Reacties voor: Bugfix-update iOS 4.0.1 met betere signaalweergave op 15 juli

Apple gaat morgen iOS 4.0.1 uitbrengen waarin de signaalweergave van iOS 4 is opgelost. Het antenneprobleem, dat volgens Apple met software te verhelpen is, zou daarmee ook verdwenen zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 120 reacties

  1. Ven benieuwd of dit DE oplossing is 😉

  2. Ik ben benieuwd…

  3. Ben ik de enige die die open brief van Apple niet gelooft?

  4. iOS 4 op de iPad?

  5. Dit gaat sowieso niks oplossen.. Ben bang dat ineens iedereen in een gebied zit met weinig ontvangst..

  6. Origineel geplaatst door Rian
    De update die morgenavond beschikbaar komt is niet alleen bedoeld voor de iPhone, maar ook voor de iPad 3G.

    Nee, dat dacht ik ook, dus het stuk “De update die morgenavond beschikbaar komt is niet alleen bedoeld voor de iPhone, maar ook voor de iPad 3G.” klopt niet helemaal.

  7. Gaat dit dan hopelijk ook het probleem oplossen dat een 3GS met iOS4 constant tijdens telefoongesprekken uit zichzelf reboot….? Mijn iPhone is bijna niet meer te gebruiken als telefoon, en ik hoor dit probleem bij heel veel andere 3GS gebruikers.

  8. Ik hoop dat iOS 4 dan ook vlotter gaat lopen op iPhone 3G. Mijn 3G is zo ontzettend traag geworden sinds de update dat ik graag zou willen terugstappen. Helaas niet zonder meer mogelijk, en eigenlijk wil ik dat ook helemaal niet (folders, gezamenlijke inbox en nieuwe locatie-opties wil ik al niet meer missen).

  9. Origineel geplaatst door Kallt
    Ik hoop dat iOS 4 dan ook vlotter gaat lopen op iPhone 3G. Mijn 3G is zo ontzettend traag geworden sinds de update dat ik graag zou willen terugstappen. Helaas niet zonder meer mogelijk, en eigenlijk wil ik dat ook helemaal niet (folders, gezamenlijke inbox en nieuwe locatie-opties wil ik al niet meer missen).

    Jups, same here. Ik hoop het ook!
    Alleen dacht ik dat je wel kon downgraden naar 3.1.3, zonder jailbreak. Iemand die dit zeker weet?

  10. Origineel geplaatst door Kallt
    Ik hoop dat iOS 4 dan ook vlotter gaat lopen op iPhone 3G. Mijn 3G is zo ontzettend traag geworden sinds de update dat ik graag zou willen terugstappen. Helaas niet zonder meer mogelijk, en eigenlijk wil ik dat ook helemaal niet (folders, gezamenlijke inbox en nieuwe locatie-opties wil ik al niet meer missen).

    De iPhone 3G kun je gewoon downgraden hoor. Zelfs naar iOS 2, mocht je dat willen.

  11. Hahaha ik ga zo hard laggen als het dan nog niet is opgelost;)

    maar deze “versie” heeft dus alsik het goed begrijp geen vernieuweringen/ verbeteringen voor een Itouch 3g?? :s

  12. Origineel geplaatst door Kallt
    Ik hoop dat iOS 4 dan ook vlotter gaat lopen op iPhone 3G. Mijn 3G is zo ontzettend traag geworden sinds de update dat ik graag zou willen terugstappen. Helaas niet zonder meer mogelijk, en eigenlijk wil ik dat ook helemaal niet (folders, gezamenlijke inbox en nieuwe locatie-opties wil ik al niet meer missen).

    Ik heb precies hetzelfde, met hetzelfde gevoel daarbij. Goed ziek van… Maar crashed ook nog op een enorme rij apps. Ook (naar mijn idee) heel eenvoudige.
    En de kans op bricken bij terug gaan naar 3.x doet mij even blijven nadenken en wachten 🙁

  13. Wat zou er verbetert moeten worden op de Ipod Touch eigenlijk?

  14. Waar halen jullie dit vandaan?

  15. @Shaquille: Doe eens een gokje.
    Niks Nada Niente Noppes.

    O wacht, Game center heeft een nieuwe look gekregen.

