Reacties voor: Buienalarm overgenomen, app krijgt regenmeldingen in buitenland

Een van de populairste zelfstandige weerapps is in handen gekomen van Infoplaza, het bedrijf achter Weerplaza.nl. Ontwikkelaar Franklin van Velthuizen blijft betrokken bij de app.

Reacties: 8 reacties

  1. Echt een hele fijne app,en veel beter als buienradar als je het mij vraagt.Klopt bijna altijd.

  2. Origineel geplaatst door Mark
    Echt een hele fijne app,en veel beter als buienradar als je het mij vraagt.Klopt bijna altijd.

    Buienalarm-gebruikers zullen volgens Infoplaza profiteren van een betere buienprognose en betere weersverwachtingen.

    Sorry, maar de voorspellingen waren al zeer accuraat. Ik vrees door de overname een verslechtering van de voorspellingen, let maar op!

  3. Super fijne app laatst nog de BBQ optijd naar binnen kunnen brengen door piek. Mooie vind ik dat je de intensiteit ook kunt zien hierdoor kun je goed inschatten of je bv met of zonder regenkleding kunt fietsen.

  4. Deze buienalarm app en regenmelding app vind ik de 2 beste weer apps.

  5. Jammer deze overname want de overname betekent wellicht dat het geïntegreerd wordt in de Weerplaza app. Deze app stikt van de niet afkoopbare reclamebanners…

  6. Geen idee hoe goed deze app is, maar ik gebruik Rain Alerts al een hele tijd en ben daar zeer tevreden over. De meldingen over hoe laat het precies gaat regenen en hoe lang het dan blijft regenen zijn bijna zonder uitzondering erg precies.

  7. Buienalarm klopt heel vaak. Ben zeer te vreden!

  8. En toch blijft regenmelding de beste app. Buienradar loopt zo ver achter, alleen al aan de grafische kant (lijkt wel minecraft animaties)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.