Reacties voor: bunq laat je nu real-time overboeken tussen verschillende banken

De nieuwste versie van bunq maakt het mogelijk om real-time betalingen te doen tussen verschillende banken. Voor de overboeking kan de betaler kiezen tussen bunq of iDEAL, zodat het geld direct op de rekening van de ontvanger staat.

Reacties: 10 reacties

  1. Maar dan wel voor €0.50 per keer, word denk ik lastig om mijn vrienden daar voor te overtuigen. Tenzij ik die kosten voor m’n rekening neem

  2. Weetniet of het echt veilig is ja of nee, kun je t geld wat je hebt met de app, gelijk overmaken naar je eigen rekening?

  3. @Miller: Prive rek. is gratis.

  4. Origineel geplaatst door Hot12345
    Weetniet of het echt veilig is ja of nee, kun je t geld wat je hebt met de app, gelijk overmaken naar je eigen rekening?

    Neen. Je kan instant overmaken naar iemand die een Bunq rekening heeft. Als jij vanaf je Bunq rekening naar bijvoorbeeld ABN Amro wil overmaken, kan dat niet direct.

  5. Origineel geplaatst door Harvey
    @Miller:
    Prive rek. is gratis.

    De overboeking zelf kost je 50 cent. Dus iedere keer als je iemand een uitnodiging verzend middels Bunq.me , zal de persoon 50 cent moeten bijbetalen om de iDeal transactie af te ronden. Je kan natuurlijk ook zelf die kosten voor je rekening nemen.

  6. Ik laat klanten tegenwoordig betalen met een zelfgemaakte iDeal link via Mollie. Kost wel €0,29 cent maar die transactie kosten reken ik gewoon door. Je kunt ook gewoon cash betalen namelijk.

  7. @Raoul: Wat ik bedoel is als je een eigen rekening hebt geopend, en er wordt geld op dat rekening gestort, is het niet mogelijk om dat geld wat er zojuist is overgemaakt aan je profiel weer over te maken naar je eigen lopende rekening?

  8. @Hot12345: Je kunt geld van je bunq-rekening inderdaad gewoon (zonder kosten) overboeken naar je rekening bij een andere bank.

  9. Doe mij gewoon maar PayPal.me. Ook direct overgeboekt en gratis, ideaal na een avondje in de kroeg.

  10. @Hot12345: dat kan, maar tegelijkertijd *is* je bunq-rekening zelf *ook* een volwaardige bankrekening met IBAN-nummer en eventueel betaalpas etc…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.