Reacties voor: Calcbot 2.0: rekenmachine-app van Tweetbot-ontwikkelaar compleet vernieuwd

Tapbots heeft een compleet vernieuwde versie van rekenmachine-app Calcbot uitgebracht. Daarmee is de app aangepast voor het design van iOS 8.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Op mijn iPhone 6 wordt door de Appstore gemeld dat Calcbot alleen voor de iPad beschikbaar is. Hoe kom je aan die screenshots?

  2. Vooral fijn dat je betaald om te weten hoeveel kg een aantal liter water is

  3. @Johan: Een beetje fatsoenlijke rekenmachine kost nou eenmaal een paar cent, so what?

  4. Ik heb ConvertBot al dus voor mij niet echt interessant ….

  5. @Johan: als dat nou was wat de ontwikkelaar moest doen, was het niet veel waard geweest nee. Maar de app maken kost heel veel geld en dat moet op een of andere manier terugverdiend worden.

  6. Nieuwe design is plat en lelijk, bovendien werkt het veel minder prettig. Waarom toch die zogenaamde noodzaak om iets dat gewoon goed werkt te willen vernieuwen?!? Verwacht juist van Tapbot een mooi en goed werkend design, maar hier slaan ze de plank helemaal mis.
    Nieuwe functies en mogelijkheden zal allemaal wel, maar als het functioneel-visueel niet werkt in de basis heb je er imo weinig aan voor dagelijks gebruik. En daar helpen een paar kleurenthemaatjes ook niet bij. Zeer teleurstellend en hoop dat oude thema snel weer terug komt… en daar wil ik best voor betalen.

  7. Origineel geplaatst door Johan
    Vooral fijn dat je betaald om te weten hoeveel kg een aantal liter water is

    Heel simpel. 1 liter is 1 kilo. Dat heb je op school geleerd, als je oplette.

    Heb je die app niet voor nodig.

  8. Wel belachelijk dat je voor de Pro versie 1,99 moet betalen via een in-app aankoop terwijl ik ooit iets van 4,49 euro heb betaald voor de app!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.