Reacties voor: Apple Store verkoopt waterdicht hoesje voor AirPods

Ook in lichtgevende variant!
Zwemmen met je AirPods, is dat een goed idee? Zolang je ze niet in je oren hebt maar ze in dit waterdichte hoesje van Catalyst stopt, zou er niets aan de hand moeten zijn. Apple verkoopt dit waterbestendige AirPods-hoesje nu in de Apple Store. Ook in een lichtgevende variant.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ik zou ze ook met een haak aan de buitenzijde van m’n rugzak hangen 😱

  2. Ik knoop er wel een boterhamzakje omheen. Voor 50cent 100x bruikbaar!

  3. @@rno: Hahahaha 😂

  4. Super ik heb er al bijna een jaar eentje voor mijn airpods. Waterproof, en nog nooit iets stukgegaan of afgebroken. Als deze hier te bestellen zijn in de apple shop bestel ik er zo nog een par

  5. Mijn Airpods zijn met ongeluk eens met de broek in de was gesukkeld en ze werken nog steeds perfect. Ik sta er nog van versteld!
    Ik zou evenwel niemand aanraden dit te doen, maar ik geloof dat ze standaard al best waterbestendig zijn.

  6. Tja, wat moet je ermee? Wanneer komt je Airpodcase in aanraking met water? misschien inderdaad de wasmachine. Lijkt mij alleen maar onhandig om je airpods uit de case te halen.

  7. @Steven: Dit is met mijn Airpods ook gebeurd!

  8. Hoesje is fantastisch, maar zeker niet waterdicht. Heb deze anderhalf jaar nu. Eigenlijk nooit echt geweest, maar na lang gebruik gaat die ook iets losser zitten. Desalniettemin wel beste hoesje die je ervoor kan krijgen denk ik.

  9. Bij Aliexpress heb je ze voor nog geen €2,- Misschien niet waterdicht maar wat heb je daar nou aan?

  10. Haha wat een prijs! Dan ben je wel heel dom om daar in te trappen. En waarom moet dat ding wasdicht zijn? Ga je er mee zwemmen ofzo?

  11. Net zo waterdicht als m’n Xs Max zeker, die ik (met m’n stomme kop) in m’n zwembroekzak had laten zitten toen ik in het zwembad stapte. Ok, m’n eigen domme schuld maar nog geen 30 minuten (zou moeten kunnen volgens Apple) op max 1 meter diepte maar volledig onbruikbaar erna..

    Als het op waterdichtheid aankomt, vertrouw ik niks! 🤦🏻‍♂️

  12. Origineel geplaatst door Herman
    Ik knoop er wel een boterhamzakje omheen. Voor 50cent 100x bruikbaar!

    idem,. 300x voor een eurotje. ofzo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.