Reacties voor: CamHatch voorkomt dat mensen meekijken via je webcam

Zeker weten dat niemand via je webcam kan meekijken? De CamHatch voorkomt dit en is tijdelijk met 50% korting te bestellen.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Schuifje is op de site 5 euro excl. verzendkosten 1 euro dus niet 9,95

  2. Stukje ondoorzichtige tape functioneert ook, minder mooi maar wel even effectief.

    Kosten bijna niks.

  3. Ik heb de CamHatch besteld in de pre-order bij de originele Belgische fabrikant.

    Vond het echt een waardeloos product, in ieder geval bij mij gingen beide (had een gratis tweede vanwege de pre-order) echt binnen een week kapot waardoor ze onbruikbaar waren.
    Dus tenzij ze de duurzaamheid van het ontwerp inmiddels grondig hebben veranderd vind ik de CamHatch een absolute afrader.

    Dan is domweg tape plakken stukken effectiever, steviger en goedkoper.

  4. Hij is inmiddels 17,25. Dan maar een stukje tape…..

    PRODUCT TOTAAL
    Camhatch (Zwart) – x 1 € 9.99
    Verzending International Delivery: € 7.26
    Totaal € 17.25 (Inclusief € 2.99 BTW)

  5. Beetje vaag verhaal.
    Twee ‘studenten’ die via een GoogleDocs formuliertje orders aannemen. Dat formulier staat vol storende taalfouten. Ze hebben helemaal geen geld dus kunnen geen iDeal of corporate Paypal aanbieden. Maar geven wel alle omzet die ze binnenkrijgen aan een goed doel. Wat dat goede doel is weten ze nog niet 😛
    Product is overigens uit 2014.

  6. @Barend: Lijkt me heel duidelijk. Google docs en geen iDEAL etc biedt deze jongens een goedkope manier om deze opdracht uit te voeren. Daarnaast is het blijkbaar niet wenselijk dat ze hier zelf aan verdienen, dus geven ze het geld aan een goed doel. Ik heb er in ieder geval twee besteld

  7. Hey allemaal,

    Wat jammer dat sommige van jullie een negatieve ervaring met dit product hebben gehad. Wij, Raïs en ik, hadden juist een hele positieve ervaring en vanuit deze ervaring hebben wij dit project opgezet. Een project waarbij alle winst naar het goede doel gaat. Het goede doel wordt uiteindelijk door de Erasmus Universiteit gekozen vandaar dat welk goede doel dat is nu nog niet bekend is. Ik denk dat 5 euro zeker niet te veel is voor dit product en hoop dat jullie in de toekomst betere ervaringen met de CamHatch hebben.

    @eddy: Dat gaat over de website in België, onze actie is via dit formulier te vinden.

  8. Plakt deze op de cam van mijn dure Macbook, zo..da’s in orde !
    klapt Macbook dicht 🙂

  9. Origineel geplaatst door Barend
    Product is overigens uit 2014.

    In november 2014 kon je pre-orderen ja 😉

    Ontving de eerste van mijn order van twee pas in maart 2015, de tweede in juni 2015, dus dat ‘product uit 2014’ behoeft enige nuance 😉

    Maar zoals gezegd: beide binnen een week kapot.

    Verder eens: vrij vaag dat er nu opeens twee studenten met een Google docs formulier tussen gaan zitten. Zou niet mijn keuze zijn ergens in een Google docs mijn gegevens achter te laten.

  10. Ja tape kan ook. Maar dan steun je geen goed doel. Gewoon studenten van de Erasmus universiteit Rotterdam die bezig zijn met een project. En meteen een hoop achterdocht. Ik heb er twee besteld.

  11. Zijn er überhaupt hervallen bekend waarbij een niet gejailbreakte iPhone of iPad camera ongewild gehacked werd? Kan het me bijna niet voorstellen. Macbooks/iMacs misschien wel want die zijn minder gesloten, maar heb het nog niet eerder gehoord…

  12. Origineel geplaatst door Hans
    Ja tape kan ook. Maar dan steun je geen goed doel. Gewoon studenten van de Erasmus universiteit Rotterdam die bezig zijn met een project. En meteen een hoop achterdocht. Ik heb er twee besteld.

    Hans, je argument zou valide zijn als je niet voorbij zou gaan aan mijn argument dat de CamHatch een ondeugdelijk product is en daarom domweg niet (of in ieder geval niet lang) werkt….
    Bij mij dus niet alleen achterdocht, ook daadwerkelijk (erg slechte) praktijk ervaring met het product.

  13. @Evert Sanders: Zijn jullie ook te benaderen?
    Ik heb een bestelling gedaan voor 2 stuks maar volgens mij heeft Paypal mijn toelichting niet opgenomen in de bestelling. Het adres is wel hetzelfde dus hopelijk kunnen jullie op die manier ook de match maken.