  16. Zou dit de wifi problemen oplossen die ik ondervind na de update van iOS4 op m’n 3GS ? Deze valt regelmatig weg daarmee.

  17. Origineel geplaatst door H995
    Hahaha ik ga zo hard laggen

    Ik kan er wel om janken.

  18. @DutchClick: Je iDevice kan niet meer gebricked worden. Eerst wordt namelijk het nieuwe (of oude) iOS gekopieerd naar je iPhone (of iPod) en dan word je oude OS vervangen door de andere. Mocht je iDevice uitgaan tijdens dit vervangen, dan wordt het proces gewoon hervat, zelfs als het originele OS er al niet meer opstaat. Dit wordt namelijk gedaan door de bootloader, die staat op een read-only chip in je iDevice. Vroeger kon ie dus wel gebricked worden, omdat het vervangen gebeurde vanaf de PC, nu dus niet meer.

  19. Mij lijkt dat 4.0.1 en 4.1 worden verward hier bij de reacties. Ik zie bijvoorbeeld Klaas spreken over het game center dat in 4.1 erin zit, terwijl er daarvoor en erna weer berichten zijn over 4.0.1.

    Allemaal redelijk verwarrend, true, maar ik wacht toch nog even met er 1tje te kopen tot ik zeker weet dat ik geen probleem zal hebben.

  20. Origineel geplaatst door viermaal raden.:

    Ik kan er wel om janken.

    Als je een iphone 4 hebt snap ik dat 😉 maar ik heb m niet:(

  21. Hmm, interesant! De nieuwe versie van Spirit zou gereleast worden kort na de release van iOS 4.0.1. Ik hoop idd dat er een paar bugs zijn opgelost in iOS 4.0.1!

  22. Origineel geplaatst door Oentje13
    @DutchClick: Je iDevice kan niet meer gebricked worden. […..] Vroeger kon ie dus wel gebricked worden, omdat het vervangen gebeurde vanaf de PC, nu dus niet meer.

    OK… Thanks voor je meedenken. Dat geeft een burger weer moed. 😉 Morgen beter bestuderen…

  23. En iedereen weer lekker mekkeren!

    Wij hebben heel veel 3Gs gebruikers met ios4 op de zaak en niemand problemen…3G gebruikers moeten gewoon downgraden als ze sneller willen werken weer….Vista werkt ook shit op een oude computer! Voor de mensen die hier weer gaan over zeuren dat het wel zou moeten kunnen….had je 5 jaar geleden een telefoon waar je elk jaar gratis een officiële update kreeg? Inderdaad, nee!

  24. Origineel geplaatst door seyed
    Heb net iOS 4.01 geinstalleerd,netwerkstreepjes zijn groter, en het netwerkprobleem lijkt te zijn verholpen op de iphone 4.

    Lijkt me dat je iOS 4.1 bedoelt
    Aangezien die voor developers inderdaad beschikbaar is
    regulier iOS 4.01 (Let op) komt 15 juli beschikbaar

    Laat maar – was te sloom met typen

  25. Mensen die hun iPhone 3G willen downgraden en die mogelijkheid hebben gewoon doen! Op internet is genoeg uitleg te vinden van hoe het moet.
    Let wel op of je een goed reservekopie hebt!
    Want daardoor ga/kan ik dus niet downgraden. Mijn meest recente backup is gemaakt met iOS 4.0 en die is dus niet te gebruiken met 3.1.3 of lager. Maar de meest recente backup van een FW lager dan 4.0 is van 17 april. Daardoor ga ik nu dus niet downgraden dan ben ik alles aan smsjes etc. tussen 17 april en nu kwijt. En dat is mij te veel..

    Of weet iemand dat je wel kunt downgraden met een iOS 4.0 backup? Maar dat je misschien alleen moet zorgen dat je geen folders (of andere iOS 4.0 functies) hebt tijdens het maken van zo’n backup?

  26. @Kallt: mijn 3G is nog super snel in ik heb de IOS4 GM

  27. Origineel geplaatst door SvenHaverbus
    @Kallt: mijn 3G is nog super snel in ik heb de IOS4 GM

    Ik heb op mijn 3G ook nog steeds IOS4 GM staan met multitasking, wallpaper en jb.
    Batterij gaat langer mee dan voorheen en is qua snelheid normaal 😉
    Ik krijg nu wel een geel opstartscherm ipv wit voordat ik het Apple logo zie. Hebben meer mensen dit?

