Reacties voor: (Gerucht) CDMA-versie van iPhone mogelijk al in gebruik

Een tipgever van Electronista stuurde een screenshot in, waarop Verizon als operator staat vermeld. Mogelijk wijst dit op de aankondiging, later in januari, maar sluitend bewijs is het niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Mochten mensen hierin geïnteresseerd zijn, ik wil ook wel zo’n foto photoshoppen.

    Het wordt nu wel heel erg met alle mogelijke ‘geruchten’ enzo.

  2. Het ver gezochtste gerucht van het jaar 2010 is bij deze bekend gemaakt. Ik zal MIM even aanzetten, dan hebben we morgen het gerucht dat ‘WaltDisney’ ook abbo’s gaat aanbieden…

  3. of gewoon het programma’tje: MakeItMine

    kan je linksboven gewoon invullen wat je wilt.. haha

  4. Dit is idd wel erg vaag. Zo’n plaatje kan ik je ook maken, ook zonder fake carrier id. Geruchten ok maar als iemand een iphone met nokia logo shopt, is dat dan ook nieuws? Ietsjes meer bewijs zou fijn zijn, ook voor een gerucht.

  5. @Flugel: Er is wel degelijk een verschil: sinds april 2009 zijn er al aanwijzingen dat er een Verizon-versie van de iPhone aankomt, mogelijk een 4G-versie die via LTE werkt. Over een Disney-versie zijn nooit eerder aanwijzingen geweest.

    @Tom: Dat wordt al in het artikel vermeld, dat je de tekst kunt aanpassen, dus dat voegt weinig toe.

    Voor mensen die de voorgeschiedenis rond Apple/CMDA/Verizon hebben gemist, heb ik een toevoeging aan het artikel gemaakt. Soms schrijf ik artikelen waarbij wat meer nadenken nodig is ipv een primaire reactie op basis van het plaatje.

  6. @1e 3 posters:
    er zijn mensen die wel op de hoogte gehouden willen worden. Bespaar iedereen een waarde oordeel als er aangegeven wordt dat het om een gerucht gaat, alsjeblieft?
    Ik smul van dit soort berichtjes en met mij velen, mag ik hopen. De reakties zijn echter bijna niet meer de moeite.

  7. Je veranderd de operatornaam met Make It Mine, je vervangt dan dus AT&T door Verizon en maakt een screenshot, vervolgens sta je op iPhoneclub.

  8. De iPhone voor Verizon, zal beide bevatten, zowel 3G als CDMA, vermits Verizon dit jaar begint met het uitrollen van hun 3G-LTE netwerk…

    Tegen 2012 zou het volledig vervangen moeten zijn…

  9. Als er een 4G iPhone zou zijn die op het netwerk van Verizon werkt zou men dit wel laten zien in de screenshot. Mogelijk komt er een EVDO Rev B. CDMA iPhone bij? Iemand daar al aan gedacht?

  10. Hebben we iets aan cdma of lte in nederland? Wat houdt het uberhaupt in 😛

  11. @Griffin: Voor de zoveelste keer, CDMA is een andere techniek als de GSM die men wereldwijd kiest te gebruiken. CDMA is onder andere, ouder. Daarom kiezen veel mensen er niet voor om CDMA-netwerken op te starten. Zeker aangezien 4G met LTE om de hoek staat.

    Hier in Europa hebben we allemaal GSM-netwerken en bij mijn kennis heeft niet een provider een CDMA-netwerk.

    Vandaar ook dat je met een amerikaanse Palm Pre niet hier kan bellen.

  12. Origineel geplaatst door Griffin
    Hebben we iets aan cdma of lte in nederland? Wat houdt het uberhaupt in

    Aan CDMA heeft niemand buiten de VS of China iets aan, vermits het een goedkoper alternatief voor 3G was.

    LTE is wat overal gaat komen, de voorganger van 4G.

  13. Pfff dat carrier logo aanpassen is toch echt stomsimpel met een jailbreak? Bij mij staat daar momenteel de text “Aaifoon”…

    Hoax.

  14. @KoFFiE:
    Ik hoop altijd dat mensen die niet kunnen lezen ook niet kunnen schrijven, maar ik word steeds vaker teleurgesteld (in deze comments al een keer of 8 )

  15. Voorstanders van uitbreiding van het aantal operators zeggen dat Apple met een iPhone via Verizon 80 miljoen extra klanten zou kunnen aanboren.

