Reacties voor: bunq is nu ook geschikt voor de iPad

De app van bunq is nu eindelijk ook geschikt voor de iPad. Met de vernieuwde app kun je daardoor ook makkelijker bankieren vanaf je tablet. De app ondersteunt ook allerlei handige functies, zoals Split View.
Lees het complete artikel → bunq is nu ook geschikt voor de iPad
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Top! Bunq is goed bezig! (en de enige Nederlandse bank waar je, via een omweg, toch gewoon Apple Pay kunt gebruiken, ik vermeld het toch nog maar even 🙂 )

  2. He he eindelijk! Voor een bank die overal mee voorop wil lopen was dit wel een lang gemiste functie. Maar ben er wel heel blij mee 🤩

  3. Zijn er ook mensen die BunQ als enige bank gebruiken hier? Of veelal naast een van de ‘grootbanken’? Zo ja: wat is jullie ervaring met overstappen?

  4. @MrDelissen: Hier een bunq-gebruiker die naast bunq geen andere bank gebruikt! Ik ben ongeveer een half jaar geleden overgestapt van ING naar bunq, tot nu toe geen spijt van gehad. Vooral de overstapservice is ideaal, hiermee worden alle incasso’s en betalingen een jaar lang doorgestuurd van je oude rekening naar je nieuwe rekening. De ervaring bij bunq is is vele malen beter dan die van de ING. Mijn persoonlijke favoriete functies zijn de 25 IBAN-rekeningen voor budgetteren en het automatisch sparen voor een spaardoel. Ook vind ik het fijn dat ik bij bunq zelf kan kiezen waar mijn geld in geïnvesteerd wordt (in mijn geval enkel groene bedrijven).

  5. @MrDelissen: Zolang je niet naar het buitenland gaat zou het misschien kunnen. Maar bunq in het buitenland is nog altijd een drama. Online betaal en pinapparaten zijn er blijkbaar heel weinig, dit merk je wel als je daar bunq wil gebruiken.

  6. @MrDelissen: Yup, een paar maanden geleden overgestapt. Overstapservice is super makkelijk geregeld vanuit de bunq app zelf.

    Opzeggen bij de grootbank was een drama (zowel ABN als ING 😂)

  7. Origineel geplaatst door MrDelissen
    Zijn er ook mensen die BunQ als enige bank gebruiken hier? Of veelal naast een van de ‘grootbanken’? Zo ja: wat is jullie ervaring met overstappen?

    Yes! Incl. al mijn spaargeld i.v.m. de bankgarantie.

    Voor buitenlandse betalingen waar ze geen online pinpad hebben maak je handig gebruik van de bunq MasterCard.

  8. Hier ook volledig over en erg tevreden. De iPad app activeren werkte bij mij via een sms op mijn telefoon. Dus geen handherkenning zoals beschreven..

  9. @MrDelissen: Wel ‘overgestapt’ maar mijn ABN-AMRO pakket nog niet opgezegd. Voor ca. € 3,- per maand vind ik het voorlopig een prettig idee om nog een ECHTE Credit Card te hebben en om in nood evt. rood te kunnen staan. Voor de rest blij met bunq, de iPad app is weer een hele waardevolle toevoeging en ik wil al niet meer zonder Apple Pay…

  10. @Kamran: Ja, prive en zakelijk overgestapt naar bunq.

  11. Uhmmm, ik heb ook Bunq, maar enkel nog de basis. Ik kan enkel upgraden naar Premium voor 7,99 pmnd maar zie niet dat ik hiermee ApplePay krijg. Hoe hebben jullie dit dan via Bunq??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.