Reacties voor: Cavity Case: iPhone-case voor pinpas, sleutels, spiegel en pen

De Cavity Case is een iPhone-hoes met ruimte voor je bankpassen, sleutels, een spiegel, een pen en bijvoorbeeld een aansteker.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Jeetje… Nu nog eentje waar m’n helm en reservewiel in passen. Geloof dat ik men sleutels maar gewoon aan zo’n vernuftige sleutelhanger laat zitten.

  2. Jeemig dat geloof je toch niet?!
    Flikker gewoon je hele hebben&houden incl telefoon in een rugzak en neem die mee, nauwelijks groter en er kan meer in :-/ duhh

  3. Goeie (en geestige!) reacties hierboven, sluit ik me graag bij aan LOL

  4. Volgens mij is een broodtrommel goedkoper en hetzelfde effect

  5. Maar wel fijn voor de dief van je set, dat ‘ie zich meteen met je auto uit de voeten kan maken.

  6. Dow je iPhone in het voorvakje van je rugtas en je kunt nog veel meer meenemen, iPad, laptop broodtrommel(reservecase 😉 ), en de rest van je zooi. Ik ben wel benieuwd hoe diegene uit het filmpje het hele gebeuren in z’n broekzak steekt en hoe dat zit…., fietsen of zitten bv.

  7. Drie sleutels? Wie heeft er anno 2012 nog maar drie sleutels (en als ik in mijn eigen bos kijk heb ik sowieso drie sleutels die volgens mij niet zouden passen)? Daar heb je dus al niets aan. Nee, ik blijf gewoon mijn binnenzak gebruiken.

  8. Wat een lelijk ding !

  9. nog ff dan plakken ze een iphone case tegen de buiten kant van een auto hebben ze gelijk een carphone. want je word toch echt niet goed wat mensen al niet verzinnen zeg.

  10. @Frank_V: Je slaat de spijker op zijn kop. Dan heb je een mooie iphone en dan doe je er zo’n spuuglelijk hoesje omheen

  11. Origineel geplaatst door Tinuzz
    @Frank_V: Je slaat de spijker op zijn kop. Dan heb je een mooie iphone en dan doe je er zo’n spuuglelijk hoesje omheen

    ‘hoesJE’ ?? hutkoffer bedoel je toch zeker!?
    ‘Nieuwswaarde’ nihil, afgezien van wellicht ‘vermakelijk’

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.