Reacties voor: CarPlay vanaf 2015 ook in Audi

Audi gaat Apple's CarPlay aanbieden in de automodellen vanaf 2015, maar doet ook mee met Android Auto.
Lees het complete artikel → CarPlay vanaf 2015 ook in Audi
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Dat is dan heel goed nieuws. Bedankt voor de update. 😉

  2. Dat is mooi, ik kan dan weer een nieuwe audi leasen!

  3. @Timosha: Ze gaan ook met de ” Lame ” Android mee…

  4. @hot12345: Lame?
    Ja en? Toch mooi dat ze beide ondersteunen!! Hoe kun je daar nou kritiek op hebben! Ben ik juist blij mee als iphone bezitter!

    Vind het mooi dat Audi beide groepen ondersteund!

  5. Audi denkt: Wat je allemaal voor omwegen moet maken door een gebrek aan standaarden (wat een stel kinderachtige telefoonboeren)

  6. Origineel geplaatst door hot12345
    @Timosha:Ze gaan ook met de ” Lame ” Android mee…

    Dat maakt mij allemaal niets uit zolang ik maar niet verplicht wordt om Google *Droid toestanden te gebruiken in een Audi. Nu heeft men blijkbaar een keuze. 😉

  7. Dus Audi is de enige slimme van de VW groep.

    Ik zou dus nooit Android in mijn auto willen hebben.

  8. Hopelijk wordt dit ook in een update aangeboden,
    heb nu nog maar pas een nieuwe A3 -_-‘

  9. Nu VW nog …

  10. Waarom wordt deze strikte scheiding van de auto-eigen systemen en iOS/Google systemen zo benadrukt? Ik zou meer interactie of gegevensuitwisseling juist interessant vinden, als ik iOS of Google app ontwikkelaar zou zijn. Denk aan bv informatie over werkelijke snelheid van de auto tov actuele verkeerssituatie, gebruik van sensoren van de auto (Gps lokatie, snelheid, omgevingstemperatuur, regensensor, etc), persoonlijke gebruikersinformatie (driver/ passagiers voorkeur voor bv stoelpositie (vaak in duurdere auto’s aanwezige geheugenfunctie), brandstofpeil voor suggesties voor goedkoop tanken. Creëert een nieuwe stroom van innovatieve toepassingen.

  11. Origineel geplaatst door dafo
    Waarom wordt deze strikte scheiding van de auto-eigen systemen en iOS/Google systemen zo benadrukt? Ik zou meer interactie of gegevensuitwisseling juist interessant vinden, als ik iOS of Google app ontwikkelaar zou zijn. Denk aan bv informatie over werkelijke snelheid van de auto tov actuele verkeerssituatie, gebruik van sensoren van de auto (Gps lokatie, snelheid, omgevingstemperatuur, regensensor, etc), persoonlijke gebruikersinformatie (driver/ passagiers voorkeur voor bv stoelpositie (vaak in duurdere auto’s aanwezige geheugenfunctie), brandstofpeil voor suggesties voor goedkoop tanken. Creëert een nieuwe stroom van innovatieve toepassingen.

    Omdat het anders (zeker met android) wel erg makkelijk wordt om je auto te hacken. En dat wil je niet. De meeste dingen die je daar opnoemt kan de telefoon prima zelf, heeft hij de auto echt niet voor nodig. De stoelinstellingen in duurdere BMW’s wordt opgeslagen in de sleutekaart. En die moet je bij je hebben om de auto te kunnen starten. Als je merk dat je bijna moet tanken dan kan je als nog zelf aan je telefoon vragen waar de dichtbij zijnde tankstation en dan kan je zelf de goedkoopste of juist jouw merk tankstation kiezen.

  12. Audi… Voorsprong door techniek
    En ja ik ben een gelukkige audi (privé ) rijder !!

  13. Is het de bedoeling dat je bij het bestellen van een auto de keuze maakt tussen iOS of android? Kun je later nog switchen, als je bv een andere telefoon krijgt (van android naar iPhone).Zijn Android Audi’s straks minder waard op de 2e hands markt? Of krijg je er dan een bijpassende telefoon bij cadeau ?

  14. @Paul: Wat ik begrepen heb is dat je op elk moment weer kunt switchen!

  15. Is er overigens al een lijst met auto’s waar CarPlay nu in zit?

  16. Leuk dat Audi toch uiteindelijk toegeeft op dat vlak en het feit dat ze voor beide kiezen…het zou bij elk merk mogelijk moeten zijn om zowel met een iPhone als een android te kunnen genieten van al die functies in de wagen.
    Wat een gedoe allemaal..
    Nu nog even een software update voor de huidige MMI’s want de mijne is met alle toeters en bellen en kan moeilijk geloven dat die hardwarematig niet in staat zou zijn tot Carplay.
    Want een nieuwe telefoon ieder jaar,oké… maar een nieuwe audi op jaarbasis zie ik toch niet echt zitten mits de mijne niet geleased is 😛

  17. Ik ben blij!!! +1 voor Audi
    Wilde serieus een switch maken naar een ander merk puur voor de iphone integratie. Kon niet begrijpen dat in 2014/2015 dit nog niet ondersteund zou worden zeker door een merk als Audi.
    Maar heel gaaf dat het nu officieel is en dat Audi ook mee gaat met Apple!
    Ik zeg trek de portemonnee maar weer open 🙂

  18. Wèèèèèh, weer geen Windows phone integratie….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.