Reacties voor: Professioneel fotograaf test iPhone 6-camera

Een professioneel fotograaf ging een week met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan de slag, om te zien waar de camera toe in staat is.
Lees het complete artikel → Professioneel fotograaf test iPhone 6-camera
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Apple geeft een beetje fooi en de resultaten zijn binnen -___

  2. We zullen het snel genoeg merken! Ben benieuwd.

  3. Heel leuk filmpje over plaatsen waar ik ook ben geweest. Maar ik neem aan dat hij die reis niet zelf betaald heeft om een iPhone te gaan testen. Hoe onafhankelijk zal hij gewerkt hebben?? Lijkt me volledig door Apple gesponsord. Maar neem aan dat de camera wel goed werkt.

  4. Valt mij op dat de blauwzweem verdwenen is tov van de 5. Probleem dus eindelijk opgelost? Betekent wel een nieuwe iPhone aanschaffen.

    Off topic die life size adv met 15 sec is zeer irritant, kan toch ook anders IC.

  5. Dit is in samenwerking met The Verge gedaan.

  6. Voor iedereen die twijfelt over de ‘eerlijkheid’ van deze foto reeks. Hij vergelijkt de iphone 5s met de 6 plus, niet een camera van de concurrent. Apple zou nooit een van zijn vorige producten in een negatief daglicht willen zetten (de 5s zullen ze graag nog een tijd willen verkopen).

    Ik ben alleen benieuwd naar het verschil tussen 6 en 6plus want ik maak erg graag foto’s maar twijfel dus tussen het aantal + en – punten van beide (iets handzamer scherm tegenover een iets minder vette camera? of is de camera van d 6 ook gewoon goed)

  7. Prima als hij door Apple betaald is, hij vergelijkt ook Apple met Apple…
    Ik ben wel benieuwd hoe andere toestellen het doen in een vergelijk. Er was ooit ook een vergelijk tussen de tot dan alle modellen iPhones. En ook een vergelijk met andere recente modellen van andere fabrikanten is erg interessant.

    Wel belachelijk mooie foto’s zoals hij ze gemaakt heeft, wij mogen hopen dat we er ooit 1 zo mooi krijgen. Ook na bewerking :).
    Ik zit nu wel nog meer uit te kijken naar mijn 6 🙂

    Vergelijk gevonden

  8. Had liever gelezen of de uitstekende camera het waard is geweest.

  9. @Vince: Thx Vince, gaaf artikel!!

  10. Zonde dat hij en filter over de foto’s heen doet maar niks erover zegt.

  11. Jammer dat de foto van de iphone 6 een bewerking is van de 5s of omgekeerd. De twee foto’s zijn perfect gelijk. (Waterval is elke seconde anders. Maar ben er wel van overtuigd dat hij idd betere foto’s neemt. Maar het voorbeeld is trucage volgens mij. 😉

  12. Origineel geplaatst door Remy
    Jammer dat de foto van de iphone 6 een bewerking is van de 5s of omgekeerd. De twee foto’s zijn perfect gelijk. (Waterval is elke seconde anders. Maar ben er wel van overtuigd dat hij idd betere foto’s neemt. Maar het voorbeeld is trucage volgens mij.

    Zoals je in het filmpje kan zien zijn de iphone’s zo gemonteert dat de lenzen van de iphone’s zo dicht mogelijk bij elkaar zitten en op een stafief. Vervolgens kan je beide telefoons met twee handen tegelijkertijd de ontspan knop indrukken. Ik zie dan ook niet in waarom het voorbeeld trucage zou moeten zijn.

    Origineel geplaatst door Veronica
    Zonde dat hij en filter over de foto’s heen doet maar niks erover zegt.

    Hoe weet je dat er een filter overheen zit? Was je erbij?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.