Reacties voor: CDevReporter stuurt iOS-crashrapportages naar Chronic Dev Team (jailbreak)

Het Chronic Dev Team heeft CDevReporter uitgebracht, een tool voor iOS, waarmee je crash-rapportages naar het Chronic Dev Team kunt versturen. De Crash Reporter voor de desktop was al succesvol.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Kleine moeite om het jailbreakproces in de toekomst makkelijker te maken 🙂

  2. Mooi dat dit geport is naar iOS
    Alleen jammer dat je geen statistieken kan zien zoals op de Desktop versie. (aantal crashes etc die verzonden zijn door jouw)

  3. Wel handig, kunnen ze bij mij wel wat aan hebben. iPod of springboard crashen zo nu en dan nog wel eens.

  4. zal cdevreporter niet veel betere/bruikbaardere resultaten op leveren als het toestel niet gejailbreaked is aangezien sommige jailbreakapps met het hele ios rommelen en sommige jailbreakapps nog weleens (vaak) willen crashen… en dit kan dus alleen op gejailbreakte devices draaien dus ik vraag me af of dit een grote toevoeging heeft :/

  5. Om ze te steunen doe ik dit.
    Ik maak al sinds 2010 gebruik van hun exploits dus is dit een kleine moeite.
    Wie sluit zich aan?

  6. @Robin: En hoe zou jij zo’n app dan willen installeren zonder jailbreak? Via de officiele app store?

  7. @Sermedg: je weet dat er al een hele tijd een desktop variant is die het gewoon prima doet zonder een gejakkbreaked toestel 😉

  8. @robin: waarom zou iemand zo een programma willen installeren op zijn pc als die geen gebruik maakt van een jailbreak.

  9. Gelijk maar even geïnstalleerd, de desktop versie gebruikte ik al langer. Dat is een kleine wederdienst voor wat ze voor ons doen.

  10. Dat Engels op die schermafbeelding van die app…#fail

  11. Origineel geplaatst door RoyalMess
    Mooi dat dit geport is naar iOS Alleen jammer dat je geen statistieken kan zien zoals op de Desktop versie. (aantal crashes etc die verzonden zijn door jouw)

    Kan wel hoor ga naar Instellingen > Algemeen > Info > onderaan naar Diagnose en Gebruik > dan weer diagnose en gebruik en daar staan ze 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.