Reacties voor: ChangeWave verwacht ongeëvenaarde vraag naar iPhone 5

Er wordt een ongeëvenaarde vraag naar de iPhone 5 verwacht, zegt ChangeWave. Meer consumenten dan bij andere toestellen zijn van plan om de iPhone 5 te kopen. Bij de Samsung Galaxy S III liggen de percentages flink lager.

Reacties: 31 reacties

  1. Ik wacht wel…
    m’n oude 4 voldoet nog prima…

  2. Apple en de media probeert iedereen gek te maken maar je kunt toch makkelijk 3 jaar met een apple produkt doen, je koopt toch ook niet elke 2 jaar een nwe laptop om Tv.
    beter om een keer een model over te slaan dan zakt de prijs wellicht ook

  3. Origineel geplaatst door Toon
    Apple en de media probeert iedereen gek te maken maar je kunt toch makkelijk 3 jaar met een apple produkt doen, je koopt toch ook niet elke 2 jaar een nwe laptop om Tv. beter om een keer een model over te slaan dan zakt de prijs wellicht ook

    De prijzen van de iPhones die zakken niet. Solden dat kennen ze niet bij Apple. Ja als er een nieuw model uit is maar dan is het vorige model meestal maar met 8GB.

  4. Origineel geplaatst door Toon
    Apple en de media probeert iedereen gek te maken maar je kunt toch makkelijk 3 jaar met een apple produkt doen, je koopt toch ook niet elke 2 jaar een nwe laptop om Tv. beter om een keer een model over te slaan dan zakt de prijs wellicht ook

    Tja, een telefoon is natuurlijk wel een ding dat je dagelijks overal naar toe sleept. Dus die is ook eerder versleten dan je TV 😉 Ik heb persoonlijk nog de 3GS dus na 2.5 jaar mag ‘t wel vind ik 🙂

  5. Ik hoop persoonlijk dat in “The new” iPhone 32GB standaard wordt, en dat ze de 4S 16GB in prijs laten zakken. Ik denk niet dat ze de 4S in 8GB gaan aanbieden, dat wordt tegenwoordig en met de nieuwe universele iPad-retina-apps toch wel krap.

  6. Origineel geplaatst door Toon
    beter om een keer een model over te slaan dan zakt de prijs wellicht ook

    Je zal het waarschijnlijk niet geloven maar er zijn heel veel mensen voor wie de prijs absoluut geen rol speelt. Die kopen een nieuwe iPhone, Mac, Mercedes of BMW als die uitkomt.

  7. Dat die Iphone maar snel te koop komt…. kunnen we weer handelen…

  8. Tja op zich niet gek. De vraag naar de 4 was ook hoger dan de 3GS. Er zijn zat mensen die wachten op een grote update ipv alleen op snelheid.

  9. Dienen mannen denken altijd iets meer te weten dan gelijk welke mens! Iedereen weet nu toch dat elke nieuwe iphone alle keer zijn voorganger voorbij steekt in
    Verkoop cijfers! Vroeger had je mensen die een gsm kochten en daar drie jaar mee deden ! Nu willen de meeste mensen het nieuwste en het beste! Een gsm is fashion statement geworden.

  10. Ik heb net op 31 mei en nieuwe ( refurbished) iPhone 4 gekregen dus ze moeten echt wel met iets heel speciaals komen wil ik nieuwe kopen.
    Ik koop hem altijd los dus veel is ook afhankelijk van wat m’n iPhone 4 oplevert.

  11. Min Iphone 3G is nu wel echt aan vervaning toe 🙂 dus die nieuwe iphone zal zeker mijn kant uit komen. 🙂

  12. Mijn 3GS is bijna aan vervanging toe. Wacht met smart op de ‘5’.

  13. Wat moet je met een ander merk , weer je apps kopen , daar is het systeem opgebouwd zo blijf je trouw..

  14. Ik ben eerlijk gezegd veel nieuwsgieriger naar een mooi Windows Phone 8 toestel.
    Ik heb het wel een beetje gezien met de iPhone. Prima spul, maar het lijkt erop dat ze bij Apple niet het lef hebben om echte vermieuwingen door te voeren, en dan met name in iOS.. Alles is een doorontwikkeling van het oude.
    Kan het ze ook niet kwalijk nemen: zolang iedereen het koopt snap ik het wel.

  15. Ik wacht met ‘smart’ op de ‘phone’. It’s all about perception and it’s all about the iPhone 5!

    Ik koop die phone, like a bawwss!

  16. Voor mij geen iPhone 4s:ik heb de galaxy s3 en hij beval me goed .Vóóral de snelheid en veel meer mogelijkheden met deze Phone. En ik laat de mensen maar lullen over Samsung. : voor de armen 😉 haha

  17. Ik koop de 5. Mijn 4S gaat naar mijn vriendin. En de 4 die gaat de verkoop in. Heerlijk om elk jaar een nieuwe mobiel te hebben, vooral als je er veel mee doet.

