Reacties voor: Chinese handelaren verkopen iPhone 5-dummies

Veel Chinese handelaren verkopen nu alvast dummy-modellen van de iPhone 5. Waarschijnlijk baseren zij zich enkel op spelende geruchten.
Lees het complete artikel → Chinese handelaren verkopen iPhone 5-dummies
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. ik ga toch zo keihard lachen als apple op de 1 of andere wijze iedereen op het verkeerde been heeft gezet. (door van alles en nog wat expres te laten lekken) en ze straks in september met een totaal andere telefoon komen.

  2. Zou echt zo tof zijn als apple de 12e een compleet andere telefoon te voorschijn tovert. Aan gezien dat Tim Cook zei dat ze extra op de geheimhouding gingen letten, en dat zij zelf al deze onderdelen naar buiten hebben gebracht om mensen te misleiden.
    Maar we zullen het zien op 12 september

  3. als m dit wordt dan is het echt nix…
    minimaal 4,5” anders dan wordt t toch echt een samsung

  4. Lol, al die complot theorieën. We gaan 12 september gewoon de telefoon zien die we nu al een tijdje gelekt zien worden.

  5. ik hoop ook echt niet dat de iphone 5 zo smal wordt en dan per ongeluk soms word aangezien als afstandsbediening met touchscreen !

  6. Geheimhouding is natuurlijk lastig als je de iPhone elders laat assembleren.

    Ik heb met eigen ogen ook zogenaamde onderdelen gezien van de iPhone5. Onderdelen waren een dock connector, home button (niet rond zoals op dummy) Nano Sim slede (antraciet achtig gekleurd op de buiten zijde) en een LCD voor een iPad mini.

    Ik vermoed dat de onderdelen gewoon gelekt worden vanuit de assembly plant. Ook ik ben er van overtuigd dat de eerder gelekte foto`s de nieuwe iPhone zal worden.

    Dat Apple “zogenaamd” er geheimzinnig over wil doen maar ondertussen volgens mij met opzet dingen laat lekken is alleen maar om nieuwsgierigheid en vraag naar hun nieuwe product te verkrijgen.

  7. @mirceo monsanto: goh die opmerking hebben we gelukkig niet al 3000 x gehoord..

  8. @Jeroen: Wat zit je toch te miepen over de schermgrootte. Het gaat veel meer om de handzaamheid van een mobieltje. De S3 is te groot IMO (en ik heb grote handen) en voelt goedkoop plastic aan. Die iPhone heeft daarnaast een kwalitatief veel betere IPS LCD terwijl een S3 het met AMOLED moet doen.

    Maar als je zo’n platgeslagen koelkast met ministack™ beeldpunten wil hebben, ga dan nu naar de winkel en koop die zuid-koreaanse rommel met een “free”-toy OS.

  9. Voor de deur slapen vond ik al gek, dit begint ook wel erg te worden. Lol

  10. Waarschijnlijk zal de nieuwe iphone er zo wel gaan uitzien.

    Al zou het natuurlijk wel lachen zijn mochten ze plots iets totaal anders tevoorschijn toveren 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.