Reacties voor: Carcomm kondigt autohouders voor iPhone 4 aan

De Nederlandse accessoiremaker Carcomm heeft een reeks autohouders voor de iPhone 4 in ontwikkeling. De autohouders zijn in vier uitvoeringen te krijgen.
Lees het complete artikel → Carcomm kondigt autohouders voor iPhone 4 aan

Reacties: 20 reacties

  1. Is er al iets bekend over of bestaande houders voor 3G/3GS nog blijven passen? Dit voorspelt volgens mij dat de oude houders niet meer bruikbaar zijn!

  2. Hmm, ik denk dat de iPhone 4 prima in m’n oude €5,00 eBay houder past 🙂

  3. ik ben bang dat het iphone 4 niet in iphone 3g/s houders past. IVM afgeronden hoeken van iphone 3g/s die iphone 4 niet meer heeft.

  4. De tomtom houder zit niet om de hoeken heen … als de maat verder gelijk is, dan zou de 4 in de tomtom houder moeten passen.

  5. Ik gok dat de iPhone4 idd gewoon in de TomTom houder past, aangezien de 4 maar 1mm(?) korter is dan de 3G/3GS. die 1mm spelinggaat wel werken denk ik zo.

    Ik hoop het iig wel, ook dat ie in me Logitech Wekker unit past. USB Docks zou ook fijn zijn, maar die zijn niet zo duur om te vervangen.

  6. Voor de snelle beslisser! Ik geef €10,- voor je antieke 3G TomTom houder. Als zometeen blijkt dat de 4G níet past, issie nog maar €5,- waard.

  7. Zo dat ziet er lelijk uit voor zo’n mooi toestel

  8. ooeeeh daar heb ik vorigjaar gewerkt

  9. @Frankie: hahaha You wish! zeker weten dat ie in m’n tomtom houder past, zoals al eerder gezegd, TT houdt alleen de boven en onderkant vast.. hahaha

  10. Ik werk al 2jaar met de carcommhouder voor de 3G. Een woord PERFECT. De iphone zit heel stabiel in de houder, zeer gemakkelijk is de iphone erin en eruit te halen & je grijp nooit mis.
    De contacten sluiten goed aan op de iphone, en nooit in die 2 jaar problemen gehad met de aansluitingen. Ik wacht met smart op de volgende Iphone 4 houder van Carcomm. Het is het ideaale verlengstuk voor de iphone in de auto.

  11. Origineel geplaatst door PLi
    Hmm, ik denk dat de iPhone 4 prima in m’n oude €5,00 eBay houder past

    het moet er wel een beetje netjes uitzien. Geen “beverwijk-plastic” in mijn auto. Heb nu een actieve carcom voor de 3g(s). Zodra de 4 er is gaat die er in en koopt een maatje van me de oude voor een flesje rosé.

    Line-out is ook top!! Dat mistte ik nog. A2DP is toch niet echt super kwaliteit.

  12. Origineel geplaatst door Wobbel: @Frankie: hahaha You wish! zeker weten dat ie in m’n tomtom houder past, zoals al eerder gezegd, TT houdt alleen de boven en onderkant vast.. hahaha

    Jammer, dacht ik even goedkoop een fijne originele TomTom houder te scoren. 😉

  13. Origineel geplaatst door Frankie
    Voor de snelle beslisser! Ik geef €10,- voor je antieke 3G TomTom houder. Als zometeen blijkt dat de 4G níet past, issie nog maar €5,- waard.

    wat ben jij ‘n grapjas,zeg

  14. Even een opmerking op de tekst

    Multi-Basys houdt in dat je twee onderdelen koopt, namelijk een houder voor je specifieke toestel en een dashboardbevestiging. Dit is bedoeld voor mensen die vaak van toestel wisselen, zodat je niet steeds een compleet nieuw systeem hoeft aan te schaffen (concurrent Brodit werkt ook op deze manier).

    Brodit heeft dit systeem niet,
    het is meer vergelijkbaar met Bury system 9
    maar dan veel compacter.

    http://www.dtm.nl/intro-multi-basys-nl/

  15. In mijn carkit Van 5euro past alle telefoons een

  16. Net tomtom houder gekocht voor mijn iphone 4 werkt prima nadat ik de schakelaar iets heb “verdikt”

  17. Origineel geplaatst door Mischa
    Net tomtom houder gekocht voor mijn iphone 4 werkt prima nadat ik de schakelaar iets heb “verdikt”

    Huh ?
    Leg uit.

  18. @Mischa: @Mischa:

    Kan je dit eens uitleggen want mijn iphone 4 werkt niet in de tomtom houder

  19. D.m.v. klitteband (zachte) en dan het harige gedeelte op de schakelaar plakken.

  20. Origineel geplaatst door Enric
    Brodit heeft dit systeem niet

    Brodit werkt wel degelijk met een 2-componentensysteem. Het ging mij erom dat je de houders voor dashboard en toestel los van elkaar moet kopen, niet om de technische details.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.