Reacties voor: Twee nieuwe filmpjes voor Apple’s Carpool Karaoke

Carpool Karaoke: The Series gaat bijna van start op Apple Music. Volgende week verschijnt de eerste aflevering, maar voor het zover is toont Apple nog nieuwe trailers met meerdere sterren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Vet! Nu al zin in.

  2. Ik vindt Planet of the Apps wel erg goed!! Ik kijk het elke week! Ik denk dat het de beste serie is! Weet niet of Carpool Caroke ook bij mij in de smaak zal vallen.

  3. Lijkt me echt heel gaaf! Denk dat Apple er wel een goede draai aan heeft gegeven. 😅👍🏼

  4. Dit is grappig. Ik had eigenlijk cynische of sarcastische reacties verwacht bij dit topic….

    Ik ga nu toch maar eens planet of The apps kijken 🙂

    Kariokie is niet mijn ding!

  5. Ik heb geen Apple music abonnement helaas (maar niet heus) pindakaas. Wacht wel op een beschikbare stream voor niet betalers 😕

  6. @Maarten: Zeker.
    Maar nu even genoeg Kariokiepodisten gezien dit jaar

  7. Origineel geplaatst door jero98
    @Maarten: Zeker.
    Maar nu even genoeg Kariokiepodisten gezien dit jaar

    Dat gevoel heb ik dus ook. Ik ben een beetje allergisch voor kopie gedrag met als reden: iedereen kijkt er naar dus wij doen het ook….

  8. Planet of the apps is echt wel leuk! Ze stellen leuke (en minder leuke) apps voor die dan beoordeeld worden. Zo zie je eens wat er allemaal bij komt kijken om als ondernemer aan de slag te gaan in de app-business en hoe moeilijk het is om investeerders te vinden om je app voor het grote publiek te lanceren. Ondernemerschap in de IT mag wel belicht worden toch? het is tenslotte een sector waar heel veel toekomst in zit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.