Reacties voor: Bumprz of Bezl: wie maakt de kleinste iPhone-case?

Hoe minimalistisch kan een iPhone-hoesje zijn? Bumprz en Bezl proberen alleen de hoekpunten te beschermen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Niet meer dan grappig dit, want dit ziet er echt verschrikkelijk uit. Dan is een bumper, case nog mooier. Vindt het design van mijn 5S prachtig, maar toch een 5s case van Apple zelf er omheen. De Bruine/beige op mijn silver 5s, ziet er gelikt uit al zeg ik het zelf. Als je een hoes wilt, moet je ook een mooie kopen 🙂

  2. Ik treed je bij, Frank!

    Ik heb geen iPhone hoesje of case, omdat ik inderdaad volop wil kunnen genieten van het prachtige design van de iPhone zelf. Met alle risico’s van dien natuurlijk, maar daar ben ik me dan ook bewust van.

    Ik heb helemaal niets tegen hoesjes en cases…alleen is deze anti-case echt afschuwelijk, vind ikzelf. Een anti-case zou ik het niet noemen: de iPhone is dan wel bijna volledig zichtbaar, alle aandacht gaat uit naar die dingen die er stijlloos aan kleven.

    Over smaak valt echter niet te twisten. Elk zijn ding, maar het mijne is dit allerminst.

  3. @frank: Frank, ik heb de rode Apple-hoes, maar baal gigantisch dat deze er zo snel smerig uitzien. Nee, maak maar geen grappen over mijn hygiëne of netheid, want daar ligt het niet aan….
    Gewoon dagelijks gebruik en hij is inmiddels meer zwart dan rood. Krijg het ook nergens schoon mee. Iemand nog goede suggesties?
    Ik vind deze hoes wel superstrak en goed in de hand liggen, maar die gevoeligheid voor vuil had ik bij n Apple-product niet verwacht.

    Oh ja, On topic: Ik vind die hoekjes maar niks….

  4. @Mike: Die rode is ook mooi, ik twijfelde de nog tussen de bruine en de rode. Mijne is ook behoorlijk vies geworden en het Apple logo niet eens meer goed te zien. Nu vindt ik dat bij mijn bruine opzicht wel mooi staan. Bij rood lijkt het me minder. Al gaf Apple wel van tevoren aan dat ze verkleuren. Maar de mijne was na 1 week al stuk viezer, net als bij jou. En dat voor 50,-

    Zie mijn foto’s.
    (heb geel licht boven mijn hoofd, dus de vlekken zien er nogal zwart uit, maar is donkerbruin.. Lijkt erger dan het dus is.)

    http://nl.tinypic.com?ref=22i96t
    http://nl.tinypic.com?ref=20h1s9v

  5. als er toch iemand is die dit mooi vind zou je het eventueel kunnen combineren met een full body shield (doorzichtige folie op voor, achter en zijkanten) dan tekkel je het probleem van sleutels in je zak ook meteen

  6. @frank: Met het risico om uit deze post gegooid te worden ivm Off Topic: Ja Frank, zo ziet de mijne er ook uit en dat na 2 weken. Heb inmiddels al diverse leerschoonmaakmiddelen gebruikt, maar het zwart gaat er niet meer vanaf. Ik heb de neiging om m in Vanish te gooien.
    Maar het blijft gewoon een verdraaid fijn hoesje om de iPhone in vast te houden of ergens neer te leggen.
    ik heb gelukig “maar” €38,- betaald. 😉

  7. Het is zeker een fraaie en hele fijne hoes!
    38,- is ook al pittig als je het mij vraagt voor een hoesje..
    Omdat ik hem nieuw wou en zeker optijd binnen wou hebben omdat ik niet zonder wou lopen moest ik 50,- betalen + 5,- verzending + 5,- versnelling dus 60,- betaald..

  8. Als die sukkels de telefoons zo maken dat er geen extra hoes omheen nodig is zijn we allemaal blij!

  9. Ik heb een super dunne doorzichtige bumper met heel dunne zwarte randjes uit China voor een euro .. En iedereen vindt het super omdat het design niet aangetast wordt ..

  10. @Mike: Ik heb helaas ook een rode case en hetzelfde. Alles geprobeerd maar niks wil helpen, jah gelijk inspuiten maar daar heb je niet zoveel meer aan! Mijne was ook al naar een week vies. Toch vind ik het wel een fijne case maar volgende keer een zwarte 🙂

    On topic: Afzichtelijk die hoekjes!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.