    Is dat incl of excl overstappende ATT klanten?

  16. Het genoemde toestel behoort hoogstwaarschijnlijk toe tot de serie van het 1ste wereldmodel iPhone 4G welke verwacht wordt in juni/juli 2010.
    Apple wil schijnbaar af van de regio en provider afhankelijke iPhone versies. T-mobile mag zich nu echt zorgen gaan maken als men weet dat Vodafone 45% van de aandelen in Verizon Wireless bezit. Alle ervaringen op het LTE netwerk in de VS zullen wellicht gedeeld worden met Vodafone.

    LTE is een logische keuze omdat deze (ook) via de bestaande GSM 900/1800/1900/2100 MHz frequenties werken (GSM is op de meeste plaatsen in de wereld aanwezig!). Het 3G netwerk geeft nog steeds veel ontvangstproblemen in gebouwen en zelfs buiten in dicht (en hoog) bebouwde gebieden. GSM heeft dit probleem nagenoeg niet. Het frequentiespectrum binnen 2,6 GHz, bedoeld voor het nederlandse LTE netwerk, wordt thans geveild door de overheid.

    Gonny, gewoon lekker doorgaan met je artikelen ondanks wat sceptische reacties van bezoekers van deze site. Het zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die tevens beweren dat de Kerstman niet bestaat of dat er geen bemande maanlandingen zijn geweest in het verleden.

  17. Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    Het zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die tevens beweren dat de Kerstman niet bestaat of dat er geen bemande maanlandingen zijn geweest in het verleden.

    lol.. thanks voor de post; het meeste wist ik nog niet en het lijkt me nu meer en meer een logische ontwikkeling!

    Origineel geplaatst door Joostmans
    Voorstanders van uitbreiding van het aantal operators zeggen dat Apple met een iPhone via Verizon 80 miljoen extra klanten zou kunnen aanboren.Is dat incl of excl overstappende ATT klanten?

    Apple boort Extra klanten aan: als ze bij ATT geen iphone gebruikten zijn ze nieuw (dus extra) en als ze al wel een iphone gebruikten switchen ze niet naar apple toe, maar van provider..

  18. @stefan: In dat artikel op USA Today staat ook dat sommige CDMA-gebruikers al een tweede abonnement bij AT&T hebben genomen om de iPhone te kunnen gebruiken. Die groep zal er niet echt voor warmlopen.
    @iPhonist von Gates: Mooi, want ik was toch niet van plan om de artikelen voortaan noob-proof te maken.

  19. Met stomheid geslagen als ik hier een aantal reacties lees. Vraag mij sterk af of een aantal mensen wel de moeite hebben genomen het gehele artikel te lezen of gewoon direct primair reageren op een titel met een foto. Onvoorstelbaar.

  20. Hey jongens, dat kan met make it mine!! Hoax!!! Photoshop!!! Kan ik ook!!!

    Of is dit al 5x gezegd??
    Ik ben benieuwd naar de rest van de iPhone 4G

  21. Origineel geplaatst door Flex
    Hey jongens, dat kan met make it mine!! Hoax!!! Photoshop!!! Kan ik ook!!!Of is dit al 5x gezegd??
    Ik ben benieuwd naar de rest van de iPhone 4G

    zucht..

  22. OMG!
    Is het niet mogelijk om net als op Tweakers een gradatie aan de comments te geven???
    Onwaarschijnlijk hoe de mensen … over het gebruik van Mim.
    Alle commentaren zijn toch gekoppeld aan email en of ip?
    1-2 loze opmerkingen: ok
    3 waarschuwing
    4 uitsluiting
    (Ik doe maar een voorstel 😉 )

  23. Tja, de iPhone trekt jammer genoeg ook een wat jonger publiek.

  24. Origineel geplaatst door Rian
    Je veranderd de operatornaam met Make It Mine, je vervangt dan dus AT&T door Verizon en maakt een screenshot, vervolgens sta je op iPhoneclub.

    Je gaat naar iPhoneclub.nl, leest de artikelen niet volledig (of begrijpt ze gewoon niet…), plaatst een zinloze reactie en vervolgens sta je op iPhoneclub.nl…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.