Reacties voor: CallBar: neem de telefoon op vanuit een iOS 5-bericht (jailbreak)

CallBar is een jailbreaktweak die ervoor zorgt dat binnenkomende telefoongesprekken in een balk bovenin je scherm verschijnen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik vind dat dit standaard in iOS moet zitten!

  2. Handig…..ik wil hem op mijn 4S.

  3. Je kunt na het gesprek toch ook gewoon doorgaan met je bericht, of wat je ook aan het doen was? Na het gesprek springt je scherm gewoon terug hoor… Beetje onzinnig. Heb trouwens na jaren jailbreak mijn iPhone 4 weer standaard gemaakt… Heb geen zin om steeds aan de pc te moeten booten. De hoop op een untetheted jb heb ik inmiddels opgegeven. Als ze dat ging lukken was die er al lang geweest. Ik denk dat ze gewoon verslagen zijn. Mocht er toch nog wen untethered jb komen, zie ik wel weer verder.
    Ps kreeg net tijdens het typen van deze tekst een telefoontje… Kon daarna gewoon weer verder hoor… 😉

  4. Als je een telefoongesprek accepteert, gaat het scherm dan gewoon uit, of moet je daar eerst voor in de Phone.app zitten? Zo wel wordt het toch eens hoog tijd dat ze opschieten met een untether-jailbreak.. 🙂

  5. Voor iOS 4.x.x was die veel fijner.
    Toen zaten er nog 2 knoppen bij die ik nu mis.

  6. Dit is erg handig voor als je een VoIP applicatie gebruikt. Als je nu een VoIP gesprek aan het houden bent en er komt een native gesprek binnen, dan wordt het VoIP gesprek direct weggedrukt. Hopelijk dat dat hier niet mee gebeurd.

    Het zou nu alleen nog gaaf zijn als ik m’n 4S kan jailbreaken :p.

  7. Origineel geplaatst door Mickel
    Je kunt na het gesprek toch ook gewoon doorgaan met je bericht, of wat je ook aan het doen was? Na het gesprek springt je scherm gewoon terug hoor… Beetje onzinnig. Heb trouwens na jaren jailbreak mijn iPhone 4 weer standaard gemaakt… Heb geen zin om steeds aan de pc te moeten booten. De hoop op een untetheted jb heb ik inmiddels opgegeven. Als ze dat ging lukken was die er al lang geweest. Ik denk dat ze gewoon verslagen zijn. Mocht er toch nog wen untethered jb komen, zie ik wel weer verder. Ps kreeg net tijdens het typen van deze tekst een telefoontje… Kon daarna gewoon weer verder hoor…

    De achterliggende gedachte achter deze tweak was dat wanneer je gebeld wordt, niet meteen je hele scherm wordt overgenomen. Later hebben ze er extra functies aan toegevoegd.

  8. @mirp: Die knoppen kan je in ios 5 ook instellen..bij ‘notification center’

  9. Zit dit er al niet standaard in bij iOS 5? Als je bij berichtcentrum kijkt, kun je toch bij meldingsstijl telefoon ‘stroken’ kiezen?

  10. Tja, het is nou eenmaal een telefoon.

  11. Ik heb hem opnieuw uitgeprobeerd na het opnieuw pwnen van m’n iPhone (push werkte niet meer), maar hij doet mijn iPhone crashen tegenwoordig. Als die tweak een stuk goedkoper was kocht ik het direct ongeacht of het nu werkt of niet.. Maar jammer dan.

  12. Origineel geplaatst door sermedg
    Zit dit er al niet standaard in bij iOS 5? Als je bij berichtcentrum kijkt, kun je toch bij meldingsstijl telefoon ‘stroken’ kiezen?

    Dat gaat erover als je bijvoorbeeld een voicemailbericht binnenkrijgt. Als je wordt gebeld gebeurt dit standaard niet met stroken.

  13. Hier werkt ie top.

    Heerlijke tweak!

  14. Leuk. Jammer dat er nog geen jb beschikbaar is voor 4S

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.