Reacties voor: Chinees bedrijf claimt Lightning-techniek van Apple te hebben gekraakt

Het Chinese iPhone5mod beweert de Lightning-connector van Apple te hebben gekraakt. Met gekraakte chips kunnen ze kabels en een dock maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 31 reacties

  1. Mooi, kom maar op met die kabels. Heb er 1 van 3 meter nodig om mooi weg te werken in mijn auto. 🙂

  2. Daar wil ik er wel 2 van hebben!
    Jammer dat ik de site niet kan bereiken….

  3. Kijk, dit is goed nieuws… Apple is zeker top, maar hoeft echt niet alles te bepalen hè! Iedereen moet toch een kabel kunnen maken, kom op zeg! En al helemaal als de producten er nog duurder van worden. een USB kabel van 2 euro bij DX werkt net zo goed!

  4. Wellicht dat ik nog heel even wacht voordat ik overstap naar Galaxy S3.
    Als ik m’n accessoires toch niet meer kan gebruiken, zie ik geen reden meer om bij Apple te blijven, Ik ga echt geen bakken met geld uitgeven aan Apple adaptertjes of kabeltjes.
    Dus dan blijft imitatie of gewoonweg USB een acceptabele optie.
    Wellicht is er dus nog hoop op acceptabele prijzen voor de adaptertjes/kabeltjes,

  5. De orginele Apple chips worden gemaakt door NXP, en zijn ontworpen in Nijmegen. Er is geen allenrecht aan Apple gegeven dus iedereen zou deze chips kunnen gebruiken.

  6. Je kunt ze los kopen voor $19,90 per stuk of beide voor $39,90.

    19,90 x 2 = 39,80 waarom zijn ze loos 10 cent goedkoper?
    is toch juist altijd anders om.

  7. Origineel geplaatst door Boy
    De orginele Apple chips worden gemaakt door NXP, en zijn ontworpen in Nijmegen. Er is geen allenrecht aan Apple gegeven dus iedereen zou deze chips kunnen gebruiken.

    Dan ga ik ze morgen gelijk halen!

  8. Waarom zou ik nu deze kabel kiezen en niet de kabel die in de apple store verkrijgbaar is, vanwege die 1 euro extra ?

  9. Wat een bloedzuigers toch bij apple. Goed van deze bedrijven, hopen dat het echt is zodat ik gelijk een aantal kan bestellen.

  10. Is eens iets anders e zo een kabeltje. Heb deze ook besteld voor men iPad en iPhone 4S
    30pin kabel dus e.

  11. @Gonny van der Zwaag: nee, alleen de chip in de kabel.
    Bron: ik heb daar gewerkt. Type nummer van de chip begint met NX2……

  12. Nog meer redenen om over te stappen naar Samsung! Erg jammer dat Apple overal een graantje mee wilt pikken en overal een stok voor steekt!
    Afgezien van het feit dat Apple niet zoveel innovaties meer op de markt brengt, zijn ze ook extern verkeerd bezig vind ik!

    Morgen krijg ik de Samsung S3 binnen.. Nooit verwacht dat ik over zou stappen!

  13. Ik vind het juist goed wat apple doet.
    Als iedereen een slecht kabeltje gebruikt wat niet goed ontworpen is en daar de iphone/ipod van stuk gaat,krijgt apple de schuld.

    En jij hebt een kapotte iphone/pod/pad.
    maar wel 5 euro uitgespaard.goed gedaan.

    Ik kan me nog wel Nokia zwarte markt kabeltjes herinneren ,die Nokia batterijen waren echt slecht , of was het nou die goedkope oplader mmmmmmm

  14. Origineel geplaatst door sulaiman
    Nog meer redenen om over te stappen naar Samsung! Erg jammer dat Apple overal een graantje mee wilt pikken en overal een stok voor steekt!
    Afgezien van het feit dat Apple niet zoveel innovaties meer op de markt brengt, zijn ze ook extern verkeerd bezig vind ik! Morgen krijg ik de Samsung S3 binnen.. Nooit verwacht dat ik over zou stappen!

    Doe ons een plezier en kom dan morgen niet meer op deze site. We zijn geen zuurpruim nodig die continue anti Apple en pro android overal op moet reageren.

  15. Ik ben ook overgegaan op de samsung s3 vanwege de aansluiting. Heb een bose sounddock, carkit, tig opladers en werd sjagrijnig van die nieuwe connector. Micro usb bevalt goed.

  16. Het is misschien een beetje laat, maar inmiddels heb ik mijn iPhone 5 Dock connector bij iPhone5Mod besteld.

    Kosten, €20,77 inclusief verzending.
    Circa €15,- euro goedkoper dan als Apple de dock connector had geproduceerd; Ik wacht het af! 🙂

  17. @sulaiman: Tot binnen een paar maand als je terugkomt 🙂 2 keer geld kwijt. Vergeet ook niet dat je geen volwaardige iPod meer hebt en niet kan genieten van iCloud sync

  18. Ik zeg goed nieuws, al die kinderen verlaten de Apple forums en sites weer, en kunnen ons niet meer lastig vallen, leve de samsung.

