Reacties voor: Candy Crush is veruit de populairste smartphonegame in Nederland

Candy Crush Saga en de variant Soda Saga zijn met afstand de populairste smartphonegames in Nederland. Toch wordt ook Wordfeud nog veel gespeeld.

Reacties: 7 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Heb toevallig deze week weer candy crush geinstalleerd super verslaven en clash of clans speel ik al 2 jaar het zijn de beste games in de app store ik en mijn vriend kunnen amper vrijwel niet een goed spel vinden dat lang leuk blijft

  3. Candy Crush speelt gewoon lekker weg als je onderweg bent of ergens op moet wachten.

  4. Wel jammer dat Candy Crush uit 2012 een keiharde rip-off is van Candy Swipe uit 2010 en dat King de originele bedenker stelselmatig de mond snoert met copyright en trademark rechtzaken.

    Alleen daarom zouden mensen Candy Crush moeten boycotten, maar de meeste journalisten gaan daar liever gemakshalve aan voorbij en kopiëren het marketing verhaal van King. Toch weer een extra (non-)nieuwtje op de website.

  5. Ikke ben de beste. Ik zit aan het eind van de cyclus, Zowel in de droom als in de echte wereld.

  6. Ik heb 5 min gespeeld ooit en toen was het er al weer vanaf

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.