Reacties voor: CarPlay in iOS 9.3 krijgt Apple Music-tabbladen en nuttige locaties in Kaarten

CarPlay krijgt met de komst van iOS 9.3 een aantal welkome toevoegingen. Zo verschijnen de Apple Music-tabbladen Voor Jou en Nieuw ook in je CarPlay-systeem, terwijl je ook razendsnel zoekt naar nuttige locaties dichtbij in Kaarten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Toch wacht ik nog steeds op alternatieve toegestane apps als TomTom… Pas vanaf dan zou ik CarPlay nemen..

  2. CarPlay is niet meer te vinden bij “Algemeen”. Weet iemand naar waar het verplaatst is? Dank.

  3. @DJVINCE: Hij staat hier gewoon bij instellingen > algemeen…

  4. Lekker boeiend. Zit al heel de tijd op een echte update te wachten van CarPlay. Maar voorlopig vind ik het toch redelijk onbruikbaar door de limitaties en kom ik nog geen betaalbare unit tegen die aan mijn eisen voldoet.

    Waarom is het bv per se nodig om een deel van mijn scherm op te offeren voor dat ene knopje wat op de touchscreen moet komen te staan en om te tonen wat mijn signaal sterkte is? Dat deel van het scherm kan toch veel effectiever gebruikt worden lijkt mij.
    Een van de weinige irritaties nog. Helaas beschik ik niet over de bouw-skills anders was mijn headunit allang vervangen door een iPad mini 4G. Veelzijdiger en minder gelimiteerd.

  5. Het begint ergens op te lijken. Ik verwacht echt een knaller van een update voor iOS 10 en alle daarop gebaseerde systemen in 2016 (tvOS, watchOS en CarPlay, HomeKit). Ik heb het gevoel dat Apple in 2016 de software en hardware naar een veel hoger niveau gaat tillen. Zeg maar wat je eigenlijk in 2015 al verwacht had maar dan zonder rafelige randjes en bugjes. De hardware zal qua uiterlijk minder baanbrekend zijn (op iPhone na) maar alle producten gaan maximaal profiteren van snellere A-processoren, meer geheugen, snellere verbindingen en slimme kleine verbeteringen zoals 3D touch, lokale uitrol van belangrijke services als ApplePay, en gelokaliseerde Siri voor tvOS. Hier en daar een paar kleine nieuwe verrassingen in iOS (misschien wat ui tweaks om alles weer een beetje nieuw aan te laten voelen) Nieuws app voor de rest van wereld en een grote update voor de iPhone (waterdicht, een écht betere camera, nieuw design met mogelijk nieuwe materialen (hoewel Ive echt een zwak voor aluminium heeft) en een betere batterij).

  6. Ik wil het gewoon draadloos kunnen gebruiken, maar dat heeft Apple nog niet vrijgegeven. Bedraad werkt het perfect. Wel idd meer apps toestaan aub!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.