  19. Goed om ook kritische zaken te zien. Apple is nu vooral protectionistisch bezig, ipv vernieuwend en perfectionistisch.
    De kloon bedrijven helpen Apple indirect.Concurrenten zoals Samsung zouden Apple juist scherp moeten houden….

  20. Volgens een artikel in de New York Times zouden Apple en Google in 2011 meer geld gespendeerd hebben aan de patenten oorlogen dan aan ontwikkeling.
    Verklaart misschien een en ander inzake het gebrek aan innovatie bij onder andere Apple.

  21. De originele kabels van Apple staan nou niet echt bekend als kwalitatief hoogwaardige producten. De gewone kabeltjes kosten ook al 20 euro. Een DX kabeltje kost 3 euro en gaat 4x zo lang mee. Dan is kiezen niet meer zo heel moeilijk.

  22. @René Nieuwenhuis: Yeah right
    heb 3 Originele 4s kabels, en daarvoor 5 dealextreme of focalprice kabels, dat was dus echte rotzooi

    origineel is veel beter,,
    Heb nu maar 1 iPhone 5 kabel, maar ga nog zoon connector halen en vind het wel goed,,
    Kabels voor de iPhone van Dealextreme of Focalprice zijn rotzooi

  23. je kan ze beter apart kopen, 19.90 + 19.90 = 39.80
    Samen is 39.90

  24. Wat raar, op het werk gebruiken we honderden van die DX-kabels en er zullen er heus wel een paar zijn teruggekomen, maar over het algemeen krijg ik er geen klachten over. ‘t Is gewoon eenzelfde kwaliteit als die van Apple. En om even uit de meeste hun dromen te helpen. Apple zijn kabels komen gewoon uit eenzelfde fabriek hoor.

  25. Iedereen kan zijn behoefte aan een mobiel apparaat voor telefoneren, sms-en of internetten invullen door either way Apple of Samsung of een andere leverancier. Er zijn geen voor en tegens, ze zullen allen een behoefte in waar een gebruik voldoende aan heeft.

    Ik heb dit jaar een overstap gemaakt naar een HTC One X (Android) om de “andere kant” eens te proberen, maar voor mij vult deze mijn behoefte niet juist in. Het product integreert for example niet naadloos met een Apple landschap thuis (iMac, MacBook, iCloud, iTunes etc…). Dus de switch terug gemaakt naar iPhone.

    Bashers houd je altijd, maar wie eerlijk is tegen zichzelf zal altijd de juiste keuze maken…

  26. Trouwens, als je betaalt met PayPal wordt je order op hold gezet. Schijnbaar heeft Apple er al een stokje voor gestoken.

  27. Nou nou wat een aardige reacties weer omdat iemand niet de lijn van Apple wil volgen! Hem daarom gelijk uit te maken voor kleuter en azijnpisser? Laat iedereen zijn mening hebben. Sommige rijden nu ook liever een Mercedes dan een Dacia en meningen blijven altijd bestaan!

    Niet echt volwassen gedrag dit!

    Ik ben prive ook overgestapt naar Samsung telefoon omdat ik niet het nut meer zag om een Iphone5 te kopen. Ik kan jullie vertellen dat ik er geen spijt van heb. Nu heb ik zakelijk een Iphone4 nog steeds en deze werd na de IOS5 update al langzamer dus naar IOS6 ga ik maar niet. Prima toestel verder alleen jammer dat Apple zo snel zijn klanten vergeet en nieuwe zaken als connectors introduceerd ipv rekening te houden met mensen die reeds veel zaken tbv hun oude hardware hebben gekocht.

    Goede zaak dat de chip “gekraakt” is en hopelijk komen er snel kloon kabeltjes op de markt.

    Nog één ding, mensen roepen dat dx kabels crap zijn, klopt als je de goedkoopste van de goedkoopste koopt. Koop je een duurdere (lees de recnsies) dan heb je minimaal een gelijkwaardige kabel als die van Apple alleen voor 20% van de prijs!

  28. Ook maar eens besteld, ziet er wel grappig uit.

    @Bigy: bij mij staat hij gewoon in behandeling. Tevens gaf de website al aan dat er pas geld zal worden afgeschreven nadat de order bij hun verwerkt was…..

  29. Origineel geplaatst door devi
    @René Nieuwenhuis: Yeah right heb 3 Originele 4s kabels, en daarvoor 5 dealextreme of focalprice kabels, dat was dus echte rotzooiorigineel is veel beter,, Heb nu maar 1 iPhone 5 kabel, maar ga nog zoon connector halen en vind het wel goed,, Kabels voor de iPhone van Dealextreme of Focalprice zijn rotzooi

    Ik ben blij dat ik een dx kabel had gekocht. Ik zag te laat dat mijn konijn die best lekker vond….gelukkig slechts voor $4 ‘t schip ingegaan (was een 3 meter kabel)…..

  30. Gisteren dock en kabel binnen gekregen.
    Is van degelijk materiaal en voldoet uitstekend!
    Kabel verlichting overdag nauwelijks te zien dus niet storend. s-Avonds geeft kabel bij minder daglicht leuk effect.
    Dock is redelijk stevig uitgevoerd en de iPhone staat er stevig in.
    Ben er wel tevreden mee.

  31. @Boy: Die van de kabels ook? Bron?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.