zo stabiel als ieder ander browser, verder gebruikt google heel veel handige gestures die Apple niet gebruikt in safari, zonde want op OSX heb je daartegen heel veel handige gestures in Safari.

  12. @Veronica: Die gestures heeft Safari juist, zoals het swipen tussen de volgende en vorige pagina etc. Bovendien werkt het niet zo vloeiend als Safari, evenals dat genoeg zegt dat jij Chrome gebruikt op OSX. Valt me bovendien al de laatste weken op dat je constant alles van Apple aan het afkraken bent en Google de hemel in prijst. Zit je hier niet verkeerd?

  13. @Kees: Jou opmerking gaat nergens over. Ik ben ook een Apple gebruiker van het eerste uur maar gebruik hierop ook in een aantal gevallen liever Google software. Volgens mij is iPhoneclub een community van mensen die Apple hardware liefhebben en niet een community van mensen die alleen maar Apple software (moeten) gebruiken. Ieder zo zijn eigen keus. 🙂

  14. Heb iWebBoost samen met AdBlocker en AdBlockerNetworks via Cydia geinstalleerd en Chrome is sinds dien vele malen sneller. Had eerst Nitrous wat op zich ook wel goed werkt maar voor browsers is iWebBoost beter/sneller heb ik het idee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.