Reacties voor: bunq laat je nu het design van je Apple Pay-kaarten aanpassen

Ook nieuw: een Apple Watch-app
bunq heeft nu een functie waarmee je het design van de Apple Pay-kaarten aan kan passen. Het is een veelgehoorde klacht van gebruikers dat kaarten lastig te onderscheiden zijn als je meerdere van dezelfde bank hebt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Fijn, dit gaat helpen. Nog beter zou zijn als er ook een naam aan gegeven kan worden. Deze zie je dan niet direct, maar is na het kiezen van een kaart toch een bevestiging.

    Nu moet ik altijd uit een aantal kaarten kiezen. Is toch altijd even denken of ik de goede heb. Op de iPhone, Apple Watch, iPad, Mac, overal staan ze in een andere volgorde..

  2. Dat zou een hele goede ontwikkeling zijn! Hopelijk nemen andere banken dit ook snel over, want ik vind dit bij ABN inderdaad een drama.

  3. Een stapje in de goede richting. Het blijft pielen in de Wallet-app als je meerdere betaalkaarten hebt toegevoegd. De manier van wisselen van betaalkaart vind ik beduidend beter geregeld op de Apple Watch dan op de iPhone. Qua kleur: Beter was geweest als de hele zwarte balk, waarin het bunq-logo verwerkt zit, aanpasbaar was naar een andere kleur.

  4. Goeie zaak!! Nog altijd zeer tevreden met deze overstap 3 jaar geleden!!

  5. Origineel geplaatst door Rudra
    Goeie zaak!! Nog altijd zeer tevreden met deze overstap 3 jaar geleden!!

    Same here!

  6. Dat zou dan eindelijk weer eens een nuttige update zijn van BunQ, want dat gedoe met die bomen was gewoon een farce (wil je zo nodig bomen planten, wend je dan direct tot een van de betreffende organisaties die zich hiermee bezig houden, dan kan je heel wat meer bomen planten voor veel minder geld),

  7. Vind het een mooie ontwikkeling.
    Als bunq lid ben ik verder deels tevreden. De insteek van Bunq spreekt me aan maar…
    Wat ik onduidelijk vind is de informatieverstrekking bv over de verschillende passen. Hoe werken ze precies en wat is de kostenstructuur in het buitenland. De faq helpt al helemaal niet. Het is een soort google search met zoveel resultaten dat ik dagen bezig ben om alles door te lezen. Ook het forum biedt geen antwoordt en begrijpelijk want dit hoort bunq zelf beter uit te leggen op hun site.
    Daarnaast is bunq duur! Minimaal 7,99 per maand (premium) en dan komen de kosten van een travelpas / creditcard er nog bij. ING is toch voordeliger op dat vlak.

  8. Heb goede hoop dat de Rabo dit dan eind dit jaar, begin volgend jaar ook voor elkaar heeft.

  9. @Victor: Wanneer je een premium abonnement hebt dan zitten hier 3 kaarten bij inbegrepen, dus betaal je geen extra kosten voor bijvoorbeeld een Travel Card.

    Enkel voor de Green Card betaal je extra, maar dit is een luxe product en technisch eigenlijk het zelfde als een Travel Card.

  10. @Wouter Janson: Een abbo bij een bank het moet niet gekker worden…

    Maar goed op zich wel simpel en goed plan, kleurtje zie je al snel de verschillen.

  11. Ik denk dat het bericht van iculture wel kan kloppen. Ik had dit bericht in de community van bunq gemeld, maar mijn bericht daar is al snel verwijderd door een van de moderatoren.

  12. Goed dat dit er aan komt, hopelijk volgt Abn. ik heb nu nog een free abonnement van bunq, als die pas verloopt houdt het daar op €7,99 is echt te veel.

  13. Haha ik heb naast ING ook SNS. De grootste faalbazen van Nederland mbt Apple pay

  14. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na nieuwe aankondigingen.

  15. ABN, leest u even mee?

  16. Origineel geplaatst door Jos Davids
    Heb goede hoop dat de Rabo dit dan eind dit jaar, begin volgend jaar ook voor elkaar heeft.

    Rabo kennende hoef je dit niet voor 2025 te verwachten

  17. YES YES YES

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.