Reacties voor: Bruna gaat in 2013 digitaal leesplatform beginnen

Winkelketen Bruna wil een digitaal leesplatform uitbrengen, gericht op de iPad en andere platformen. Bruna wil daarmee een tegenwicht bieden tegen Amazon, die naar verwachting in 2013 in Nederland actief wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Zo lang niemand goedkoper is als iBooks dan lijkt het me allemaal wat kansloos omdat iBooks/Store nu eenmaal het makkelijkste werkt

  2. Zijn ze rijkelijk laat mee.

    Koop mijn digitale boeken bij Kobo: goed geprijsd, regelmatig kortingscode en ook een uitgebreide sortering Engelstalige boeken.

    Als Bruna een serieuze speler wil worden in het digitale spelersveld, zeker gelet op de komst van Amazon, zullen ze van erg goede huize moeten komen.

  3. Weet iemand wanneer Amazon gaat beginnen in Nederland? Ik woon in het buitenland dus het zou voor mij heel handig zijn om Nederlandse boeken op m´n Kindle kunnen lezen. Begin vorig jaar waren er geruchten dat ze in de zomer van 2012 zouden beginnen, in september zeiden ze voor de feestdagen open gingen en dat ze al in gesprek zijn met Centraal boekhuis, en nu is er stilte….

  4. @Zayn: iBooks vind ik meestal wat aan de dure kant. Ik koop ze bij Amazon waar het aanbod groter is en de prijzen vaak iets lager. Is ook makkelijk bestellen, met dat 1-klik-proces. Kan niet wachten tot Amazon ook in Nederland actief wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.