Reacties voor: Chargecase: kluis om je iPhone mee op te laden in een café

De Chargecase is een grote kast met verschillende kluisjes, waarin je een iPhone beveiligd kunt laten opladen. Hierdoor kun je hem in een café aan de lader hangen en weglopen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Het zijn echt maar een paar apps en instellingen die extreem batterij verbruik veroorzaken. Bij gebrek aan een simpel analysetooltje wat elke Unix ontwikkelaar (beh. Apple) kan uitbrengen ontstaan hier nu hele industriën met laadkluizen, bolle cases, carkits, trein convertors enz.

  2. Ik heb een powerstation die een capaciteit heeft om 4 x m’n iPhone op te laden en die batterij is slechts iets groter dan m’n iPhone en is makkelijk overal mee te nemen. Er moet op een dag al heel veel gebeuren voor ik van zo’n ‘oplaadkluis’ gebruik moet maken!

  3. Binnenkort criminelen die iets een heel makkelijke manier vinden om die telefoontjes eruit te stelen. Ik zou er niet op vertrouwen met een 4 cijferige code.

  4. @Pat De Rocker: Vraagje, wat voor merk en type ben je zo tevreden over?

  5. @Mook: Ik ben er zeer tevreden over. Het is de Power Bank 7000 A-sollar. Toen ik vorige maand met een vriend in NY was heeft ie ons heel goed geholpen. Onze beide iPhones konden er mee opladen en dat was soms nodig omdat we ook heel veel foto’s namen met onze iPhone. Ik betaalde er €50,00 voor met verzendingskosten inbegrepen via iBood.

  6. (Red.) Verwijderd: niet toegestaan.

  7. Hier gaan veel dronken mensen plezier aan beleven ff 3x een foute code intoetsen en de kroegbaas maar lopen denk dat de kluisjes binnen n week weer weg zijn 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.