  18. @Bas: Als je er veel mee doet!! Zo veel kan je niet met de iPhone. Lol

  19. Nadeel van Apple is wel de slechte service: ondanks de eerder gedane mededelingen geven ze je nog steeds maar 1 jaar garantie. Dat kan echt niet met zulke dure toestellen. Ik stap over naar een Androidtoestel!

  20. Leg eens uit wat je er niet mee kan doen, met iPhone 4, 4s

  21. Dat wordt dus weer in de rij staan 🙁
    Volgens eerdere voorspellingen zou iedereen nu juist een plastic Android toestelletje kopen, zodat de iPhone ruim op voorraad in de winkels liggen bij release.. Helaas blijkt deze voorspelling 3 jaar geleden niet helemaal te kloppen dus.

    Ooooit was ik een van de eerste met een iPhone. Nu een van de zoveel 🙂

    Kan niet wachten op de release..duurt mij allemaal veel te lang!!

  22. Ik neem elk jaar een nieuwe telefoon. Dat mag ook wel, want ik gebruik hem ook veel. @toon van welke tijd kom jij, volgens mij uit 1800.

  23. @Toon: Een telefoon vergelijken met een televisie is best wel onzinnig, en wat kost een upgrade nou jaarlijks. Je koopt hem eenmaal los voor 600 en het jaar daarna mits in goede staat verkoop je hem voor 375-400, leg je 200 euro bij en je hebt een nieuwe. Het mooie van Apple producten is dat ze zo waardevast zijn, omdat er maar 1 bedrijf producten maakt voor iOS.

  24. Origineel geplaatst door Erwin
    Tja, een telefoon is natuurlijk wel een ding dat je dagelijks overal naar toe sleept. Dus die is ook eerder versleten dan je TV Ik heb persoonlijk nog de 3GS dus na 2.5 jaar mag ‘t wel vind ik

    Ik heb de 4 en de 4S laten lopen en zit met mijn 3Gs, die nu al 2,5 jaar mee gaat, rustig te wachten tot de 5 uitkomt. En heel misschien maar dan ook wel heel heel heel misschien wacht ik nog op de 5S. Maar eigenlijk is mijn 3 Gs rondom Kerst na 3 jaar wel aan vervanging toe. Heb ik eindelijk eens een keer als eerste van het gezin de nieuwste, kan ik eindelijk mijn kinderen eens plagen. Stoppen de opmerkingen ook eens: van je loopt wel achter ouwe 🙂 Ik koop hem dan wel los. Ik heb nog een ABO uit 2008, rustig laten doorlopen. Onbeperkt internet en maar €30 per maand.

  25. @Mario: “Maar” 30 euro per maand en dat al vanaf 2008?
    Dan betaal je al heel wat jaren teveel…

  26. Ik wacht wel op de iPhone 5S of iPhone 6, ligt eraan welk model volgend jaar op de markt komt.

  27. @Pieter: Als je voor 30 euro 2GB data en onbeperkt internet hebt en daarnaast ook nog 150 belminuten, dan betaal je eerder “te weinig”.

    Voor 2GB data moet je nu in ieder geval bij T-Mobile 75 euro per maand betalen.

  28. Mijn 3GS aan/uit knop werkt al lang niet meer. Batterij percentage 25% en hij kan al uit vallen. Maar als de iPhone 5 toch een beetje lijkt en aanvoelt als de 4s. Wacht ik als nog een jaar.

  29. Wat ik vooral altijd opvallend vind, is dat ruim 90% zich al een mening heeft gevormd over een toestel dat niemand heeft gezien en waarvan niemand de features kent. Ook ik wacht nog even met de aanschaf van de Galaxy S3 totdat de iPhone 5 wordt aangekondigd, maar as de iPhone 5, net als de 4S, weer tegenvalt, wordt het voor mij alsnog ‘gewoon’ een S3. Ik heb mijn buik een beetje vol van Apple.

  30. Heb nu een 4S maar ik wacht op de 5S en dan vervang ik m 🙂

  31. Origineel geplaatst door Pieter
    @Mario: “Maar” 30 euro per maand en dat al vanaf 2008?Dan betaal je al heel wat jaren teveel…

    Teveel?? Hou toch op.
    Dat waren nog eens mooie prijzen. Mijn iPhone 3G van destijds, onbeperkt internet en 150 belminuten EN 150 sms’jes voor 29,95 per maand.

    Nu betaal je ongeveer het dubbele en moet je ook nog eens 200 euro neertellen voor het toestel.

    Heel verstandig om die oude abbo’s te laten doorlopen zolang het kan!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.