Reacties voor: Canada krijgt iPhone, Frankrijk voorlopig niet (update)

In Canada kan de iPhone al vanaf half oktober verkrijgbaar zijn, via het netwerk van Rogers Wireless, maar voor een hoge prijs: $799. En in Frankrijk lijkt de overeenkomst tussen Apple en Orange definitief voorbij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Laat ik het zo zeggen. Ik ben blij dat ik de iphone al heb want hij gaat zo duur worden 😛 wat wel [verwijderd] is voor andere mensen :*(

  2. Wat jammer zeg! Ik had nog zo gehoopt dat de iPhone in Frankrijk zou uitkomen zónder abonnement. Nu dan toch wachten op de iPhone in Nederland!

  3. Die Franse wet zouden ze overal moeten invoeren, alleen maar goed voor de consument.

  4. Die wet is er in België dus ook…
    Mag ik daaruit concluderen dat er (voorlopig) ook geen iphone komt voor de belgische markt?

  5. Die kans is inderdaad heel groot, dat de iPhone niet in België komt. Het lijkt me trouwens dat zo’n wet er vooral is om keuzevrijheid te stimuleren en niet zozeer om de consument te beschermen (tegen wat dan, tegen een miskoop?). Als er helemaal geen iPhone in Frankrijk komt, blijkt zo’n wet uiteindelijk de keuzevrijheid te belemmeren.

    Ik weet het niet hoor, met zo’n wet. De Belgen hebben weliswaar die mooie wet tegen koppelverkoop, maar zijn met mobiel bellen wel de helft duurder uit dan de Nederlanders en dubbel zo duur dan in Luxemburg, Zweden en Finland. Geef mij dan maar liever een situatie waarin je iets minder vrij bent om alle toestellen zonder simlock te kiezen, maar stukken goedkoper uit bent. Er is toch keus genoeg uit toestellen.

  6. Ik kan me moeilijk voorstellen dat er maar enkele landen zijn waar de iPhone gaat uitkomen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.