  28. @Eric Jan: Heb ik totaal geen last van: iPhone 3GS met ios4, vorige week op Windows geupgrade vanaf mijn jailbreaked OS3.0

  29. Kan niemand zich meer herinnereren dat bij de update naar versie 2.1 (toen er veel klachten waren rond ‘t bereik) al spontaan overal standaard twee bars bij het bereik bijkwamen na die update? Volgens mij hebben ze een dergelijke softwarematige aanpassing nu gewoon weer teruggedraaid om het ware bereik weer te geven.

    Zie ook deze link om ‘t geheugen weer op te frissen! 😉

    Voor diegenen die verwachten dat dit iets oplost aan het bereik zelf; natuurlijk niet! Het is slechts de weergave van het bereik dat over de volledige breedte (geen tot vol bereik) beter wordt weergegeven en bedoeld om inzicht te geven in het echte bereik en om de invloed van het strak vasthouden van de telefoon op het bereik meer ‘waarheidsgetrouw’ weer te geven.

    Edit: Lees dit nog maar eens een keer als je het aangaande de laatste alinea niet met me eens ben.

  30. Jaaaa!!! PlanetBeing, Comex en MuscleNerd, Ik denk dat jullie nu toch snel de JB-Release moeten gaan plannen 😉

  31. Als je gaat upgraden donderdag, sla dan eerst je shsh-blobs op met cydia of tinyumbrella zodat je als nodig weer kunt downgraden naar je huidige versie (waarschijnlijk 4.0.0)

  32. Origineel geplaatst door Antoine
    Kan niemand zich meer herinnereren dat bij de update naar versie 2.1 (toen er veel klachten waren rond ‘t bereik) al spontaan overal standaard twee bars bij het bereik bijkwamen na die update? Volgens mij hebben ze een dergelijke softwarematige aanpassing nu gewoon weer teruggedraaid om het ware bereik weer te geven.Zie ook deze link om ‘t geheugen weer op te frissen! Voor diegenen die verwachten dat dit iets oplost aan het bereik zelf; natuurlijk niet! Het is slechts de weergave van het bereik dat over de volledige breedte (geen tot vol bereik) beter wordt weergegeven en bedoeld om inzicht te geven in het echte bereik en om de invloed van het strak vasthouden van de telefoon op het bereik meer ‘waarheidsgetrouw’ weer te geven.Edit: Lees dit nog maar eens een keer als je het aangaande de laatste alinea niet met me eens ben.

    long story short; software fixt geen hardware. Het probleem blijft en volgens mij is de kans groot dat de iphones teruggeroepen zullen worden..

  33. Naar mijn idee is dit gewoon een staaltje van boerenbedrog..Softwarematig streepjes toevoegen..En iedereen die nu loopt te sukkelen met de nieuwe firmware op zijn 3G/S moet niet zeuren als je altijd met je neus overal vooraan moet staan loopt je dit soort risco’s.ja ja is wat als je afhankelijk bent van die volgens vele arrogante hackers…(zie forum gisteren afscheid Geo)Ik ben nog steeds blij met mijn 3G op 3.1.3.En ik wacht mijn beurt rustig af..

  34. Zielige, wanhopige poging van Apple om een hardwareprobleem te camoufleren door softwarematig met de schaal van de signaalsterkte te knoeien. Ze zijn hun eigen imago zwaar aan het beschadigen met al die flaters tegenwoordig.

  35. waar halen jullie dit vandaan inderdaad, niet eens [gerucht] derbij, dus jullie zijn waarschijnlijk heel zeker ervan.

  36. Ik hoop dat het wat problemen oplost, maar ik denk van niet, vermits ze een persconferentie gaan geven, deze vrijdag 🙂 Ben benieuwd!

    http://www.engadget.com/2010/07/14/apple-to-hold-press-conference-on-iphone-4-this-friday/

  37. Mooi dat ik dan net m’n shsh blobs op heb geslagen van 4.0 :D. Maar ga pas updaten als er ECHT gejailbreakt kan worden

  38. oehhhh..spannend ;-). Ik zie ook net op Macrumors dat Apple komende vrijdag een persco houdt met betrekking tot de Iphone 4.

