Reacties voor: Camera+ afgeprijsd naar 79 cent en recent uitgebreid met 50 functies

Camera+ heeft recent een update gehad met 50 nieuwe functies en verbeteringen. De app is nu ook afgeprijsd naar €0,79 - dus voor de helft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Werkt dit ook op i-Pod touch ?

  2. Goede app, jammer dat je alleen weer apart moet betalen voor de “I Love Analog”-filters… Ik word er onderhand een beetje moe van dat je voor volledige funtionaliteit in apps tegenwoordig driedubbel moet betalen 🙁 .

  3. Ik heb de app ook alsook het “I love analog” pakket erbij genomen, ik heb de app aan deze prijs gekocht toen hij na zoveel tijd terugkeerde in de app store. Ik vind de app een ware aanvulling (eigenlijk vervanging) van de standaard camera app van Apple zelf. Ik gebruik de app ook vaak in combinatie met andere app’s om foto’s te bewerken en te omkaderen, waar deze app een super mooi aanbod heeft van kaders. Deze app in combinatie met SwankoLab, Photoshop Express en nog enkele filterapps die ik heb, heb ik al enkele foto’s gemaakt waar ik menig persoon heb doen versteld staan over de fotokwaliteit van de iphone. Ik heb ook afgelopen december mijn iphone verkozen boven mijn DSLR camera om mijn vakantie vast te leggen, de keuze tussen 5 kilo en 144gr was snel gemaakt. 😛

  4. Goede app, alleen jammer dat er geen HDR functie in zit. Dat vind ik toch wel essentieel voor een dergelijke app!
    En worden de foto’s in de zelfde resolutie opgeslagen als de standaard app?

  5. Origineel geplaatst door Bram
    Goede app, alleen jammer dat er geen HDR functie in zit. Dat vind ik toch wel essentieel voor een dergelijke app!
    En worden de foto’s in de zelfde resolutie opgeslagen als de standaard app?

    Bij mijn weten wel, behalve als je in burst foto’s neemt, dan gaat dit aan een veel lagere resolutie.

  6. “I Love Analog”-filters… wat doen die precies???
    Nuttig om erbij te kopen???

  7. Gedownload 🙂

  8. Wellicht dat ik de app ook ga downloaden. Overigens zal de iPhone nooit mijn DSLR vervangen, hoewel de foto’s zeer acceptabel zijn. De beeldkwaliteit van de DSLR – in combinatie met goede objectieven – is superieur.

  9. Het enige dat inderdaad ontbreekt in deze App zijn de HDR feature, en het feit dat je er niet mee kan filmen.

    Ben ook blij met de extra camera knoppen. Soms moest je eerst wel een paar keer “terug” klikken, voordat je weer een foto kon nemen.

  10. Hoe kan je de situatie presets instellen voordat je een foto maakt? Idee hierachter is dat sluitertijd en diafragma aangepast worden afhankelijk van de situatie. Achteraf via edit functie heeft namelijk weinig zin, de foto is dan al genomen.

  11. ik blijf erbij dat een camera op in smartphone, altijd een inferieur ding zal blijven, door geen goede grip, digitale zoom met veel ruis, minimale flits etc. voor snapshots is het net goed genoeg.

  12. Origineel geplaatst door Nicoline
    “I Love Analog”-filters… wat doen die precies???Nuttig om erbij te kopen???

    weet iemand wat dit nu precies is??

  13. @Nicoline: je simuleert daar kleurfilters mee. Ee roodfilter geeft bijv. de foto een warmere uitstraling, een blauwfilter een koelere. Op xich niet ecgt nodig vind ik.

  14. @Digilike: nee, maar dat zou ook wel een beetje gek zijn he, als je iphone je dslr zou vervangen. Ik gebruik mijn iPhone camera vooral voor snapshots zeg maar. Als ik wat leuks zie, dan neem ik er een foto van. Als ik vantevoren weet dat ik echt ga om te fotograferen, neem ik mijn ‘echte’ camera mee 🙂

    Trouwens prima app dit, veel beter dan de officiele camera-app.

  15. Is deze beter dan de Genius camera app?

  16. I love Analog:

    Erg mooie toevoeging, gebruik ik vd filters ook vaak/het meeste.
    De oude analoge camera foto’s worden ermee gesimuleerd. (met rolletje)

  17. zou ik eigenlijk ook wel’s willen weten idd…iemand??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.