Reacties voor: China Mobile bevestigt iPhone met 4G-functionaliteit

China Mobile heeft bekend gemaakt dat Apple iPhone's gaat vervaardigden die gebruik maken van China Mobile's 4G TD-LTE netwerk. In Nederland is KPN bezig met de uitrol van een 4G-netwerk, maar concrete informatie over de uitrol is er nog niet.
Bart Breij -

Reacties: 14 reacties

  1. Nice 4g in nl 🙂 (150€p.m.) cool meteen nemen als het er is -_-“

  2. Ik denk steeds meer dat nieuwe Iphone maar een tussenmodel gaat worden ( 4gs) met een groter scherm en iets betere processor en betere camera, meer niet. Volgend jaar komt dan de Iphone 5 uit en die moet de echte grote upgrade worden. ( triple core processor, betere schermkwaliteit enz)

  3. Cool, 4G komt pas in 2013 op de Belgische markt…
    Hopelijk komt hij direct uit in de witte kleur en kan die mottige zwarte 4 de deur uit… Ik had geen keus, mijn witte was reeds gereserveerd en €200 voorschot gegeven. En het bleef maar duren tot de witte kwam. Als hij een groter scherm, meer capaciteit en sneller wordt komt hij hier alvast in huis 😀

  4. Origineel geplaatst door mr brightside
    Ik denk steeds meer dat nieuwe Iphone maar een tussenmodel gaat worden ( 4gs) met een groter scherm en iets betere processor en betere camera, meer niet. Volgend jaar komt dan de Iphone 5 uit en die moet de echte grote upgrade worden. ( triple core processor, betere schermkwaliteit enz)

    Ja dat denk ik ook. Dus voor het komend jaar maar een sim only abonnement of android proberen op een goedkope htc om vervolgens volgende jaar weer terug naar apple te gaan.

  5. @mr brightside:

    Denk het ook inderdaad. Dat word dus even n jaartje simonly abonnement of een goedkope htc tot de IPh5 dr is met al zn uber upgrades

  6. Iedereen maakt zich maar druk over 4G netwerken, maar men vergeet dat met de nieuwe abonnementen de huidige 3G/3.5G netwerken al onbetaalbaar aan het worden is. En met 4G snelheden ben je ook supersnel door die kabouter datategoeden heen!

    Maar die 4G netwerken zijn wél een van de redenen dat mobiel internet zo duur wordt, de aanleg van 4G moet eruit betaald worden!

  7. Wat een onzin zeg. Een iPhone die ondersteuning biedt voor het 4G-netwerk zal Apple nooit de “iPhone 4S” of “iPhone 5” noemen maar logischerwijze de “iPhone 4G”. En een iPhone met 4G-netwerkondersteuning komt op zijn vroegst uit in 2012. Dit jaar absoluut niet.

  8. Origineel geplaatst door Sezgin
    Wat een onzin zeg. Een iPhone die ondersteuning biedt voor het 4G-netwerk zal Apple nooit iPhone 4S of iPhone 5 noemen maar logischerwijze iPhone 4G. En een iPhone met 4G-netwerkondersteuning komt op zijn vroegst uit in 2012. Dit jaar absoluut niet.

    Jij bent ook zo’n analist zeker?

  9. Origineel geplaatst door Adnan
    Origineel geplaatst door SezginWat een onzin zeg. Een iPhone die ondersteuning biedt voor het 4G-netwerk zal Apple nooit iPhone 4S of iPhone 5 noemen maar logischerwijze iPhone 4G. En een iPhone met 4G-netwerkondersteuning komt op zijn vroegst uit in 2012. Dit jaar absoluut niet.Jij bent ook zo’n analist zeker?

    En analisten weten het wel?

  10. Ik snap de mensen die denken dat apple alleen een tussenmodelletje eruit gaat poepen echt niet! Als ze dat zouden doen zouden ze t makkelijk in juli kunnen doen, zonser enige vertraging. Bovendien zouden ze dan achter de s2 aanlopen…

    Ik denk dat apple nu juist met een hele grote upgrade komt dat onze telefoonwensen erg gaat veranderen!

    Let op mijn woorden, apple heeft niet zomaar
    zolang over deze iphone gedaan!

    Dat de iphone 5 komt hoeft overigens niet te betekenen dat er geen 4s komt.

    Ik zie een iphone 4, 4s (een 4 die wat sneller is) en een ultieme 5 best wel naast elkaar!

    Dat de iphone 5 komt hoeft het

  11. Origineel geplaatst door henkNice 4g in nl (150€p.m.) cool meteen nemen als het er is -_-”

    En dan binnen 30 seconden over je datalimiet heen van 250 mb.

  12. @mr brightside: Snellere processor en beter scherm dan de 4? Ik snap niet hoe dat belangrijk kan zijn. Scherm is al zo enorm strak… processor is al snel. Misschien dat toekomstige apps daar gebruik van willen maken maar voorlopig zitten we toch prima zo?

  13. Bij onze operators en hun speedcaps wordt 2G juist weer interessant…

  14. @Matjas:
    Hoe weet jij dat ? En bij welke operator?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.