  39. @Lucien1966:
    Over je geel scherm: ik heb dit ook, maar ik vind het meer donkergroen

  40. Origineel geplaatst door Restistance vi
    long story short; software fixt geen hardware. Het probleem blijft en volgens mij is de kans groot dat de iphones teruggeroepen zullen worden..

    Toch is dat zeker wel mogelijk.
    Als op basis van een verkeerd berekende sterkte bijvoorbeeld de ingangsversterker wordt afgeknepen (omdat de software denkt dat er voldoende signaal is…), zou dit kunnen zorgen voor een dropped connection…

    Ook deze is software: Het idee van de iPhone 4 met de 2 antennes is dat deze schakelt naar het sterkste signaal. Als dit vanwege een bug fout gaat en de telefoon schakelt juist naar antenne met het zwakke signaal in plaats van de sterkste, dan zal deze bij slechte ontvangst de connectie droppen… Dit is zeker te fixen in software…

  41. Heb gisteren mijn iPhone teruggezet naar 3.1.3. Wat een verschil! Dan maar even niet de nieuwe functie. Ik ben wel benieuwd of deze update de 3G geschikt is. Ik wacht wel een maand op de reacties.

    @Daan: verschil is wel dat Microsoft toen aangaf dat het minder geschikt was voor oude computers. Apple gaf aan dat ios4 geschikt was voor 3G. Dat bleek niet helemaal juist. Dus dan mag je best teleurgesteld zijn.

  42. @Pieter: dat laatste klopt niet. 1 antenne is voor gsm en 3G. De andere is voor wifi, bluethoot en gps.

  43. Ik krijg heel dat 4.1 niet te zien trouwens, is de update alweer weg?

  44. Bij mij staat hij er wel op alleen dan via de SDK Beta button

  45. iOS 4.1 en Iphone 3G.

    Net gedownload en geïnstalleerd. 1e reactie IPhone veel sneller!
    Ben super! enthousiast. Dit had eigenlijk 4.0 moeten zijn

  46. dat heb ik ook gehad! je moet je iphone herstellen en na een eerdere versie van de backup terug zetten. dus niet de laatste!! heeft bij mij wel gewerkt@Eric Jan:

  47. Origineel geplaatst door Simon: Ben ik de enige die die open brief van Apple niet gelooft?

    Nee… Ik geloof er ook geen pest van.

  48. hmm.. Ik hoor iedereen over zulke slechte berichten na de update van iOS4.. Mijn 3GS had nergens last van en werkte prima met iOS4.. Nu ben ik een beetje huiverig om te updaten naar iOS4.0.1.. Strax krijg ik ook dat soort problemen.. Wat denken jullie?

  49. Origineel geplaatst door H995
    Origineel geplaatst door viermaal raden.:Ik kan er wel om janken.Als je een iphone 4 hebt snap ik dat maar ik heb m niet:(

    Het is overduidelijk dat jij niet snapt waarom ik moet “janken” van jouw “laggen”.

    Hint: ik heb geen iPhone 4.

  50. Blijkbaar ben ik dan de enige met wifi problemen op m’n 3GS na update naar iOS4

  51. Origineel geplaatst door Kallt
    Ik hoop dat iOS 4 dan ook vlotter gaat lopen op iPhone 3G. Mijn 3G is zo ontzettend traag geworden sinds de update dat ik graag zou willen terugstappen. Helaas niet zonder meer mogelijk, en eigenlijk wil ik dat ook helemaal niet (folders, gezamenlijke inbox en nieuwe locatie-opties wil ik al niet meer missen).

    Precies mijn idee. Wat een trage shit tegenwoordig. Kun je eigenlijk terug naar een ouder OS?

  52. Origineel geplaatst door Kallt
    Ik hoop dat iOS 4 dan ook vlotter gaat lopen op iPhone 3G. Mijn 3G is zo ontzettend traag geworden sinds de update dat ik graag zou willen terugstappen. Helaas niet zonder meer mogelijk, en eigenlijk wil ik dat ook helemaal niet (folders, gezamenlijke inbox en nieuwe locatie-opties wil ik al niet meer missen).

    Ik heb precies hetzelfde… ik wil terug naar 3.zoveel maar wel met behoud van folders en mail opties.. wie regelt dat even?

