Reacties voor: Makers van versleutelde chat-apps hebben moeite met nieuwe privacyregels in iOS 13

Ontwikkelaars van beveiligde chat-apps zullen hun apps moeten aanpassen voor iOS 13. Apple heeft de regels omtrent het bijwerken op de achtergrond aangepast, waardoor het decoderen van berichten mogelijk langer duurt voor gebruikers.
Daniel Vischjager -

Reacties: 5 reacties

  1. F… Facebook! Dus lekker doorgaan 🙂

  2. Als jarenlange Android-gebruiker die dit jaar de overstap wil maken naar iPhone juich ik dit alleen maar toe. Apple heeft een grip op de walled garden, maar ze kunnen deze spierballen ook tonen richting de developers: “wil je meedoen met iOS13, dan pas je je maar aan. Apple heeft de gebruikers als hoogste goed”.

  3. Met 80% smartphone marktaandeel in de VS, zal het interessant worden om te zien, of bv. Facebook een rechtzaak aanspant ivm concurrentie vervalsing mbt messaging apps.

  4. @Bart W: Waar haal je die cijfers vandaan?

    Ik snap het bezwaar van de ontwikkelaars niet goed. Werkt pushkit nou niet met versleutelde berichten of niet met alle andere privacyschendende zooi zoals locatietracking?

  5. Zou Apple pushkit niet kunnen aanpassen zodat ontwikkelaars wel de voordelen maar gebruikers niet de nadelen hebben? Dit klinkt zo onnodig rigoureus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.