Reacties voor: Brydge: Bluetooth toetsenbord maakt van je iPad een Macbook

Het Bluetooth-toetsenbord Brydge zorgt ervoor dat je iPad spreken op een MacBook lijkt. Qua gewicht en dikte maakt het toetsenbord je iPad ook even groot en dik als de MacBook Air.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 30 reacties

  1. Erg mooi design maar de prijs!? Damn dat is wel een beetje scheef als je kijkt dat asus voor 150 euro ongeveer hetzelfde doet voor zijn transformer tablet en dan zit er ook nog een accu in en touchpad etc. Vind dit echt belachelijk duur moet ik zeggen. Zou er echt niet meer dan 100 euro voor over hebben

  2. Spoel het filmpje door naar 0:44

  3. Je hebt zoiets al voor 60 euro. Kijk hier maar.

  4. Super vet. Alleen jammer dat het ontwerp zo recht hoekig is. ze hadden nog net iets meer de design kenmerken van de onderkant van de macbook air na mogen maken.

    druppel vorm ipv de blok vorm die ze nu gebruiken

  5. Origineel geplaatst door Martijn
    Je hebt zoiets al voor 60 euro. Kijk hier maar.

    Dat blijkt in werkelijkheid een niet passend plastic prul te zijn helaas.

  6. Alsnog heb je dan geen Mac OS X, dus niet echt handig lijkt me

  7. @ButcherJF: Goedkoop is vaak duurkoop 😉

  8. @Martijn: Dan heb ik liever deze want die jij door linkt is best mooi alleen over deze is heel wat beter nagedacht. En hij is veel beter uitgewerkt.

  9. Dit is by far een van de mooiste keyboard cases. Maar ruim 200 dollar is echt een absurde prijs voor iets dat nog steeds gewoon via bluetooth werkt en dus niet eens een mogelijkheid tot opladen of extra functionaliteit biedt boven de aluminium keyboard case die ik voor 20 euro in huis had.

  10. Er is een reden waarom Apple geen laptops met aanraakscherm maakt. Niemand wil in een hoek van rond de 90 graden een scherm aanraken. Krijg je vermoeide polsen van. Het werkt gewoon niet. Dus koop een tablet of koop een laptop.

  11. Origineel geplaatst door Dre
    Er is een reden waarom Apple geen laptops met aanraakscherm maakt. Niemand wil in een hoek van rond de 90 graden een scherm aanraken. Krijg je vermoeide polsen van. Het werkt gewoon niet. Dus koop een tablet of koop een laptop.

    Ja en er is een reden waarom er zoveel van deze toetsenborden gemaakt worden voor de ipad. Omdat er markt voor is! Dus wat is je punt?

  12. Origineel geplaatst door Jason
    Spoel het filmpje door naar 0:44

    Hehe… Nu wil ik ‘m wel, ja….!

  13. @Joho: Misschien misschien omdat de mensen die keyboards kopen toch spijt dat ze geen laptop hebben gekocht omdat dat nou eenmaal fijner werkt met tekstverwerken.

    Je kan je geld maar 1x uitgeven. Dan maar addons om het geheel wat meer op een laptop ervaring te laten lijken.

    Dit ding is dan ideaal. Beste van twee werelden en je kan ze scheiden als het nodig is.

  14. Origineel geplaatst door Jason
    Spoel het filmpje door naar 0:44

    Lekker stevig en mooi gevormd. En zij mag er ook best wezen 😉

  15. Origineel geplaatst door Dre
    Het werkt gewoon niet. Dus koop een tablet of koop een laptop.

    Of je laat mensen zelf beslissen wat ze willen kopen. En je bemoeit je met je eigen zaken…

  16. Als ik veel tekst wil typen op mijn ipad gebruik ik mijn apple bleutooth keyboard.
    Komt maar zelden voor,gebruik mijn iPad niet voor die doeleinden.

  17. @Joho: ik begrijp dat jij geen kaas gegeten hebt van marketing. Les 1: creër aanbod en mensen kopen het. Ook al is het onzinnig als de pest. Voorbeeld: de ‘ mini’s ‘ actie bij de AH. Niemand had ze nodig maar nu ze er zijn…..