  53. Nee hoor Soxbrother ik heb op mijn 3G ook geen tot zeeeeeer weinig WIFI na de update naar IOS4 zelfs gister ge jaillbreakt maar ook dan blijft het een probleem.

    ik hoop dat ze het met een update kunnen fixen anders ben ik snel weer in de winkel!.. (mja morgen zou officieel mijn Iphone abonnement afgelopen zijn) eens kijken of er morgen van T-mobile een aanbieding komt ofzo??

  54. @Pipo: Niemand 🙂

  55. Eindelijk ook binnen, merk toch dat vooral de 3G weer wat sneller is geworden.
    Vanavond de officiële release?

  56. Ik blijf blij dat ik last-minute de update naar IOS4 heb afgelast op m’n 3G. Hopelijk werkt op 4.1 straks alles wel lekker op de 3G. Hou me svp op de hoogte…

  57. @Daan:

    Beste Daan, dat kun jij wel zo stellen, maar Apple geeft zelf aan dat iOS4 gewoon werkt m.u.v multi tasking op een 3G.
    Maar als iedereen wist van tevoren dat het zo traag werd na de update naar iOS4 dan hadden de meeste denk ik niet geupdate.

    Het is dus vor de meeste 3G gebruikers gewoon wachten op een “goede” iPhone4………

    Stefan

  58. Hopelijk wordt dit nog gelezen, maar sinds mijn update met een 3G naar iOS4 kan ik wel in mijn instellingen, maar niet meer door in mijn instellingen naar Algemeen…. Dan schakelt ie gewoon terug naar het app scherm… Kon in het buitenland dan ook niet data-roaming instellen, dus geen internet…. Nog meer slachtoffers of is er hulp ? Graag reactie !

  59. Origineel geplaatst door Wouter C
    iOS 4.1 en Iphone 3G.Net gedownload en geïnstalleerd. 1e reactie IPhone veel sneller! Ben super! enthousiast. Dit had eigenlijk 4.0 moeten zijn

    Volgens mij gaat deze discussie over de update iOS4.01 en niet over 4.1. Ik denk dat langzamerhand niemand er nog wat snapt. Dus nogmaals Wouter: wat heb je nou binnen? iOS4.01 of iOS 4.1? Dat is nogal een wereld van verschil.

  60. @rob: Hij zal wel de 4.1 bedoelen? Omdat alleen 4.1 beschikbaar is voor de ontwikkelaar en 4.0.1 voor nog niemand?

  61. @Exotic: Ja, dat vermoed ik nu ook, want inderdaad voor 4.0.1 is er geen ontwikkelaarsversie. Zit ie op het verkeerde forum, mensen lekker te maken, die denken dat ze vanavond na de update met hun 3G (zoals ik) lekker snel kunnen werken.

  62. Heel leuk allemaal

    http://www.youtube.com/watch?v=_F6Qzf4foUI&feature=player_embedded

    en nog zeggen dat het een beta is wat een gezeur lever die hap in klaar

  63. Nou ja dat er een fout in de software zit lijkt mij wel duidelijk. Sinds IOS 4 is mijn oude 3G af en toe helemaal de kluts kwijt wat betreft het bereik.

    Signaal dat op en neer springt van 1 tot 5 streepjes, die vaak terug valt op 2G die wel overal 5 streepjes ontvangst heeft.

  64. @Eric Jan: Dat hoop ik nou ook! Mijn 3Gs heeft hetzelfde probleem… Gelukkig heb ik de iPhone 4 om mee te bellen. En ik bedoel ook echt gelukkig want het is echt een waanzinnig apparaat! Hoe vaak er ook gezeurd wordt over het antenne “probleem”, de voordelen zijn zoveel groter! Er mogen dan streepjes verdwijnen van je scherm maar de verbinding zelf blijft gewoon prima!

  65. Origineel geplaatst door Distrax
    Heel leuk allemaalhttp://www.youtube.com/watch?v=_F6Qzf4foUI&feature=player_embeddeden nog zeggen dat het een beta is wat een gezeur lever die hap in klaar

    Kijk dat er een probleem is met de antenne zal gerust maar dit filmpje gaat over 4.1 en niet 4.0.1

    De aanpassing aan signaal meting zit in 4.1 nog niet in.

