Reacties voor: Afvalbak Bruno waarschuwt als de vuilniszak naar buiten moet

Bruno is een slimme afvalbak, die vuil en stof automatisch opzuigt en waarschuwt als je de vuilniszak moet buiten zetten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Moeten we nog denken ? 🙂

  2. Volslagen zinloos ding. Alsof je altijd je afval tot vlak voor de vuilnisbak gaat vegen. Bovendien: iemand die zijn huis zo nodig smart wil maken, heeft meer aan een stofzuigrobot dan aan zo’n rare afvalbak.

    Je hand boven de bak houden is een onhandige manier van openen. Dat duurt te lang, je bent afhankelijk van of het apparaat goed werkt/aan staat/geen lege batterijen heeft. Even meenemen naar een plek waar net een ongelukje in huis gebeurt is zit er dus niet in.

    Vuilniszakken wil ik niet online bestellen. Ik neem ze wel mee als ik toch boodschappen ga doen. Waarom zou ik die weer speciaal laten versturen? Dat is niet echt milieuvriendelijk door het extra transport. De verzendkosten zullen hoger zijn dan de kosten voor dat rolletje zakken lijkt me…

    Tenslotte dan de “take out the trash” reminder. Daar heb je geen vuilnisbak voor nodig. Een gewone herhalende taak in welke takenapp dan ook werkt daar prima voor. Invoeren wat het schema is moet je toch… Bij mij hangt het schema gewoon geprint aan de binnenkant van een keukenkastje.

  3. Lijkt me wel een handig ding. Of het stofzuigertje echt goed blijft werken, vraag ik me wel af. Het stof etc dat hij opslurpt, zal toch naar boven gezogen moeten worden om in de vuilniszak te komen. Ik zie al een verstopping aankomen. De melding dat de vuilnis aan de weg moet, zal je toch moeten instellen. Daar heb ik geen app voor nodig en kan ook gewoon in de Agenda op mijn iPhone. En trouwens: ook dat is niet nodig. Elke donderdagavond moet de container aan de straat. De ene week de groene, de andere week de grijze. Dat kan ik nog wel onthouden 🙂

    Jammer dat de “Early Bird” exemplaren al weg zijn.

  4. Ik word een beetje moe van al die zogenaamde “slimme” apparaten.

    Slimme prullenbakken, slimme tandenstokers, slimme plantenspuit. Zijn we tegenwoordig zelf niet meer slim genoeg om onze alledaagse handelingen zelf uit voeren zonder hulp?

    Het slaat allemaal een beetje door en iedereen probeert zijn graantje mee te pikken.

  5. Ik vind ’em ruk. Al was het alleen maar door de naam. 😉

    En verder alles wat André zegt..
    Mocht je behoefte hebben aan reminders om het afval buiten te zetten: De app afvalwijzer geeft deze gratis voor jouw gemeente; ook bij roosterwijzigen rondom de feestdagen.

  6. @Wouter: Ik ben het met je eens. Iedereen verzint oplossingen voor zaken die geen probleem waren. Ik ben een voorstander van het verhogen van gemakken, waar mogelijk. Maar een notificatie van mijn vuilnisbak voegt daar niet aan toe. Ik ben degene die die vuilnisbak vult en weet dus precies wanneer deze vol is. Wellicht kan dit een aanvulling zijn voor slechtzienden.

  7. @zuurpruimpjes hierboven:Deze “smart-devices” worden niet ontwikkeld omdat mensen te dom zijn, maar omdat de technische mogelijkheden er nu zijn om het leven makkelijker te maken. Het is niet noodzakelijk, maar wel makkelijk. Net als een afstandsbediening, vaatwasser, parkeersensor en een computermuis.Mijn smartwatch is ook niet noodzakelijk. Ik gebruik het ook niet omdat ik dom ben. Maar ik hoef niet steeds m’n telefoon uit m’n zak te halen om te zien of ik een belangrijke mail binnen krijg. Mijn leven is makkelijker geworden door het apparaat, en daar is het precies voor bedoeld.Als deze vuilnisbak even duur zou zijn als een normale vuilnisbak, weet ik zeker dat 90% van de consumenten deze zouden kiezen, simpelweg omdat deze versie meer opties heeft. Ik zou de notificatieoptie ook niet gebruiken, maar ik gebruik ook niet alle opties van mijn telefoon of afstandsbediening. Andere mensen vinden die opties vast heel handig.

  8. Origineel geplaatst door werner
    Moeten we nog denken ?

    Ha ha, voor sommige mensen is het kennelijk erg lastig de wekelijkse ophaaldag te onthouden.

  9. Nooit meer aan je vuilniszak denken 🙈

    Wat een onzin weer

  10. Origineel geplaatst door Brian
    @zuurpruimpjes hierboven:Deze “smart-devices” worden niet ontwikkeld omdat mensen te dom zijn, maar omdat de technische mogelijkheden er nu zijn om het leven makkelijker te maken. Het is niet noodzakelijk, maar wel makkelijk. Net als een afstandsbediening, vaatwasser, parkeersensor en een computermuis.Mijn smartwatch is ook niet noodzakelijk. Ik gebruik het ook niet omdat ik dom ben. Maar ik hoef niet steeds m’n telefoon uit m’n zak te halen om te zien of ik een belangrijke mail binnen krijg. Mijn leven is makkelijker geworden door het apparaat, en daar is het precies voor bedoeld.Als deze vuilnisbak even duur zou zijn als een normale vuilnisbak, weet ik zeker dat 90% van de consumenten deze zouden kiezen, simpelweg omdat deze versie meer opties heeft. Ik zou de notificatieoptie ook niet gebruiken, maar ik gebruik ook niet alle opties van mijn telefoon of afstandsbediening. Andere mensen vinden die opties vast heel handig.

    Lees je bericht morgen nog eens door.
    Dan ben je het met me eens:
    Dit is gewoon een onzin product.

  11. Of je zet gewoon een reminder in je iPhone.

  12. Ik wil een vuilnisbak die ik niet meer hoef te legen. Kunnen ze niet een riool voor afval ofzo aanleggen 😛 .

  13. Ik zie dat eigenlijk vanzelf wel, of de prullenbak geleegd moet.
    En dan nog, ik stamp ‘m altijd nog lekker een keer of 2 flink aan. 🙂
    Dan kan er ineens weer de helft meer bij 🙂

  14. Ik probeer al 2 jaar te klungelen met de app “Ophaaldagen
    De server is al 2 jaar onbereikbaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.