Reacties voor: CEO AT&T bevestigt 3G iPhone 2.0 voor 2008

CEO Randall Stephenson van AT&T heeft tijdens een toespraak bevestigd dat Apple volgend jaar een 3G iPhone gaat uitbrengen. De prijs daarvan zal worden gedicteerd door Apple.
Lees het complete artikel → CEO AT&T bevestigt 3G iPhone 2.0 voor 2008
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 11 reacties

  1. Alleen al om deze reden zou ik geen twee-jarig abonnement nemen als de huidige iPhone in NL uitkomt. Krijg morgen mn iPhone uit LA, over een maandje unlocken (kan nu nog niet) en een jaarabonnement nemen. Dan is de iPhone 2.0 tot die tijd wel uit (gok ik)

  2. Onvoorstelbaar toch, dat ze nu al met een opvolger komen!
    Welteplus goed nieuws, want dit is waar ik op zat te wachten…
    Nu de specificaties nog 😛

  3. Hopelijk word ie aangekondigd tijdens Macworld en is die per direct beschikbaar in NL (ik word nog eerder miljoenair maar goed)

    eigenlijk een beetje onnieuws want Steve heeft dit zelf ook al gezegt tijdens de pers conferentie in Eng

  4. Steve Jobs heeft zelfs al bekend gemaakt dat ze met de 3de generatie bezig zijn.

  5. heel leuk hoor dat UMTS, jammer alleen dat ik er geen f*ck aan heb met T-mobile.. ik blijf wel gewoon bij mn ‘oude’ iphone

  6. Misschien gaat ie wel via vodafone, nu ze niet special edge meer hoefen uit te rollen zal er ‘opeens’ veel meer interesse zijn om exclusive partner te worden.

    Overgens zet ik mijn geld op mei, lange wacht dus…

  7. Mja, ik vind ook dat ze ff TE snel een nieuwe versie gaan uitbrengen! Ze zouden beter de software voor de eerste verbeteren! En de applicaties! Of een systeem dat je je oude iphone kan inruilen of updaten naar een nieuwere fzo mits een kleine opleg :p Nuja dat zullen leuke dromen zijn van mezelf 😀 Het draait bij die mannen alleen om geld en vernieuwing :p

  8. precies, dan is je huidige iphone 1 meteen 80% in waarde verminderd. Slaat mi nergens op om na een jaar al een ge-update model uit te brengen! En die EU iphone is nu al niet te betalen! Men is echt gek om een vermogen te betalen voor een apparaat waarvan er volgend jaar al een upgrade komt. 999,= simlock vrij, laat me niet lachen.

  9. “You’ll have it next year”; dat kan nog best lang duren! Ook 2008 telt gewoon 12 maanden….ik ben voorlopig dus wel blij met mijn “gewone” iPhone 1.0. 😉

  10. Klopt dat kan inderdaad lang duren. Aan de andere kant heeft apple zich toegelegd op het verkopen van iphone’s in azie in Q1 08. En daar heb je dus gewoon 3G nodig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.