  66. Hopelijk zijn met 4.0.1 dit soort grapjes voorbij…

    http://www.dumpert.nl/mediabase/1042351/0c1b81ea/ios_4.0_on_3g_iphone_parodie.html

    (zeer herkenbaar filmpje met 4.0 op een 3G)

  67. @Hans, @Wouter C: 4.1 discussies kan je best voeren in het andere topic, dit is specifiek voor 4.0.1 😉

    @rob en @Exotic: inderdaad, dat dacht ik ook

  68. nee de vernieuwingen zitten in 4.1 en dit gaat over 4.0.1@H995:

  69. dat wifi probleem kreeg ik na dat ik hem had gejailbreackt met IOS 3.1.3 toen had ik meteen toen IOS 4 GM uit kwam had ik IOS 4 geïnstalleerd en toen werkte wifi weer TOP!@Collin:

  70. Apple wil natuurlijk ervoor zorgen dat ze de provider de schuld kunnen geven, want problemen met het bereik (weinig streepjes) liggen dan bij de provider.

  71. Origineel geplaatst door Roy Hochstenbach
    Apple wil natuurlijk ervoor zorgen dat ze de provider de schuld kunnen geven, want problemen met het bereik (weinig streepjes) liggen dan bij de provider.

    Ja maar, waarom lukt het met een andere gsm dan wel? Maar Apple zal wel weer zeggen dat andere gsm’s hier ook last van hebben. Dit klopt ook denk, maar in veel mindere mate.

  72. Ik heb sinds de upgrade naar 4.0 helemaal geen wifi meer op m´n 3G. Zelfs downgraden naar 3.1.3 bracht wifi niet terug. Ik denk dat er iets fout gegaan is met het updaten van de baseband en ik hoop dan ook dat 4.0.1 deze fout oplost…

  73. Origineel geplaatst door AdB
    @Eric Jan: Dat hoop ik nou ook! Mijn 3Gs heeft hetzelfde probleem… Gelukkig heb ik de iPhone 4 om mee te bellen. En ik bedoel ook echt gelukkig want het is echt een waanzinnig apparaat! Hoe vaak er ook gezeurd wordt over het antenne “probleem”, de voordelen zijn zoveel groter! Er mogen dan streepjes verdwijnen van je scherm maar de verbinding zelf blijft gewoon prima!

    Niet dus, althans niet met 4.1beta die ik er vanmorgen op heb gezet. Weer een spontane reboot gehad tijdens een call. Dus in 4.01 zal het probleem ook wel niet verholpen zijn.

  74. Weet iemand hoe die update verloopt? Wordt 4.0 eraf gegooid en dan vervangen door een heel nieuwe firmware 4.0.1? Of wordt er alleen iets toegevoegd aan 4.0?

    Het updaten van mijn 3G kostte veel tijd en ellende en ik heb weinig zin in soortgelijke taferelen.

  75. @EricJ:

    4.1 is niet voor niets een beta daar kan je problemen in verwachten.

    4.01 is de patch voor iOS

  76. ben niet meer van plan om iphone 4 te halen heb inmiddels me Xperia x10 besteld geen Apple zooi meer.

  77. Iemand al een idee of de 4.01 of de 4.1 update de snelheid van mijn 3g weer hersteld? of ben ik nog iets te vroeg met vragen?

  78. @Bertje: ja kan, heb ik ook gedaan, met mijn g3. Zie onderaan, vind je beschrijving plus links naar OS3.1.3 en en applicatatie om de iPhone uit herstelstand te halen.
    Let wel: alle smsbercihten zijn weg en mailberichten, apps en fotos/muziek moeten opnieuw worden opgezet. is wel ff wat werk. Dan zijn sommige apps natuurlijk voor 4 gemaakt, en ik merk dat terug onder iOS 3 eea niet helemaal goed meer wordt weergegeven: Belstatus geeft geen getal meer aan in app-ikoon…
    link: http://www.mobielnieuwsnet.nl/iphone/downgrade-je-iphone-3g-van-ios-4-naar-iphone-os-3-1-3/

  79. Even een heel klein beetje OT, je kunt je eigen toch gewoon gratis aanmelden als developer bij apple? Dus dan zou je dus gewoon gratis die 4.1 beta kunnen downloaden en als t niet bevalt alsnog de 4.01 download kunnen doen?

    http://developer.apple.com/programs/register/

  80. Origineel geplaatst door Eric Jan
    Gaat dit dan hopelijk ook het probleem oplossen dat een 3GS met iOS4 constant tijdens telefoongesprekken uit zichzelf reboot….? Mijn iPhone is bijna niet meer te gebruiken als telefoon, en ik hoor dit probleem bij heel veel andere 3GS gebruikers.

