Reacties voor: Checkwish is winnaar van Sanoma App Challenge 2011

De applicatie Checkwish is winnaar van de Sanoma App Challenge 2011. De app waarin je wensen kunt delen en realiseren sprong er als beste uit en krijgt 5.000 euro om te realiseren. Met de app haal je het beste uit je leven en speel je een actieve rol in het vervullen van wensen van anderen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Nooit van gehoord…

  2. Origineel geplaatst door peter
    Nooit van gehoord…

    Van CheckWish niet? Wat gek…

    App Challenge is een wedstrijd waarbij je meedoet op basis van je idee, het zijn dus (nog) geen daadwerkelijk functionerende apps. Dus heel vreemd is het niet dat je er nog nooit van had gehoord…

    Klinkt overigens wel als een leuke app. Beetje hetzelfde concept van de vraag-antwoord sites, waarbij je er van uitgaat dat er iemand anders is die je vraag belangeloos beantwoord en waar naar ik begrijp ook altijd een heleboel mensen zijn die daar een heleboel (vrije) tijd insteken om anderen met hun vragen te helpen.

  3. 5.000 euro. Wat een laag bedrag!

  4. Leuk idee, maar die app bestaat toch allang? Zoek maar eens op WensApp in de appstore.

  5. @Piet: zoals ik het lees is CheckWish meer een combinatie van wensenlijst en crowdsourcing. Het is niet zozeer bedoeld als verlanglijstje, maar meer om echte wensen uit te laten komen (met behulp van anderen). Heb je bijvoorbeeld als wens dat het huis van de buren roz e wordt geschilderd, dan kan een een gepensioneerde schilder denken “hee, leuke klus. Als iemand anders de verf regelt wil ik dat huis best volgend weekend verfen.”
    Bij het slagen van de app bij je dus sterk afhankelijk van de bereidheid van het publiek om “belangeloos” mee te helpen. “Belangeloos” omdat je er niet voor wordt betaald, maar wie goed doet….

    Zo lees ik het tenminste.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.