Reacties voor: CarPlay2Air maakt je CarPlay-verbinding draadloos

CarPlay2Air maakt een draadloze CarPlay-verbinding met je auto mogelijk. Dit is handig voor mensen die een CarPlay-systeem hebben, dat nog niet draadloos werkt. De kans bestaat echter dat het accessoire niet altijd zal blijven werken.
Daniel Vischjager -

Reacties: 20 reacties

  1. eh, mijn iPhone maakt nu ook al draadloos verbinding met CarPlay. Mini Cooper 2019.

  2. Voor dat geld zal ik wel een kabeltje in steken 😅

  3. Compleet overbodige accessoire voor mij. Nu laadt mijn telefoon ook gelijk op, dat vind ik een groot voordeel met Carplay bedraad.

  4. @Hans: inderdaad, ik kan ook draadloos, maar 9 van de 10 keer ligt-ie toch aan de draad

  5. Op aliexpress heb je dit al voor 75 euro. Werkt perfect bij mij.

  6. @R.Nota: Dan heb jij deze adapter dus niet nodig. Het artikel zegt het al: niet iedereen heeft de mogelijkheid om het draadloos te gebruiken, de auto moet het wel ondersteunen. Voor degene die dus geen draadloze carplay heeft is er deze adapter.

  7. Waarom zou je dit willen? Zit je met een lege batterij als je aankomt op de plaats van bestemming

  8. @Patrick: Er zijn steeds meer auto’s met een ingebouwde draadloze lader maar nog wel met bedraad CarPlay.

  9. Totaal overbodig.
    1) iPhone laadt meteen op met kabeltje
    2) kostprijs tov kabeltje steken is veel te hoog
    3) verleiding is er weer om op je iPhone te prusten terwijl je rijdt. Met kabel meestal weggestoken.

  10. @Dennis Doll: Mijn Audi s5 van 2018 heeft draadloos opladen maar de CarPlay is bedraad.
    BMW was daar vroeger mee dan andere merken.

  11. @Patrick: Veel telefoonhouders kunnen ook al draadloos opladen. Dan is het echt wel heel handig dan je geen kabeltjes meer nodig hebt.

  12. Hier 2 weken geleden een gloednieuwe VW gekregen met CarPlay. Bij de levering waren we (onaangenaam) verrast dat CarPlay via een kabel moest. Volgens de verkoper komt het pas langzamerhand alleen bij de dure Passat draadloos beschikbaar. Vind het maar ouderwets.

  13. Verbonden via WiFi.. gelijk dus geen internet meer in de auto 😂

  14. In februari van dit jaar werd mijn Peugeot 3008 geleverd. Komt standaard met CarPlay en had in optie een QI lader genomen. Ik was dan ook teleurgesteld toen ik ontdekte dat CarPlay enkel via de kabel werkte. Het zou zoveel handiger zijn om de iPhone gewoon op de lader te kunnen leggen terwijl CarPlay draadloos verbonden is. Maar 150 euro geef ik er niet aan. Dan maar gewoon de kabel :p

  15. @Michel: Hoezo? Het is dan geen internetverbinding, dus je mobiele internet zal dan nog gewoon werken.

  16. @Pascal Engels: Precies! Met een Qi oplader is het een hele logische combinatie. Ik hoop voor je dat deze adapter ook voor jouw auto beschikbaar komt of nog beter via een software update.

  17. @Lbart: Welk merk en type heb je dan?

  18. @Lbart: welke heb je daar besteld dan?

  19. @Lbart: Mag ik vragen welke je precies hebt gevonden? Is die voor een auto waar al origineel bedrade Carplay in zit?

  20. Mijn Audi A5 uit 2018 heeft geen draadloos carplay. Ik heb dit apparaat gekocht. maar wat een drama! verbindt uiteindelijk wel werkt met zo veel vertraging dat navigeren compleet zinloos is. Muziek luisteren klinkt afschuwelijk. Koop dit niet!

    Ik stuur hem per direct terug en hoop op mn geld terug. Had er wel vertrouwen in omdat het hier op Iculture vermeld werd maar dat was dus ten onrechte!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.