Reacties voor: Camera Genius: zoom, beeldstabilisatie en zelfontspanner voor je iPhone-camera

Camera Genius levert je een aantal handige hulpmiddelen om betere foto's te maken met je iPhone. Zo heeft het beeldstabilisatie, een zoom-functie en een grote ontspanknop.
Edward Neve -

Reacties: 21 reacties

  1. Ik mis een conclusie, een eind oordeel. Vind je het een applicatie voor dagelijks gebruik? Ben je tevreden met de interface en functionaliteit? Het artikel mag toch wel een tikkeltje subjectiviteit bevatten, je bent immers journalist 😉

  2. Grappig, ik heb hem er drie dagen geleden maar eens opgezet omdat ik juist wat meer uit de camera van mijn iPhone wilde halen. Werkt erg goed, maar het zoomen gebruik ik liever niet.

  3. Nu alleen nog de autofocus functie erin en dan hoort hij standaard op je phone

  4. @Jeroen Adema: Het artikel is niet opgezet als review, maar als een beschrijving van alle functies van Camera Genius.

  5. Heb m al een tijdje op mn phone staan, werkt echt prettig!

  6. Origineel geplaatst door Grappig, ik heb hem er drie dagen geleden maar eens opgezet omdat ik juist wat meer uit de camera van mijn iPhone wilde halen. Werkt erg goed, maar het zoomen gebruik ik liever niet.

    Dat zoomen werkt ook niet goed. Het enige wat je ermee doet is zoomen ( zoals naam zegt) maar belangrijker een ongeloofelijke bak met ruis toevoegen. En dat is nou precies wat je niet wil doen.

  7. Coole visjes!

  8. deze app staat zo ongeveer worldwide op no1.

    ik lees wat verschillende ervaringen in de appstore over gebruik met de 3GS. iemand die hier wat zinnigs over kan vertellen ? (het lijkt mij dat de 3G meer profiteert van de mogelijkheden)

  9. Eigenlijk zou dit gewoon basis moeten zijn voor de iphone. Ik hoop dat dit dan ook in de volgende update erbij komt. Voor een toestel dat los 900E kost mag je dat ook wel verwachten.

  10. Ik heb ‘m ook op de 3GS, werkt echt prettig, vooral de beeld stabilisatie is een welkome functie.
    Het inzoomen vind ik ook nog behoorlijk, kan je leuke detail opnames maken van bijv. een rieten stoel of de structuur van textiel.
    Samen met het grid dat je tevoorschijn kunt halen (verschillen grids beschikbaar) zijn dit de functies die ik het meest gebruik.
    Ik merk zelfs dat ik de reflex heb om meteen genius op te starten ipv de standaard foto app :).

  11. De digitale zoomfuncties van camera’s moet je per definitie niet gebruiken. De rekenkracht van een gewonen computer (eigenlijk moet je natuurlijk een mac hebben:P) is vele malen groter als die van een camera.
    Verder idd een vrij handige app, met eigenlijk vooral functies die elke camera standaard moet hebben.
    Misschien iets voor de volgende grotere update van OS3.x?

  12. Prima app, maar foto’s opslaan duurt wel érg lang..

  13. Volgens mij werkt de beeldstabilisatie niet op basis van de accelerometer, zoals in een andere camera-applicatie wel het geval is (daar wordt de foto pas gemaakt als geen beweging wordt gedetecteerd).

    De reden waarom ik dat denk is dat hij ook foto’s maakt als je de camera beweegt.

    Mijn indruk is dat het gebeurt door met tussenpozen een scherp, stilstaand beeld te berekenen uit beelden met bewegingsonscherpte.

    Hmm… natuurlijk kan daarbij wel gebruik worden gemaakt van info van de accelerometer.

    Wordt dat misschien bedoeld?

  14. ik vind het wel heel erg jammer dat je met deze app ITT de standaard foto-app niet kan focussen op een plek die je aanraakt op het scherm.
    Ik heb met die functie echt een aantal hele mooie foto’s weten te toveren tegen een lichte achtergrond; als je met deze app een object wil fotograferen tegen een lichtere achtergrond kan dat niet tenzij je het object pal in het midden houdt. Doet de raster-functie een klein beetje teniet.

  15. Is inderdaad een prima app maar erg langszaam met het opslaan van de foto’s.

  16. Fijne applicatie! Ik heb m’n standaard camera applicatie er zelfs voor weggepoofd en deze ervoor in de plaats gezet..

  17. jammer dat je niet kan switchen welke app je op je home scherm kan laten staan zodat je niet 2 camara applicaties op je home scherm hebt.

  18. als je de foto’s bekijkt kun je ze alleenmaar rechtop bekijken, bedoel niet in landscape. en foto’s laden erg traag. maar we hebben gedult…

  19. Helaas blijkt dat je in de preview functie ook geen foto’s kan verwijderen, wat in de standaard camera applicatie wel kan. Moet dus terug naar filmrol om mislukte opnames te wissen.

  20. Origineel geplaatst door jammer dat je niet kan switchen welke app je op je home scherm kan laten staan zodat je niet 2 camara applicaties op je home scherm hebt.

    hoe bedoel je dat? Je kunt toch 1 van de 2 op een andere scherm zetten?

  21. Ik heb dit progje nu ook al een paar dagen op mijn iPhone staan. Ik ben al alleen tot de conclusie gekomen dat de foto’s die ik heb gemaakt niet in mijn bibliotheek staan… :-/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.