Reacties voor: Calendars 5 is de nieuwe gratis App van de Week

Calendars 5 is de nieuwe gratis App van de Week. Dat wil zeggen dat je deze geavanceerde agenda- en herinneringen-app een week lang helemaal gratis kunt downloaden. De app is beschikbaar voor de iPhone en iPad.
Lees het complete artikel → Calendars 5 is de nieuwe gratis App van de Week
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Volgens mij al eens eerder gratis geweest. Ik wist het niet eens maar zag dat ik ‘m al eens heb binnen gehaald. Mezelf kennende heb ik daar toen vast niet voor betaald.

  2. @koert: Haha … ik had precies hetzelfde.

  3. Origineel geplaatst door koert
    Volgens mij al eens eerder gratis geweest. Ik wist het niet eens maar zag dat ik ‘m al eens heb binnen gehaald. Mezelf kennende heb ik daar toen vast niet voor betaald.

    Yep, same here.
    18 mei 2014 volgens Appshopper 😋

  4. Is idd nog ooit gratis geweest… Ik gebruik hem ondertussen al een 2-tal jaar. Superapp!

  5. Geen Apple Watch Ondersteuning helaas

  6. Ik gebruik deze applicatie nu echt al een hele lange tijd en ondertussen is deze applicatie onderdeel geworden van een kleine groep apps waar ik echt niet meer zonder mee kan. Het begon naar het zoeken van een applicatie waar ik mijn taken en afspraken mee kon combineren in een overzicht maar sinds ik Wunderlist gebruik heb ik dat niet meer nodig. Echter vooral op de iPhone is het week overzicht een onmisbare functie waar de iPhone kalender wat mij betreft echt niet tegen op kan.

  7. Ik gebruik hem al jaren privé en zakelijke.
    En samen met de vriendin met een gedeelde agenda.

    In mijn mening de beste en handigste die er is. Vooral als je als mij veel herhaal afspraken erin moet zetten.
    Of meerdere agenda’s via bv Google agenda.

    Aanrader 👍

  8. Dit is inderdaad een goede app, maar ik vind Week Cal zelfs nog beter.

    Belangrijkste minpunt aan Calendars 5 vind ik dat je de lokatie vaak niet meteen kunt zien, ook niet in het berichtencentrum. Week Cal heeft dat wel en dat is superhandig.

  9. Zie merendeel positieve reacties. Nou na een avondje “kloten” snel weer verwijderd. Hou het bij Google Agenda

  10. Had hem ook al eens eerder geïnstalleerd en weer verwijderd gebruik al een aantal jaar week cal perfect. Dacht nu dat hij wel verbeterd zou zijn maar nee helaas heeft nog steeds te weinig mogelijkheden zoals week cal dus toch maar weer verwijderd.

  11. Iedereen zijn ding natuurlijk maar ik ben na jaren Weekcal gebruikt te hebben juist overgestapt naar Calendars. Voor wat ik er mee doe een veel fijnere app. Gebruik overigens Calendars zonder 5 maar na een in app purchase zijn deze apps aan elkaar gelijk meen ik…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.