Reacties voor: Buff Labs: gooi een baksteen op je iPhone

Buff Labs is een nieuwe aanbieder van screenprotectors. Om te laten zien hoe goed de beschermfolie is, gooien ze een baksteen op een iPhone.
Lees het complete artikel โ†’ Buff Labs: gooi een baksteen op je iPhone

Reacties: 25 reacties

  1. hij moet nog harder slaan met die hamer, dan pas geloof ik het ๐Ÿ˜›

  2. Origineel geplaatst door mirjam
    hij moet nog harder slaan met die hamer, dan pas geloof ik het

    wahaha laat maar, t laatste filpmje!

  3. Volgens mij slaat hij hem toch echt kapot met die hamer.

  4. Als Apple nu ook nog eens een patent legt op de liquid glass techniek zijn al die prullerij niet meer nodig. ๐Ÿ˜‰

  5. Allemaal goed en wel, maar welke sukkel gaat er na aankoop met een hamer op slaan om te zien of het werkelijk zo sterk is … ?

  6. Wat een falend product.. Je kan al met een hamer op je iPhone slaan, het laatste filmpje laat alleen zien dat het wel knapt als je op een zwakke plek slaat en dat deze folie dat dus ook niet verhelpt.

    Ik kan me een filmpje herinneren waarin een kerel met een pen vol op het scherm van een Dell streak loopt te rammen zonder schade te veroorzaken en de iPhone heeft het zelfde glas.

    Conclusie: die folie is geen troep maar heeft geen meerwaarde t.o.v een folie van een paar euro..

  7. Vroegรขh had ik ‘altijd’ een beschermende folielaag over mijn 3Gs maar kwam er al snel achter dat de glaslaag van Apple zelf sterk genoeg en kraswerend is. Op mijn 4S heb ik dan ook nog nooit een folielaag gedaan en tot op heden nog geen krasje te ontdekken! Dus de meerwaarde van deze folie ontgaat me dan ook, want het glasplaatje zelf kan ook een hamer en snijmes weerstaan (als je geluk hebt, net als MET een folielaag).

  8. Je kunt er ook gewoon geen bakstenen op gooien, dan heb je die hele screenprotector niet nodig…

  9. lol, vooral bij het laatste filmpje de Google ads: iPhone 4S schermreparatie…. ๐Ÿ˜€

    Meeste schermen sneuvelen naar mijn idee nog steeds door het vallen op de rand van de telefoon en niet door een timmerman met hand/oog-coordinatieproblemen of chef-koks die hun snijplank kwijt zijn. ๐Ÿ˜‰

  10. Zo kras werend is een iphone scherm niet hoor, beter dan plastic natuurlijk maar als je hem zonder hoesje in zak doet zitten er gauw krassen op.

  11. Persoonlijk vind ik dat men op zijn minst die folie wel op een deftige manier hadden mogen aanbrengen, lijkt wel alsof iemand die mega nerveus was die de folie heeft aangebracht.
    Persoonlijk ben ik van mening dat het scherm standaard al behoorlijk sterk is en ik begrijp niet hoe sommigen erin slagen dat glas toch kapot te krijgen, voor mij is dat een teken van gebrek aan respect voor je eigen spullen, hoewel een ongelukje snel gebeurt is. Ik had in het aller begin toen ik mijn 3G in 2008 kocht direct een ZAGG shield aangebracht omdat ik schrik had om het scherm te beschadigen, maar na de aankoop van een 3GS een jaar later heb ik de moeite niet meer gedaan en nu ben ik al een jaar met een 4 bezig, staat nog niet een krasje op. Dus voor mij geen folie meer, ik geloof dat ik nog ergens een kleine stock liggen van ZAGG. ๐Ÿ˜›

  12. Met dit soort dingen moet ik altijd denken aan een leuke sketch van Seinfeld over een spotje waarmee ze met een keukenmes een gymschoen doorsnijden. Seinfeld helemaal happy, want dat was iets wat hij altijd al wilde hebben; een mes om schoenen mee te kunnen snijden. Kortom; leuk en aardig zo’n baksteen-test, maar beter gewoon praktijk-voorbeelden gebruiken zoals een iPhone in een broekzak met een bos sleutels of een sukkel die ‘m met het glas naar beneden op zijn dashboard legt waardoor het ding bij iedere bocht over de glasplaat heen en weer schuift. Komt denk ik vaker voor dan mensen die denken: “waar is ook alweer de snijplank, ach wat, ik gebruik gewoon mijn iPhone”.

  13. Origineel geplaatst door mirjam
    hij moet nog harder slaan met die hamer, dan pas geloof ik het

    dat is bLuff….

  14. @iNick: De folie heb je niet nodig voor krasjes. Daar is het glas sterk genoeg voor. Laat hem maar eens op de stoep vallen. Dan beschermt wel de folie.

  15. Die meneer/mevrouw in het laatste filmpje is wel dom dat hij precies op z’n luidspreker slaat, dan kan je het toch verwachten, aangezien daar geen folie zit ๐Ÿ˜›

  16. Onzin!! Geloof er niks van. Zelf heb ik de glasT schild heel mooi en je ziet niet eens dat er iets op zit

  17. Leuk idee, alleen waarom maakt Apple het glas niet standaard zo? kunnen ze zeker geen geld meer verdienen aan reparaties…. Dat laatste filmpje maakt het nou niet echt super. Een keer op de speakers slaan, speaker kapot.

  18. Als die folie echt zo goed is als de filmpjes suggereren, dan moet Apple alle nieuwe modellen de eerste 2-3 maanden van deze folie voorzien. Dat zal die idioten leren die een nieuw Apple model gelijk proberen te slopen, terwijl de rest van de wereld nog in de rij voor de winkel staat te smachten!

    @Sam: Die is inderdaad heel erg goed, ik heb hem er ook op zitten. Folie is bij mij binnen 2-3 weken al mat van de krassen, deze zit er nu 3 maanden op en nog geen krasje te zien! Als hij ooit vervangen moet worden, komt er weer een glasT op.

  19. Heb toch liever mijn Gear 4 icebox. Is ook bescherming voor voor en achterkant. :-). En dat werkt zeer goed !! Geloof dit op een of andere manier veel minder. Zo’n dunne laag

  20. @Sam: @Alfred:Waar koop je die glasT-folie? Met googelen kom ik er niet….

  21. De man met de hamerr…. ๐Ÿ˜›

  22. Wel handig, kun je je iphone ook las hamer gebruiken.

  23. @michael

    Snel gevonden hoor. Op google.
    https://www.iculture.nl/165328/glas-t-screenprotector-van-gehard-glas-voor-de-iphone/

    Zelfs dus al op iphoneclub gestaan ๐Ÿ™‚

  24. @Robin: Fijn, bedankt.

  25. In het laatste filmpje slaat die vent ook echt precies op het gedeelte waar geen protector zit -.-” wat een oetlul.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.