Reacties voor: Case-Mate brengt Hug Pad Charger voor iPhone uit

Case-Mate heeft de Hug Pad Charger uitgebracht, een matje met iPhone-case waarmee je je iPhone via inductie kunt opladen, zonder steeds opnieuw kabels aan te sluiten. De oplossing kost 100 euro.
Lees het complete artikel → Case-Mate brengt Hug Pad Charger voor iPhone uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. opzich wel grappig, alleen het hoesje ziet er wel erg dik uit.

    zou ook wel vet zijn als synchen ook op deze manier kan.
    lijkt me we lastig te maken maar is wel cool.

  2. Compleet waardeloos. Niemand die de hele dag die case er omheen zal dragen. Uiteindelijk kost dit dus net zoveel moeite als het aansluiten van je kabeltje.
    Dit soort oplossingen worden pas interessant als het in de telefoon geïntegreerd is.

  3. @nigel:
    Ik zou dat meer zoeken in geavanceerde MobileMe functionaliteit. In de praktijk synch ik alleen nog als ik muziek of programma’s vanaf mijn laptop op de iPhone wil zetten. Verder wordt alles al gesynched (contacten, afspraken, bookmarks) en notes maak ik via Awesome Note (aNote). Die worden in categorieën gesynched met je gmail/google docs account.

  4. Goed. Ik ga eens nadenken waarom je 100 euro uit zou geven aan een extra apparaat op je bureau, dat alleen je iPhone kan opladen.

    Je iPhone wordt dikker en zwaarder en ziet er uit als de eerste de beste Nokia, voor syncen heb je alsnog een kabeltje nodig en het stekkertje wat uit die base-unit steekt is ook te lelijk voor woorden en doet vermoeden dat die aan het andere einde een hele stevige adapter heeft.

    Dus je uiteindelijke voordeel is…???

  5. @karel-willem je moet er natuurlijk niet van uitgaan dat $100 ook 100 euro is. het voordeel zie ik ook niet echt, maar ik vind het wel handig dat als ik thuiskom, gewoon mijn iPhone op zo’n plaat kan leggen. Ik vergeet regelmatig om mn iPhone op mn dock te zetten.

  6. Handig, kun je je iPhone niet in de hand houden / gebruiken terwijl deze oplaadt!

  7. Wat een enorme en lelijke case heb je dan, zeg.

  8. Kan best handig zijn, maar dan synct die dus niet automatisch met iTunes. Ik zou het overwegen om aan te schaffen als in de case ook nog een extra accu zat. Het hoesje ziet er wel mooi strak uit trouwens.

  9. Origineel geplaatst door Dinant
    @karel-willem je moet er natuurlijk niet van uitgaan dat $100 ook 100 euro is….

    Nee. Ik bedoelde ook dollar. Foutje.

    Maar ook voor 100 is er weinig handigs aan.
    Ik sync ALTIJD zodra ik bij mijn iMac in de buurt ben.
    Dus dan pak je laden automatisch mee.
    Dan ga je er geen apart ding voor neer zetten.

  10. Voor- en nadelen in een (dik) pakket, waar je als je pech heb na invoer en btw dus WEL €100 voor neerlegd. Dacht het maar niet!

    Zou een ander verhaal zijn als er ook gelijk een geïntegreerde zonne cel en sync mogelijkheid op zit. Ietsje dikker zal me een biet zijn, maar dat ik ‘m niet meer in mijn Bose Sounddock kan steken – no way José…

  11. Ik begrijp nog altijd niet het nut van dergelijke devices. Je moet iets rond je iPhone doen, op een laadstation leggen en dan opladen. Ik zie zelfs het nut niet om om een dock te kopen dus laat staan iets dergelijks.

    Je kan je iPhone niet ter hand nemen om te bellen (tenzij op speaker zetten) en op te laden op dezelfde moment, laat staan ermee rondlopen en zo opladen. Een andere functie zit er ook niet bij.

    Ik vraag me wel af wie dit koopt.

  12. Leuk idee. Ik denk alleen dat weinig mensen bereid zijn om 100 dollar voor zoiets te betalen. Ik zie de case die je nodig hebt ook als een nadeel.

  13. Kunnen we niet aan Jomanda vragen om onze iPhones op afstand in te stralen? Hebben we geen hoes nodig en lopen we altijd met opgeladen iPhones rond…

  14. opzich een leuk idee, als er daarnaast nog een 2000mah (of hoger) batterij in zou zitten.

  15. Twijfel over het negatieve aspect van de ‘dikte’.
    Ik gebruik nu een Mophie Juice pack Air en juist dat extra gewicht en formaat vind ik prettiger in de hand liggen.
    Onhandig lijkt me inderdaad weer een extra apparaat op je bureau.
    Trouwens, de Mophie synct ook niet mijn Imac. Gescheiden opladen en syncen dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.