Reacties voor: Canary beveiligingscamera eindelijk onderweg naar kopers

Canary is een beveiligingssysteem voor thuis, met bijbehorende iPhone-app. Na anderhalf jaar is Canary eindelijk klaar voor verzending.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ziet er mooi uit,helaas werkt dit via internet en uit ervaring (heb een Philips camera )weet ik dat dit niet altijd goed werkt,soms krijg je een melding die al enkele minuten eerder gebeurd is.Alles valt of staat met de kwaliteit van je verbinding .

  2. Origineel geplaatst door Franky
    Ziet er mooi uit,helaas werkt dit via internet en uit ervaring (heb een Philips camera )weet ik dat dit niet altijd goed werkt,soms krijg je een melding die al enkele minuten eerder gebeurd is.Alles valt of staat met de kwaliteit van je verbinding .

    Wat bedoel je hier precies mee? De meeste mensen hebben toch wel breedband internet in NL? Iig genoeg om snel een screenshot of een notificatie te versturen? Ligt het gewoon niet aan de verwerking van de philips camera?

  3. Origineel geplaatst door shardphoenix
    Wat bedoel je hier precies mee? De meeste mensen hebben toch wel breedband internet in NL? Iig genoeg om snel een screenshot of een notificatie te versturen? Ligt het gewoon niet aan de verwerking van de philips camera?

    Origineel geplaatst door Franky: Ziet er mooi uit,helaas werkt dit via internet en uit ervaring (heb een Philips camera )weet ik dat dit niet altijd goed werkt,soms krijg je een melding die al enkele minuten eerder gebeurd is.Alles valt of staat met de kwaliteit van je verbinding .

    Kan niet eens een skybell gebruiken met de halve Mb upload hier 😉

  4. in België hebben we ook breedband hoor 😉 maar als ik op bepaalde plaatsen kom waar ik mindere ontvangt heb,duurt het soms lang om de alarmmelding open te doen op mijn gsm.Nu een alarm gekocht met sim kaart,veel snellere reactie.

  5. Heb het project ook ooit gesteund maar na de vele vertragingen heb ik gevraagd om een refund en deze ook gekregen. Op dit moment loopt er een campagne van Amaryllo op Indiegogo. Deze hebben een iCam pro FHD. Wordt volgens mij een superapparaat voor een scherpe prijs. Ik heb goede ervaringen met eerdere producten van dit bedrijf. De Canary ziet er top uit maar ik vind persoonlijk de iCam Pro nog mooier.

  6. Eindelijk! Heb er twee besteld, kan niet wachten tot ze op de deurmat vallen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.