Reacties voor: Canon PowerShot N stuurt foto’s door naar iPhone-app

De Canon PowerShot N is een nieuwe compactcamera van Canon, waarmee je foto's meteen kunt doorsturen naar een iPhone-app.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Leuk innovatief concept,.. Helaas wat aan de prijs. Maar dit lijkt me handiger dan een Galaxy camera.

  2. Ik heb al jaren een eye-fi kaartje in mijndslr zitten, die stuurt de foto’s ook direct via wifi door, al gaat het wel redelijk traag.

  3. Waarom is deze € 30,00 duurder dan in $ ?

  4. Dit is nu het camera qua functionaliteit waarop ik wacht. Super; wifi en gprs. Hopelijk maak deze ook mooie foto’s zo ook als het schemerig is. Iets dat bij vele toestellen te wensen over laat.

  5. Mogelijkheid om in raw te fotograferen???

  6. @Jan: Sowieso omdat schepen naar Europa niet gratis varen, douane/ invoerkosten, BTW etc. Als dit de eerste keer is dat het je opvalt, dan moet je toch maar eens verder kijken dan je neus lang is…

  7. Geen idee waarom ik foto’s zou willen doorsturen naar mijn iPhone. Niet alleen raakt dat ding dan erg snel vol, serieus foto’s bewerken op een telefoontje is geen pretje.

  8. @Eddy: Jan bedoelt vast dat een verkoper normaal dezelfde prijs in USD hanteert dan in EUR, dan zitten de kosten die jij noemt er al in door het koersverschil.

    Maar met de GoPro is ook veel duurder hier dan in de US, weer extra tax op informatiedragers of zoiets zeker zoals met mp3?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.