    Dus koop jij lekker maar een toetsenbord voor iets wat ontworpen is om te werken zonder. Marketing 101

  18. Origineel geplaatst door Dre
    Er is een reden waarom Apple geen laptops met aanraakscherm maakt. Niemand wil in een hoek van rond de 90 graden een scherm aanraken. Krijg je vermoeide polsen van. Het werkt gewoon niet. Dus koop een tablet of koop een laptop.

    Helemaal met je eens hoor! Iemand hierboven vraagt wat hiermee je punt is aangezien er wel markt voor is. Lijkt me heel simpel: het punt is dat als je dit koopt je er vermoeide polsen van krijgt en het dus eigenlijk nooit gaat gebruiken. Dus de markt is er wel omdat het interessant lijkt, maar in de praktijk is het verschrikkelijk om mee te werken.

  19. @G.Gevers: Goed antwoord. Dit is een discussie forum.

  20. @Tom van Zummeren: Hèhè. Iemand die het snapt

  21. Natuurlijk is er een markt voor zo’n ding, soms is het gewoon verdomde handig om lange lappen tekst op een toetsenbord met een staand scherm te typen, bv een rapport of beoordeling bewerken in het vliegtuig, touchscreen werkt daar niet comfortabel, en zo kan ik me nog wat situaties voorstellen.
    Persoonlijk denk ik dat dit een mooi ding is in zijn soort, zit zelfs te twijfelen om te doneren.

  22. Wat zitten er hier een aantal domme figuren die er vanuit gaan dat ze gelijk hebben zonder met feiten te komen. Je kan een mening hebben maar daar blijft het bij als je geen feiten hebt.

    Er is wel degelijk een markt voor want: thuis is een iPad makkelijk en een leuk ding voor handen.
    Ik zie elke dag in de trein mensen met een mini laptop om husiwerk of hun administartie bij te houden. Dus als je al een iPad hebt dan is dit een uitkomst omdat je het nu kan combineren (heb er al een paar mee gezien).
    Lappen tekst typen op een iPad is niet bepaald fijn en zo’n toetsenbord biedt dan een uitkomst zonder een mini laptop aan te hoeven schaffen. Feiten.

  23. Origineel geplaatst door Dre
    @Joho: ik begrijp dat jij geen kaas gegeten hebt van marketing. Les 1: creër aanbod en mensen kopen het. Ook al is het onzinnig als de pest. Voorbeeld: de ‘ mini’s ‘ actie bij de AH. Niemand had ze nodig maar nu ze er zijn…..Dus koop jij lekker maar een toetsenbord voor iets wat ontworpen is om te werken zonder. Marketing 101

    Euh wie zegt dat ik een toetsenbord koop?? Niemand. Er zijn gewoon mensen die graag lange teksten op hun ipad willen typen en daarbij een toetsenbord handiger vinden. Dus er is markt voor. De ipad mag dan misschien ontworpen zijn om zonder TB te gebruiken als je kijkt hoeveel losse TB add ons er zijn is er dus markt voor. Dus kom niet ouwehoeren met je marketing 101 gelul.

  24. @Joho: Begrijpend lezen is ook niet je ding merk ik zo. Ik hoop dat jij gewoon in loondienst zit en geen leiding moet geven.

  25. @Dre: Hahaha ga jij maar lekker verder je marketing 101 studeren. Je hebt nog genoeg te leren merk ik al.

  26. Ik ben van mening dat een toetsenbord alleen handig is als je er ook een muis bij kan hebben. Dan heb je een MacBook voor de helft van de prijs, die je ook nog als iPad kan gebruiken, en andersom

  27. Ik begrijp het artikel niet zo. Is dit toetsenbord volgens de schrijver een aanrader, omdat je dan kan doen alsof je een MBP hebt, of heeft het ding ook enige intrinsieke waarde?

  28. Origineel geplaatst door Samuel
    Ik ben van mening dat een toetsenbord alleen handig is als je er ook een muis bij kan hebben. Dan heb je een MacBook voor de helft van de prijs, die je ook nog als iPad kan gebruiken, en andersom

    Gaat lekker werken met IOS die geen muisbediening ondersteunt.

  29. Weet je wat ze moet doen. keyboard met usb aansluiting voor data dan is pas innovatief voor de ipad. Ipv zo’n connector te kopen. Dus op de moment dat je usb stick aansluit en connectie is met de ipad dat je gwoon de weergave krijg zoals bij pc of laptops. Dan mogen ze zoveel voor vragen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.