    Daar heb ik hier ook enorm veel last van. Ik gebruik de telefoon zakelijk en van de 20 tot 30 telefoontjes krijg ik bij de helft daarvan tijdens het gesprek spontaan een reboot.

  81. @1234:
    if it ain’t broken don’t fix it!

  82. Hopelijk komt ie rond 19:00/19:30…
    Ik ga morgen om 5:00 op vakantie dus het zou mooi zijn als ik hem vanavond nog kan updaten + app-updates kan downloaden 🙂

  83. Origineel geplaatst door Bram
    Wouter C

    Ik reageer op: Let bij het reageren op dat je duidelijk aangeeft welke firmware je bedoelt: iOS 4.1 (de ontwikkelaarsupdate) of iOS 4.0.1 (de bugfix-update die op 15 juli voor gebruikers beschikbaar komt).

    Heb het dus over de ontwikkelaars update.

    Groet, Wouter.

  84. “Server voor iPhone-software-updates benaderen …

    Word nu aangegeven in iTunes. Houd dat in dat de update nu binnen te halen is ??

  85. Nee… krijg die melding nog niet… loopt al een bijna een kwartier zo… raar he ?

  86. Origineel geplaatst door DJ
    Nee… krijg die melding nog niet… loopt al een bijna een kwartier zo… raar he ?

    Hopelijk betekent dat dat hij in aantocht is 🙂
    Ik heb 2 USB-Poorten(1 voor Draadloos Internet en 1 voor externe Harde Schijf) Dus kan ik hem niet inpluggen en contstant kijken…
    Ben nu de heel tijd http://ios.e-lite.org/ aan het bekijken :S

  87. Hoop het ook idd, bij nooit eerder gedaan in ieder geval.
    Gelukkig zijn ze hier ontzettend snel met fantatische nieuwtjes en info, dus zodra het is binnen te halen zullen we het snel weten 😉

  88. Origineel geplaatst door DJ
    Hoop het ook idd, bij nooit eerder gedaan in ieder geval. Gelukkig zijn ze hier ontzettend snel met fantatische nieuwtjes en info, dus zodra het is binnen te halen zullen we het snel weten

    Hopelijk zit er ook nog iets onverwachts in de 4.1(dus niet die van vanavond) versie…
    Iets dat niet bij de BETA zit :p

    http://twitter.com/macTweeter
    Ze zeggen zelf ook dat het een rumor is…

  89. @daniel…

    Tja wie hoopt dat niet. Maar ik hoop echt wel dat de verwachtte update van vanavond echt wel iets meer doet dan alleen maar de streepjes voor de ontvangst aan te passen. Hoop ook dat de traagheid weg is..

  90. Origineel geplaatst door EricJ
    Origineel geplaatst door AdB@Eric Jan: Dat hoop ik nou ook! Mijn 3Gs heeft hetzelfde probleem… Gelukkig heb ik de iPhone 4 om mee te bellen. En ik bedoel ook echt gelukkig want het is echt een waanzinnig apparaat! Hoe vaak er ook gezeurd wordt over het antenne “probleem”, de voordelen zijn zoveel groter! Er mogen dan streepjes verdwijnen van je scherm maar de verbinding zelf blijft gewoon prima!Niet dus, althans niet met 4.1beta die ik er vanmorgen op heb gezet. Weer een spontane reboot gehad tijdens een call. Dus in 4.01 zal het probleem ook wel niet verholpen zijn.

    Duidelijk antwoord, zakelijk gezien kan ik dat niet maken dat ik weg val (reboot) tijdens zakelijke gesprekken. Morgen maar even een blackberry of HTC erbij halen.

  91. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Kelvin001 — Ik vrees niet dat de iPhone 3G er sneller van wordt. In de update staat niets over snelheids-/performanceoptimalisatie, maar misschien gaat Apple ons nog verrassen.