  14. Origineel geplaatst door Ibl
    Zijn er überhaupt hervallen bekend waarbij een niet gejailbreakte iPhone of iPad camera ongewild gehacked werd? Kan het me bijna niet voorstellen. Macbooks/iMacs misschien wel want die zijn minder gesloten, maar heb het nog niet eerder gehoord…

    Nope, alleen was er wel een hack waarmee dit kon op oude Macbooks. Ik (eerst zien dan…) geloof nooit dat het makkelijk te doen is sinds er een lampje in het circuit van de cam zit in Macbooks/iMacs.

  15. @Mike: Wij nemen met alle mensen waarvan wij het adres niet hebben contact op, PayPal laat meestal het adres zien, dus dan is uw CamHatch verstuurd. Ik heb voor u even gekeken en uw bestelling is onderweg!

  16. Origineel geplaatst door Barend
    Beetje vaag verhaal.

    Twee ‘studenten’ die via een GoogleDocs formuliertje orders aannemen. Dat formulier staat vol storende taalfouten. Ze hebben helemaal geen geld dus kunnen geen iDeal of corporate Paypal aanbieden. Maar geven wel alle omzet die ze binnenkrijgen aan een goed doel. Wat dat goede doel is weten ze nog niet 😛

    Product is overigens uit 2014.

    ik vermoed dat ze dat goede doel zelf nog even moeten openen binnenkort..

  17. @Evert Sanders: Op 2 mei, plaatsing van dit artikel, heb ik het product via jullie besteld. Inderdaad, €5,- + €1,- verzendkosten. Vandaag, 4 mei, heb ik het product mogen ontvangen. Dankjewel jongens voor de snelle levering. Ik ben er meer dan tevreden over 👍🏼

  18. @Xander: Dag Xander,
    Zoals Evert al eerder aangaf, vinden wij het erg jammer om te horen dat jij een negatieve ervaring hebt met de CamHatch. Wij staan volledig achter de CamHatch en zijn ervan overtuigd dat het een goed product is. Daarom bieden wij jou graag een vervangend exemplaar aan. Zou jij jouw naam, adres, woonplaats kunnen e-mailen naar info@camhatch.com? Dan zorgen ervoor dat jij kosteloos een nieuwe CamHatch ontvangt.

    @Whistler: In het kader van onze opleiding aan Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit moeten wij zelfstandig een bedrijf starten. Wij hebben hiervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met CamHatch. Zoals al eerder is benoemd gaat de volledige winst naar het goede doel. Alle studenten mochten stemmen op hun favoriete goede doel. Alle opbrengsten van alle studenten gaan naar het goede doel met de meeste stemmen. Om te voorkomen dat studenten het specifieke gekozen goede doel gebruiken in hun salespitch – om zo een nog hogere winst te behalen – is ervoor gekozen om op 25 mei 2016 de hoogte van de donatie en het goede doel bekend te maken.

  19. Ik moet zeggen dat ik het een leuk product vind en een leuke actie. Ik heb er maar gelijk 10 besteld om door te geven aan al mijn vrienden die met zo’n lelijk stickertje op hun mooie mac zitten. mocht het achteraf een scam zijn (waar ik eigelijk niet van uit ga) dan vind ik 50 euro toch nog maar beperkt leergeld… ik ben op Kickstarter voor meer de boot ingegaan.

    @Evert Sanders: en @Raïs: in ieder geval veel succes met jullie project, ben erg benieuwd wat het goede doel gaat worden… misschien iets wat past bij het product (internet pesten of zo, then again, als mijn geld uiteindelijk pinguïns gaat beschermen vind ik het ook prima).
    Kunnen jullie trouwens eventueel bevestiging geven of ze al onderweg zijn?

  20. @Barend: welke taalfouten?

  21. @Ivo: Je hebt inmiddels een persoonlijk bericht van ons ontvangen. Namens de Pinguïns en alle andere nog onbekende belanghebbende bedankt! 😉

  22. @Evert Sanders: Ik heb op 2 mei 5 CamHatches besteld en betaald via PayPal. Ik heb nog steeds niks in huis. Wanneer komt mijn bestelling?

  23. Origineel geplaatst door Maarten
    @Evert Sanders: Ik heb op 2 mei 5 CamHatches besteld en betaald via PayPal. Ik heb nog steeds niks in huis. Wanneer komt mijn bestelling?

    Ik heb ze ook nog niet mogen ontvangen (wel een bericht dat ze 4 mei op de post zouden zijn gedaan). Ik heb ze op woensdag gemaild maar daar is nog niet op gereageerd…

  24. @Maarten @eh801: Inmiddels zijn jullie CamHatches onderweg of zelfs al afgeleverd. Bedankt voor jullie geduld en begrip! Indien jullie nog vragen of opmerkingen hebben, weten jullie ons te vinden!

  25. @Raïs: Ik heb er een aantal besteld (inclusief verzending 23,16 euro) op 2 mei. Nog niets ontvangen…
    Steven

  26. @Steven: ook jouw CamHatches zijn inmiddels onderweg of zelfs al geleverd. In jouw geval heeft het inderdaad langer geduurd dan nodig was, sorry daarvoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.