Reacties voor: Camalapse: time-lapse foto’s maken met iPhone-accessoire

Door de Camalapse tussen je iPhone en het statief te plaatsen, kun je hem in een uur tijd 360 graden draaien. Op deze manier maak je foto's of video's waarin het beeld erg langzaam draait.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik snap niet dat je bij een Time lapse je camera wil ronddraaien. En een Panorama wil je juist zo snel mogelijk doen. Vreemde combinatie.

  2. In tegendeel, prima combinatie. Maar jammer dat dit ding inderdaad precies doet wat een eierwekker en wat doe-het-zelf-en voor beginners ook kan. Nadeel is dat je helaas enkel 360 graden kan draaien, niet meer, niet minder. Verder jammer dat hij enkel een richting op kan draaien. De ondergaande zon volgen is nu bijv. niet eens mogelijk.

  3. Origineel geplaatst door Theo
    Ik snap niet dat je bij een Time lapse je camera wil ronddraaien. En een Panorama wil je juist zo snel mogelijk doen. Vreemde combinatie.

    Ik als fotograaf gebruik ook dit soort middelen, het creëert juist een leuk effect bij de timelapse. Waardoor deze nog mooier en interesanter word.

  4. Ik heb mijn iphone wel eens op een eierwekker gezet. Gaf een leuk effect en voor die ene keer dat je dat echt wil is het (wat mij betreft) een prima oplossing.

  5. @Theo: kijk eens naar (een trailer van) Timescapes (film van Tom Low). Dan begrijp je meteen wat beweging doet bij een timelapse!

  6. @Theo: Of deze. “Lekker nummer ook”

    Geweldig die timelapse filmpjes!
    Ben er verslaafd aan en maak er zelf ook regelmatig een aantal.

    Leuke gadget, alleen zouden ze beter iets verzinnen om zijwaarts en op en neer te kunnen bewegen. In mijn opzicht een veel beter en leuker effect dan 360 graden draaien.

  7. Ductape en een kookwekker, voila, 25 dollar in de pocket.

  8. @iNick, en anderen: Ja ja, ook ik smul van dat soort van van de BBC in oa. Planet Earth.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.