    Ons verassen ?
    Ik wil gewoon een fatsoenlijke release note !
    Waarom kan elk eenmansbedrijfje dat wel en Apple met al zijn twitterende Vice Presidenten niet.
    Ze denken toch niet dat ik 200+Mb ga zitten downen om een streepje minder te krijgen ?
    Hoeveel borderliners moet je hebben rondlopen om DIT te verzinnen ?

  92. Hmm, nog steeds geen iOS 4.0.1! Maak er maar 20:00 van…

  93. @JM:

    En neem er ook 1 voor mij mee !!!

  94. maak er nu maar minstens 20:00 van,,

    Origineel geplaatst door Maarten
    Hmm, nog steeds geen iOS 4.0.1… Maak er maar 19:30 of 20:00 van…

  95. Origineel geplaatst door Maarten
    Hmm, nog steeds geen iOS 4.0.1! Maak er maar 20:00 van…

    En maak daar maar naar de Persconferentie van 😉
    Apple zegt zelf dat het een rumor is….
    Ze hebben het niet eens aangekondigt dus het zou net zo goed over een week kunnen zijn :p

  96. @Daniel…:

    Aaaaaahjooh…en dat zeg je nu pas ..!?

  97. Hij is gereleased ! downloaden maar !

  98. 4.0.1 is er!!

  99. Update is er.

  100. @kaas:

    Hij wel !

  101. Yeah …!!!! Daar gaattie !!!! 🙂

  102. Hmm,

    Keek net, was het 4.0.1, nu weer 4.0.. en nu weer 4.0.1.. gaat lekker..

  103. hier is hij er ook al

  104. YES .. YES… YES !!!!!!

    M’n iPhone loopt weer als vanouds lekker vlot en toch IO4, echt helemaal te gek !

    Alleen binnenhuis waar ik bijna altijd volledige ontvangst had, geeft nu opeens maar 1 of 2 streepjes aan… NEEEE….het zal toch niet…..?????

    Weeeeeh…ik word gek als het zo is 🙁

  105. NO..NO..NO!!!!!!!

    Nu heb ik binnenshuis geen ontvangst meer!!!!
    Begin nu toch erg te balen van Apple

  106. Ik heb hier twee iphones 3g waarvan een met IOS4.0.1.
    Voor de upgrade beide iphones 3 streepjes ontvangst. Na de upgrade de iphone met 4.0.1 nog maar een streepje de andere met 4.0 nog steeds 3 streepjes.
    Is het de bedoeling van deze upgrade om het verschil in signaalontvangst van de 3g lager te laten lijken zodat het lijkt dat de 4g beter ontvangst heeft dan de 3g?

  107. Ik weet niet wie er In Cupertino aan de knoppen aan het draaien is. Maar als je je userbase van een paar miljoen gebruikers gek wil maken, moet je het zo doen !

  108. Op Ipod Touch 2G, 8GB, Non-Jailbroken, iOS 4.0
    is hij nog niet te downloaden…
    Balen….

  109. Hij komt ook niet uit voor de itouch. Het heeft geen toegevoegde waarde. Het is een update voor de telefoonfunctie, verder niets.

  110. hmm mijn 3gs herstartte zo af en toe. heel irritant, zeker tijdens het bellen (ios4.0). enig idee of deze bug ook verholpen is in 4.0.1?

  111. Nog steeds het zelfde klote ontvangst heb hem gister erop gezet

  112. Mensen ben eens eerlijk en houd de 3 gs maar eens in de death grip dan gaat je ontvangs ook naar beneden
    Bij mij van vol naar 1 streepje op 3gs met. Ios 4.0

  113. bied dit ook een oplossing voor de probleme met 4.0 versie bij iphone 3G ?

  114. @Rick – De iPhone krijgt een update naar iOS 4.0.1, de iPad 3G krijgt een bugfix-update (dus dat zal dan 3.2.1 of zo zijn). Ik zal dat nog even verduidelijken.

  115. @Kelvin001 – Ik vrees niet dat de iPhone 3G er sneller van wordt. In de update staat niets over snelheids-/performanceoptimalisatie, maar misschien gaat Apple ons nog verrassen.

  116. @DJ – Als het goed is krijg je daarna nog steeds een melding “uw huidige versie 4.0 is de meest recente versie” (of zoiets). Tenminste bij mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.