Reacties voor: bunq laat je een betaalverzoek nu eindelijk delen via WhatsApp, Telegram en meer

bunq kan nu eindelijk ook betaalverzoeken delen via WhatsApp, Telegram, Facebook en meer. Zo breng je vrienden makkelijker op de hoogte dat ze nog geld verschuldigd zijn. Hoe dit werkt, lees je in dit artikel.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Waarom “eindelijk” in de titel en de tekst? Zaten we er echt zo om te springen?

    • @Armand: In dit geval vinden we de toevoeging ‘eindelijk’ gevalideerd, omdat bunq de eerste bank-app met betaalverzoeken was. Dan is het rijkelijk laat dat ze daar nu pas een sociale component voor hebben. Zo staat het ook omschreven in het artikel. Niemand stuurt tegenwoordig nog een sms, dus het delen van het betaalverzoek via andere kanalen is wel zo gewenst. bunq geeft dit ook zelf aan in de update-omschrijving, aangezien ze het ‘een zeer gewilde feature’ noemen. Er waren dus meer gebruikers die de functie graag wilden hebben.

  2. @Benjamin Kuijten: Eindelijk suggereert dat bunq de laatste bank is die dit faciliteert. In het lijstje is alleen ING een bank en de rest zijn op zichzelf staande apps. Dus persoonlijk is de toevoeging “Eindelijk” niet geheel terecht.
    Los daarvan is het wel fijn dat het nu op meerdere manieren kan.

  3. De methode is nog steeds omslachtig lijkt me. Bij de ING gaat het direct en simpel.

  4. De ING app werkt meer dan prima met QR code scannen, of een ideal linkje heel makkelijk en snel maken + delen.
    Geen andere bank of app hier voor nodig, ik kan het door ideal linkje ook na iedereen sturen.

  5. Persoonlijk vind ik Sowdan super, kun je niet alleen betaalverzoekjes versturen, maar ook binnen een minuut geld overmaken naar andere banken dan de jouwe, zelfs in het weekend. Kan soms erg handig zijn.

  6. Origineel geplaatst door Benjamin Kuijten
    @Armand: In dit geval vinden we de toevoeging ‘eindelijk’ gevalideerd, omdat bunq de eerste bank-app met betaalverzoeken was. Dan is het rijkelijk laat dat ze daar nu pas een sociale component voor hebben. Zo staat het ook omschreven in het artikel. Niemand stuurt tegenwoordig nog een sms, dus het delen van het betaalverzoek via andere kanalen is wel zo gewenst. bunq geeft dit ook zelf aan in de update-omschrijving, aangezien ze het ‘een zeer gewilde feature’ noemen. Er waren dus meer gebruikers die de functie graag wilden hebben.

    “Niemand stuurt tegenwoordig nog een sms…” juist omdat je niet weet of je counterpart whatsapp, telegram, viber of hangouts gebruikt, is sms een verademing om een linkje of zo te versturen naar iemand.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.