Reacties voor: CamHoodie-case voor iPhone 5 houdt paarse gloed tegen

De paarse gloed op foto's van de iPhone 5 is te voorkomen met een hoesje. De CamHoodie beweert voor 25 dollar de paarse waas te verminderen, met een soort afdakje boven de lens.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Dit is echt een non-discussie. Het is een kwestie van je verwachtingspatroon bijschakelen en niet denken dat je wereldfoto’s kan maken met de iPhone. Dus ga je met vakantie, neem dan gewoon je Ixus, Powershot of Coolpix mee.

  2. Ik snap sowieso niet waarom mensen foto’s maken tegen de zon in? Maar als ik een foto maak met mn iPhone 5 tegen de zon in heb ik nergens last van, dus case is onzin. Daarnaast ben ik het met Flieps eens dat als je op vakantie gaat je een normale camera of, wat ik zelf doe, een DSLR meeneemt. De iPhone is handig om tussendoor snel een foto van iets te maken 🙂

  3. De mensen die over die gloed neuten weten duidelijk niets maar dan ook niets van fotografie. Die gloed is doodnormaal en mensen met een reflexcamera gebruiken daarom bijna altijd een lenskap: Die beschermt je lens niet alleen tegen regen, maar ook tegen ongewenste reflecties zoals door zonlicht.

    Dat die gloed iets erger is dan bij de iPhone4, tjah, een ander lensmateriaal en een andere CCD-sensor (die notabene piepklein en dus zeer vatbaar is voor zulke problemen) zijn daarbij variabelen. Zoals men in het artikel al zegt: gewoon je hand gebruiken om het zonlicht af te schermen

  4. Ik vind mijn iphone DE perfecte point and shoot camera. Mensen die zeuren over dat hij flared moeten maar een zonnekap nemen, of gewoon niet tegen de zon in fotograferen. En dan nog, genoeg creative mogelijkheden met flares, met bepaalde shots kan dit juist een toevoeging zijn in je plaat, heeft geeft karakter. Persoonlijk vind ik de petal flare van de iphone juist mooi. Anyway smaken verschillen.

  5. Tja, mensen willen alles in de iPhone, maar men vergeet dat een apparaat à bedrag X nooit precies laptop à bedrag Y, DSLR à bedrag Z, home cinema bedrag Q etc kan vervangen 😉

    Storm in glas water vind ik. Als ik een dagje weg ben waar ik verwacht fotos te maken mag de DSLR/HDcam mee. Anders komt een Kodak moment toch echt van m’n iPhone, en als het moet photoshop eroverheen klaar.

  6. men moest nog een ‘gate’ vinden en dit was het resultaat, grote onzin dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.