Reacties voor: Case Mate introduceert bijna onzichtbare iPhone-case

Case Mate heeft de Naked Case voor de iPhone ontwikkeld, die volgens de fabrikant vrijwel onzichtbaar is. De kunststof case heeft geen screenprotector nodig; die is al ingebouwd in de vorm van een electrostatisch membraan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. mooi mooi, mocht van mij nog dunner plastic zijn en
    liefst dat zwarte op de voorcover mag ook weg…

  2. Deze heb ik tijdje terug toen bij de Media Markt gekocht 😀 was volgens mijn 20 euro.

  3. Heb zopas er eentje gekocht hier in Californie op de website Ivyskin.com. Het is dezelfde cover. Het scherm werkt nog altijd goed. Klein nadeel, de cover moet er af om in je docking te kunnen.

  4. Je iphone wordt hierdoor vet dik. Ik heb dit apparaat destijds op sinterklaas gekregen, gebruik hem alleen niet. Heb liever een lederen hoesje.

  5. Deze heb ik zelf al langer, maar dan onder de merknaam ArtWizz. Staat ook op de duitse Apple-site vermeld als beschermhoes voor de Iphone. Is in Nederland verkrijgbaar bij MediaMarkt… inderdaad voor 20 euro.

  6. Waar kan ik hem dan best online bestellen? mss wil koos zijn aan mij verkopen…

  7. Volgens mij wordt de iPhone hierdoor inderdaad heel dik.

  8. Inderdaad lomp grof ding. Tip: Incase slidercase (verkrijgbaar via ebay, wordt niet naar Nederland verscheept via officiele website http://www.goincase.com). Super slicke hardcase die perfect over de achterkant, zijkanten en chromen rand van je iphone schuift. In combinatie met Invisible Shield screenprotecter echt een must! Ik heb na 2 maanden nog geen krasje op mn iphone en vind m zelfs mooier mét (zwarte) incase slider case dan zonder. Overigens ook in het wit en mat zwart verkrijgbaar: http://www.goincase.com

  9. jammer want ik kan hem niet vinden op e-bay! En vermits de officiele dealer hem niet aar nederland verscheept, verwacht ik ook dat dit niet gebeurd naar belgië

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.