Reacties voor: ‘Niet verkrijgbaar in de App Store’: doe eens wat leuks met je kinderen!

'Niet verkrijgbaar in de App Store' is een campagne om ouders meer bewust te maken van de echt belangrijke dingen in het leven: spelen met je kinderen.

Reacties: 11 reacties

  1. Wat een goed idee zeg. want het is zeker wel nodig.

  2. Top!!
    Ik voel ook altijd de aantrekkingskracht van mn foon, maar ik probeer mn zoontje toch echt quality time te geven.
    Je neemt je telefoon toch mee om fotos en videos te maken, dus dan maar wat vaker op airplane-mode 😉

  3. Leuk idee, zal ik zeker eens gebruiken!

  4. Hier ligt het toch wat anders. Mijn zus is de ‘ergst’ iPhone-verslaafde. Ik ben ook wel een beetje vastgeklampt aan dat ding, maar gebruik hem niet in situaties zoals bij het eten. Terwijl mijn zus haar iPhone altijd naast ‘r heeft liggen. Constant dat getril op de tafel en ze kijkt direct bij iedere melding… Schijtirritant. Mijn vader heeft er weleens wat gezegd, maar dan wordt ze hysterisch..

    Afijn, mijn vader kan ook weleens veel met zijn iPhone of iPad bezig zijn, maar hij heeft een grotere obsessie voor z’n auto. Als daar bijvoorbeeld een deukje inzit kun je beter alvast een reisje naar Timboektoe boeken. :’)

    Punt is dat iedereen hier op zijn of haar eigen manier verslaafd is aan iets, maar mijn ouders zijn nooit types geweest die al te veel met de nieuwe technologie en media meegaan. Mijn vader heeft zijn iPhone dan ook meer voor z’n werk. Misschien dat mijn zus dan toch wel baat heeft bij dit idee?? 😛

  5. Gister zag ik nog een vent, zijn kleine dochter helemaal in tranen. Pap met een klopje op haar rug alleen maar aandacht voor zijn iPhone, wat voor een ouder ben je dan?

  6. Ik hoor het van collega’s steeds vaker, die vrouwen nemen zelfs hun smartphone mee naar de wc. Stel je voor dat je iets mist zeg. Mijn vrouw is onafscheidelijk met haar iPhone. Tot je haar nodig hebt…dan is ze niet te bereiken. Ik leg s avonds alvast mijn telefoon boven. Kijk ik de volgende morgen wel. Lekker rustig.

  7. @Patrik:
    Niet alleen vrouwen hoor. Het heeft weinig met geslacht te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.